התגעגעתם

salt of earth

New member
התגעגעתם../images/Emo35.gif

אני עוד יותר
מרגישה שהפסדתי הרבה דברים
אז בואו נתעדכן בדברים החדשים שקרו לכל אחד מאיתנו דרך השאלון הקצרצר הזה
עם איזה תחושה אתה מסיים את השבוע הזה?
דברים משמחים שקרו לך בשבוע האחרון?
מה התכנון לשבוע הבא?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאההה געגענו יא בינתי יא חרשנית../images/Emo24.gif

טוב אז אני סיימתי את השבוע עם תחושת עייפות מעשיית העוגיות תמרים שיצאו פיצוץ
והתחלתי אותו בתחושת גאווה על הנסיכה הבונבונית שלבשה היום לבן כולה לכבוד חג אלשעאנין
רק שתעשה לי טובה ותסכים לאכול מוצקים..כי היא לא מוכנה לאהוב את הטעים האחרים מ..חלב אם!!!!!!!!!!
דברים משמחים שקרו לי קשורים בכניסייה וברוח החדשה שנושבת בה ומפריחה חיים חדשים בקהילה דבר שמביא אמונה גדולה והמון ברכות והתרוממות תודה ליסוע
וגם שסהר התחילה לעמוד על ארבע
חופשי וחצי זוחלת..חצי עומדת
התכנון לשבוע הבא...מממ..יותר מדי יש לי בראש.. זה לא טוב.. מממ...אז לא אפרט כי זה יותר מדי ואני צריכה להתכוונן ולהפסיק להתפרס....

בטח שכן../images/Emo24.gif

אז את השבוע סיימתי בהרגשה נפלאה, יצאתי לחופש ארוך מהעבודה, ונסעתי לסופ"ש לצפון ואתמול חזרתי. השבוע האחרון האמתי היה משעמם אך סופו היה נהדר. בשבוע הקרוב אני מתכוון להתבטל למעט קצת עבודה שאעשה מהבית, וכמובן שזה יהיה בסימן שבוע היסורים, אז אלך לכמה תפילות השבוע, היום יש את סאלאת אלח'טאן ולאורך כל השבוע יהיו תפילות ובשבת אני מתכוון לנסוע לשבת האור בירושלים.

salt of earth

New member
השבוע שלי

עם איזה תחושה אתה מסיים את השבוע הזה? אני מסיימת את השבוע עם תחושה של סיפוק, אמנם קצת עייפות אבל הרבה מאוד סיפוק
דברים משמחים שקרו לך בשבוע האחרון? תודה לאל, הרבה דברים משמחים קרו לי השבוע הזה. קיבלתי ציונים טובים במבחנים
מצליח לי טוב מאוד בהתנסות
אם כי זה לוקח הרבה מזמן שלי
התחלתי ללמוד קורס תיאולוגיה במסגרת הכנסייה, הקבוצה מאוד רצינית ומורכבת גם ממשפחות וצעירים מהשביבה והקטע הכי נחמד ששם אני פוגשת אנשים שתמיד רואה במיסות של הכנסייה אך מעולם לא דיברתי איתם וכעת במהלך הקורס יש לנו הזדמנות להכיר ולדבר. המצב בכנסייה הולך ומשתפר, עוד ועוד מצטרפים חדשים וגם עוד חוזרים בתשובה. מעגל הפעילויות התרחב וכעת ישנם מסגרות לכל קבוצות הגיל מגיל חמש ועד 25
. השתתפתי במפגש צעירים מכל הארץ בנושא "الدعوات الرهبانية والكهنوتية" שם קיימנו קבוצות דיון, הרצאה, הרבה הרבה תראתיל והרבה תראתיל חמאסייה עם קצת דבקה
, והקשבנו לעדויות אישיות.
מה התכנון לשבוע הבא? לסיים 3 עבודות כבר, מבחן, להכין פעילויות, והבטחתי שאני אעזור במפגש של תלמידי התיכון בכנסייה. נראה איך אוכל לדחוס את הכל ביחד

למעלה