התגעגעתם?? אנחנו לא! אור ואלון חוזרים ובגדול!

superdad

New member
התגעגעתם?? אנחנו לא! אור ואלון חוזרים ובגדול!

בפרקים הקודמים: טליה>>>טמפון בלי חוט טל>>>אל תתעסקו איתה תהילה>>> ארון מסודר לפי צבעים של האנס גב>>>אוהב מקדונלדס ואת כרסו עודד>>> נראה יצור בתמונה מהקורס מדצים של שנה שעברה והיום סיפור חדש טליה מקבלת שימוש!!!! היא כבר לא אותו דיסק שרוט, היום היא קבלה משו לעשות. ושוב גילינו זאת בכך שיצאנו לטיול בעין פאשחה כדי לחפש יחמורים!!! אבל נתקע הרכב מצאנו עצמנו ליד הבית של עומר... אז אמרנו לו שלום ואמרנו לו שילך ויעשה טלפונים במחנה כי אנחנו נתפוס טרמפים לעין פאשחה... אבל כמו שאנו מכירים את הטרמפיאדה המקסימום שאפשר להגיע אליו זה קניון מלחה. אני ואור קנינו נעליים חדשות לי וספר מתמטיקה לאור (מבוסס על סיפור אמיתי) ואז שיעמם לנו. מאוד שיעמם. שיעמם שיעמום מצ'עמם לי. איזה שורש יפה אפשר ליצור ממנו מילים רבות אז מכיוון שלא היה לנו כלום בארנק חוץ ממנוי לשמורת היחמורים. החלטנו לפתוח חוברת סודוקו. שעות ישבנו על הסודוקו הזה! שעות! דקות! שניות! ואם נסכם זאת באלפיות השניה נגיע למצב בו אנו לא מצליחים לפתור את הסודוקו המספר יהיה 8794531253827669456210002315.1968 יש לאור סטופר כזה מגניב. ואז טליה הופיעה שאלנו: "מאין באת ולאין תלכי?" והיא אמרה שהיא בדרך לפגוש את תהילה בהאנס. ואז היא אמרה "דרך אגב... יש שם שבע" ומאז טליה הפכה להיות מושיעה! יש לה שימוש! היא כמו שלט ששמו לו בטריות! אה ודרך אגב אור מושלמת!!!! מדדנו>> 90/60/90 she is perfect ואלון נגן פסנתר משהו משהו צילמנו>>> (מי שרוצה מוזמן ליראות אצל אור בפלאפון) אורי רם חרשן (סתם מזל טוב על ה100 יא מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) עומר בחור נחמד. אור ואלון סוף (הדרך) והפעם... תגיבו אך בדרכי שלום טיפ השבוע: צחצחו שיניים גם מלפנים וגם מאחור ולא לשכוח לצחצח את החניכיים! ואת החניכים שתו דיאט קולה.

טליבנה

New member
טל+טליה

אז הנה במקום תגובה החלטנו להראות לכם את רמת המעאפנות של הסיפור שלכם בדרך שונה: לכתוב סיפור משלנו, המתעלה על שלכם. [לאור= בקיצור יש לנו סיפור יותר טוב!]. ביום ראשון האחרון הלכו אור ואלון [הפריקי מחנה] למחנה הר אדר שם גידלו ו"טיפחו" פריקי מחנה משועממים! [חניכי כיתה ו'.] שם פגשו אור ואלון את ____ [ששמו הוא כמו שמו של הסקסי מהשרדות, וגבינה מלוחה ללא הת'.] החניך המועדף. אלון כ"כ התלהב שלאותו חניך היה את מספר הטלפון של נעמה הזוכה הגדולה בהשרדות [שקבלה מיליון שקלים הכוללים גם רכב דיפנדר...] חעחע. אלון החליט להתקשר אליה.... אלון:נ..נע..נעמ... נעמה:מי?! מה?! אלון:נעעעמההההההה!!!!!! וואי וואי כפרעלייך אהבת חיי שלי אוהב אותך לנצחחח!!! נעמה:בואנה, אני נשואה+ילד [רועיקי המאמי כבר בן שנה וחצי!!!!!] [אור חוטפת את הטלפון בגסות!!] אור: היי. נעמה:שלום עם מי אני מדברת? אור: אור קצב הר אדר רחוב נוף הרים 6 נעמה:TO MUCH INFORMATION [לאור= יותר מידי מידע] אור:מה מה מה?!?!?! טוב לא משנה. אני רוצה לקבוע תור לי ולאלון, מתי אפשר? נעמה:שנייה אני אפתח יומן.. [כעבור 5 דק'] טוב, עוד 7 שנים 35 יום 22 שעות 56 דק' 35 34 33 32 31 30... שניות. אור: או קיי.... [שזה גם הראשי תיבות של השם שלה..] נעמה:טוב אני יוצאת למסע קניות להת'!!! [ניתוק!] אור ואלון החליטו שזה יותר מידי זמן [החלטה טובה אחרי שנתיים...] אלון החליט שהגיע הזמן להוריד לעצמו שערות מהגב [איווווו] הוא המיס שעווה [כמו ילדה טובה] לקח סכין מהמטבח [חתך ורידים... חחח סתם] והתחיל במלאכה... הוא שם על כל הגב.......... ופתאום.. אלון: אאאאאאאאאאאאווווווווווצצצצצצצצצצצצצ'''''''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאייייייייהההההההה!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאחחחח!! השעווה שרפה את עורו השקוף של אלון, ונהיתה לו כוויה שעד היום זכורה כצלקת דוחה על הגב [אוצ']. בעת ובעונה אחת [אור= באותו הזמן, במקביל.] אור החליטה גם היא שהגיע הזמן להפרד מהחדגבה ולהרוס את הסכמי השלום בין הגבות!. היא המיסה שעווה [וואו דה ז'ה וו] לקחה סכין, הפשילה את המכנסים [שהיו במלחמה עם הנעליים[המבין יבין..[ולמי שלא הבין הם התכווצו בכביסה]] כדי לבדוק את טמפרטורת השעווה. [אור=את החום\הקור של השעווה]. אור: אאאאאאאאוווווווצצצצצצצצ''''''''''''', איייייייייייייייההההההההה!!!!!!!!!1 אחחחחחחחחחחחחחחחחחא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השעווה שרפה את עורה החום-חרא של אור והיצרה לאור שלפוחית דוחה על הרגל [איו]. לבסוף אור סיימה את המלאכת הגבות. ועברה למלאכת השפם כשהלכה אל עבר המראה התבוננה אור [אור=הלכה להסתכל במראה]בפליאה על שערה ונזכרה.... שיטטטט למה רבתי עם הספר?!?!מה הוא עשה לי אני נראית כמו מפלצת!!!! אהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא הבינה שזה אבוד ושהיא תיהיה מכוערת לנצח . היא הלכה לביתו של אלון המצולק והם פתרו יחדיו תשבצי שחור ופתור. הסוף?! אור ואלון זאת הייתה רק הקדמה תנסו להתעסק איתנו שוב ותקבלו את הדבר האמיתי!! מואוהוהוהאוהאוהואוהו!!! [המכשפות מיוסטון!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח]

superdad

New member
בנות נסיון נחמד

אבל חלש מאוד!!!!!!! תנסולהצחיק פעם הבאה או להיות מקוריות!

חבוטה

New member
אלון...

מי נעלב?!?!?!?!? אל תקח את זה קשה פשוט תפנים-----> אנחנו יותר טובות!!!

טליבנה

New member
או קיי+ איי אף. [חעחע]

בגלל שהיו כאן תלונות שכשאני כותבת לבד אני כותבת טוב יותר אז הנה לכם "הסיפור האמיתי.." בזמן שאור ואלון החליטו לפתור סודוקו בקניון מלחה [WTF?!] אני וטליה יצאנו לשופינג מטורף!!! קנינו בין השאר:שעווה-לגב של אלון, מסקנטייפ-לפה של אור,סווטשירט צהוב פסיפלורה- לתהילה וכו'.. כשסיימנו את מסע השופינג [שאגב היה סוף סופי סופני!!]התקדמנו לכיוון תחנת האוטובוס שכמו שרובכם יודעים נמצאת ממש ליד איצטדיון טדי.. ומתחת לגשר של מלחה. פתאום טליה הרגישה משהו רטוב על הראש. והתחילה לצעוק.. זה היה בערך ככה: אאאאאאאחחחעחאחאעחחעחעאריחעלחיאגלךעיגףידעםכגיעלחנכדל!!#@!$#&^%T*^&%$#$#@$#@!#@!$#^*)&)*U)*& איכסה איכסה!! תורידי את זה תורידי את זה!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאיייייייככככככככככככככססססססססס מהה זה!<!<!<?!?!?!?! מה שהתברר לבסוף כי אור החליטה לעשות מעשה קונדס וירקה על טליה מהגשר... [איו]. כשראינו את אור היא צעקה מלמעלה : בוווואווווו יש משחק של בית"ר!!!!!!! [חעחעחע עלק אור ובית"ר.. חעחעע] =] =] =] טוב מה נעשה נכענו ובאנו למשחק. נכנסנו לאצטדיון אני טליה אור ואלון היה רעש ובלאגן!!!!!@$^()*&^%$# היה משעמם אש אז הורדתי לאלון שערות מהגב [ בזמן שערימת קליפות פיצוחים מתנוססת על מוחי]. כשנגמר המשחק הרגשנו רעב והלכנו לאכול בפיצה פפרוני במבשרת "יאמיי" .... כמובן שטליה שאלרגית לחלב התחילה להקיא ולשלשל שם על כולם.. פיכסה.. =[ חזרנו הביתה מלוכלכים אח מאושרים עד כלות.. וזהו.

זה הסיפור האמיתי שהבטחתם לנו?!

זה ממש לא מצחיק!!! אנשים, תפסיקו להתחרות בצוות SOA כי אין יותר טובים מאיתנו!!!! ואם יש... בו ותראה לנו אותך...

טליבנה

New member
חחחחחח גב:

מצחיק!! חעחעח יפה גבצ'וק. אור ואלון תבינו אתם הצוות הכי מעאפן שיש אתם אפילו לא מבינים. כל הפורום הזה יותר מצחיק ממכם! אפילו מיכלו יותר מצחיקה ממכם, אתם פשוט אפסים. הסיבה שבגללה אתם לא חושבים שאנחנו מצחיקים, זה כי הבדיחות שלנו שנונות מידי בשבילכם. אתם טיפשים! ואור הסיפור האמיתי שאני בטחתי לכם לא אנחנו! יחיד לא רבים! טיפשה!

למעלה