התגעגעתם?

Silver Fox

New member
התגעגעתם?../images/Emo82.gif

חזרתי מלונדון, מלאת טראומות מרכבות תחתיות ומעליות שנזכרות להיפתח אחרי עשר שניות (זה המון זמן...^_^) אני רואה שאין כל כך הרבה הודעות, חבל, אני עוד מעט אגיב על מה ש*כן* יש.
 

Silver Fox

New member
הו, וגם../images/Emo82.gif

קניתי את הקלטת של הסרט של הפאוור פאף אפילו שראיתי אותו פעם אחת. תמיד נחמד לראות שוב...
 

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifהייייייייייי!!איך היה?

אני שמח שחזרת,נכון הסרט מדליק? גם לי יש אותו,אבל מוג'ו ג'וג'ו נהיה ממש מפחיד,רשע מאוד והוא כבר לא מצחיק בסרט,אבל הסרט עדיין יפה מאוד.
 

Silver Fox

New member
הסרט../images/Emo82.gif|חן|

לדעתי הציורים שם די שטוחים, הפרופסור נראה ממש כאילו הוא עשוי מנייר... אבל האפקטים מגניבים
ויש גם כמה קטעים מצחיקים, לדוגמה הקטע שהפרופסור יוצר אותן ובאטרקאפ נלהבת כל כך שהוא עומד לתת לה את השם ואז הוא קורא לה באטרקאפ כי זה גם מתחיל בב' והיא מאוכזבת... וגם כשהן על הירח אחרי שהן ברחו אחרי שמוג'ו השתלט על העיר עם כל הקופים והפרופסור אמר שהוא לא יודע אם להאמין להן או לא
, ובאטרקאפ הצביעה על כמה סלעים ואמרה שזה יכול להיות חדר השינה "And this is my bed!" (אבל סך הכל זה היה קטע די עצוב
)
 

I AM MOJO JOJO

New member
שטוחים למה?זה חצי 3-די,וחץ מזה,

בקטע עם הקופים את צודקת, איך כל אחד מנסה להשתלט שם,אני יודע לצטט את הקטע באל-פיי הנה תראו: מוג'ו:כי אני,מוג'ו ג'וג'ו, הצלחתי בתכנית הראשונה,הגדולה,והמבריקה ביותר שהייתה לי אי-פעם,ואני, מוג'ו ג'וג'ו,אהיה מלך העולם!! אוג'ו טנגו:אתה תהיה המלך?!מגוכך ביותר, מוג'ו:היי!!אילו הבגדים שלי!! אוג'ו:מכיוון שאני,אוג'ו טנגו, שחררתי את כדור הארץ ממתקפתו האינסופית, של קוף האדם העריץ,ואני,אוג'ו טנגו, אהיה הקוף העליון!! מוג'ו:או,או.... רוקו סוקו:רק רגע, זה אני שצריך לתפוס את העמדה,כי אני,רוקו סוקו, לוקח שליטה,ושולט!! בבון הקבומבה(או משהו כזה): בלללללללה!!אני בבון הקבומבה בבומבות ביחד יהיו פצצות לגבות, ואם זה לא מוצא חן בעניך,את יכול להריח לי את הפצצוווווות!! מוג'ו:אאאאאוווו איזו קלאסיקה. קוק רוקו(אלו שמחזיקים ידיים וקושרים אנשים): באנו ליצור את שרשרת הכיבוש האולטימטיבית ולהשתלט על כוכבכם, אנחנו אחים לנשק!! מוג'ו:מוזר מאוד.... אוטה ווטה:אני,אוטה ווטה, רותח מזעם כי השארתם חלב על השפתיים(?) לכן אני אמתיר על הארץ מבול צורם שיגוויע את כולכם עד הסוף!! מוג'ו:היי,רעיון טוב!! צ'אצ'ין צ'אצ'ין:אני,צ'אצ'ין צא'צ'ין הגדול, מייצג קטסטרופה מבולגנת!! אוקה מוקה:אנחנו, נמתיר על כולכם את הרוק שלנו,וזה יהיה ממש לא נעים!!טפו טפו טפו טפו!! מוג'ו:אייייייייכס!! אצ'ה צ'אצ'ה:שמי הוא אצ'ה צ'אצ'ה, ויש לי הצעות,לתכנית שטנית מאוד שתוריד לכם דמעות,נמטיר,בננות,בכל השטח, כדי שכולם יחליקו וילמדו ת'לקח!! בלה בלה:אה,אני,בלה בלה בלה בלה בלה, אאאאאא,אאני אצורר מ מין סופה הקרויה אני ח חושב טו טו טוטנדו!! מוג'ו:טוטנדו?? ראש העיר:טורנדו!!*בועט בראש העיר* כולם ביחד:אני אני אני אני אני אני אני אני אני!! מוג'ו:דייייייייייייייייייייייייייייי!!
 

Silver Fox

New member
היי,../images/Emo4.gif../images/Emo82.gif|חן|

למה לא הגבת על הציור שלי?
זה לא שאני גאוותנית או משהו אבל נכנסת לפורום וכתבת הודעות וחשבתי שמתאים לך להגיב לי
 

I AM MOJO JOJO

New member
ראיתי אותו ושכחתי לכתוב מה שרציתי,

אופס,זה היה בטעות. אבל הציור אדירררררררררר,באבלס ובומר הכי חמודים!! זה ממש יפה,אני זוכרת שסיפרת לנו עליו אבל לא ידעתי שהוא כזה יפה!!
 
למעלה