התגעגעתם לטיילור?

יניב1

New member
התגעגעתם לטיילור?

עכשיו גם היא מצטרפת למינהרת הזמן, בסצינה עם מורגן המטורפת לא פחות ועם רידג' שבא להציל אותה. כמו כן התווספה בעמוד הוידאו עוד סצינה עם שילה - הפעם עם אריקה. צפייה מהנה ושבת שלום! לאתר לעמוד הוידאו

taylor18

New member
את לא חיבת להסתכל אם כך !!

ויניב טיילור 3 נתקע באמצע..תנסה לסדר את זה אם אתה יכול.. תודה. וגם הקריסמס שם לא עבד לי טוב ויש לי ריל פלייר

girlontop

New member
יש עוד בדרך...

מסיבות טכניות ומשפטיות זה קצת מתעכב, אבל בקרוב יעלו עוד סצינות עם טיילור.

girlontop

New member
נצל"ש: התגעגעתם לג'ניפר פיניגן?

ראיתי את שני הפרקים הראשונים של committed, הסיטקום החדש של ג'ניפר פיניגן, ומדובר בסדרה חמודה, לא יותר. ג'ניפר נראית מצוין, אבל אני לא בטוחה שהיא נולדה לעשות קומדיות. אולי היא צריכה עוד זמן להתרגל להצחיק ולא לגרום לדמעות
מי שאוהב את ג'ניפר וסיטקומים אמריקאיים יהנה. אני אתן לה עוד צ'אנס-שניים.

girlontop

New member
ביטורנט=הורדות באינטרנט

ואסור לי לומר יותר אחרת גיא יתלה אותי

Guy K

New member
זה אחד הערוצים האהובים עליי

אבל פרטים נוספים אני מבקש להעביר במסרים ולא בפורום: בנות, אתן מכירות את החוקים! ראיתי את הפרק הראשון של קומיטד. נדמה לי שהקול של פיניגן היה מאוד משונה, כאילו היא מנסה להשמע כמו ילדה קטנה כל הזמן. הסדרה עצמה היתה לא מאוד מצחיקה ולא ממש הבנתי כמה דברים: מי זה הזוג הזה שבסדרה מה היא עושה בחיים בכלל למה הסדרה דווקא עליהם ולא על זוג אחר מה פתאום יש גבר זקן שגר איתה בבית ומי הוא בכלל מה הסדרה הזו מנסה להגיד? הקיצר, אני ממש התאכזבתי מהסדרה, ובכל זאת אמשיך לצפות בה רק כדי לתת לפיניגן החביבה צ'אנס. אני חייב להודות שמאז שעזבה את היפים והאמיצים היא הרבה יותר מוצאת חן בעיני ומגיע לה להצליח. גו ברידג'ט! אגב, השחקן שמגלם את בן זוגה בסדרה הוא גם בן זוגה במציאות. ככל הידוע לי זהו בן הזוג הראשון שהיא חושפת לתקשורת מאז הצטרפה ליפים והאמיצים. הילדה גדלה
(והחבר חתיך טוטאלי) ועוד שאלה שלא קשורה: נדמה היה לי שראיתי כתם חשוד על הגב התחתון שלה באחת הסצינות: יש מצב שיש לפיניגן קעקוע על הישבן? היא לא נראית הטיפוס!

girlontop

New member
הקול שלה באמת מוזר!

אני חושבת שהיא מנסה להיכנס לדמות של המטורללת, אבל זה קצת מטריד. הפרק השני יותר טוב, אני חושבת (ראיתי את שניהם ברצף ואני לא ממש זוכרת מה היה איפה). השכנה/נני האלכוהוליסטית שעשעה אותי, למרות שדמויות משנה כאלה נטחנו כבר בכל סיטקום אמריקאי. לא היה לי מושג שהפרטנר שלה בסדרה הוא גם בן זוגה בחיים - הוא באמת נראה מצוין. לגבי הקעקוע - אני אבדוק ואשוב עם תשובות

girlontop

New member
גזר הדין:

התעמקתי בגב התחתון שלה במשך דקות ארוכות וזה אכן קעקוע. נייס.

למעלה