שטוחים למה?זה חצי 3-די,וחץ מזה,
בקטע עם הקופים את צודקת, איך כל אחד מנסה להשתלט שם,אני יודע לצטט את הקטע באל-פיי הנה תראו: מוג'ו:כי אני,מוג'ו ג'וג'ו, הצלחתי בתכנית הראשונה,הגדולה,והמבריקה ביותר שהייתה לי אי-פעם,ואני, מוג'ו ג'וג'ו,אהיה מלך העולם!! אוג'ו טנגו:אתה תהיה המלך?!מגוכך ביותר, מוג'ו:היי!!אילו הבגדים שלי!! אוג'ו:מכיוון שאני,אוג'ו טנגו, שחררתי את כדור הארץ ממתקפתו האינסופית, של קוף האדם העריץ,ואני,אוג'ו טנגו, אהיה הקוף העליון!! מוג'ו:או,או.... רוקו סוקו:רק רגע, זה אני שצריך לתפוס את העמדה,כי אני,רוקו סוקו, לוקח שליטה,ושולט!! בבון הקבומבה(או משהו כזה): בלללללללה!!אני בבון הקבומבה בבומבות ביחד יהיו פצצות לגבות, ואם זה לא מוצא חן בעניך,את יכול להריח לי את הפצצוווווות!! מוג'ו:אאאאאוווו איזו קלאסיקה. קוק רוקו(אלו שמחזיקים ידיים וקושרים אנשים): באנו ליצור את שרשרת הכיבוש האולטימטיבית ולהשתלט על כוכבכם, אנחנו אחים לנשק!! מוג'ו:מוזר מאוד.... אוטה ווטה:אני,אוטה ווטה, רותח מזעם כי השארתם חלב על השפתיים(?) לכן אני אמתיר על הארץ מבול צורם שיגוויע את כולכם עד הסוף!! מוג'ו:היי,רעיון טוב!! צ'אצ'ין צ'אצ'ין:אני,צ'אצ'ין צא'צ'ין הגדול, מייצג קטסטרופה מבולגנת!! אוקה מוקה:אנחנו, נמתיר על כולכם את הרוק שלנו,וזה יהיה ממש לא נעים!!טפו טפו טפו טפו!! מוג'ו:אייייייייכס!! אצ'ה צ'אצ'ה:שמי הוא אצ'ה צ'אצ'ה, ויש לי הצעות,לתכנית שטנית מאוד שתוריד לכם דמעות,נמטיר,בננות,בכל השטח, כדי שכולם יחליקו וילמדו ת'לקח!! בלה בלה:אה,אני,בלה בלה בלה בלה בלה, אאאאאא,אאני אצורר מ מין סופה הקרויה אני ח חושב טו טו טוטנדו!! מוג'ו:טוטנדו?? ראש העיר:טורנדו!!*בועט בראש העיר* כולם ביחד:אני אני אני אני אני אני אני אני אני!! מוג'ו:דייייייייייייייייייייייייייייי!!