התגעגעתם אלי??????????

i l a n n a

New member
התגעגעתם אלי??????????

אותה שאלה כל הזמן: אחרי ההתנדבות, אחרי הכל... האם הצבא חייב לספק לי גלוקומטר לפי דרישתי (רצוי פריסטייל...) או שהם יתנו לי איזה גלוקומטר שבא להם לפי השיקולים שלהם???? היום הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שיש לצה"ל את השיקולים שלו והם ירחיקו לכת עד לפסילת מקצוע אצל חייל כדי להקל אבל לא יספקו גלוקומטר... עד כמה זה נכון????????????? תעזרו לי כמו שאתם עושים תמיד... בייייייייייייייי

לזר

New member
אני מציע דרך לבדוק זאת בטרם קבלת

1. מאיפה תקבלי את הסטיקים? מחר"פ? אם כן, כנסי לשם ובדקי איזה סטיקים הם מספקים. 2. יותר פשוט: שאלי את השאלה אצל הגורם האחראי. למה את צריכה לבזבז את הדיו של הפורום? 3. הגלוקומטר יהיה איתך כל החיים. מחירו 5 פלפלים ו-10 בקבוקי קולה. על זה את עושה עיניין? את יודעת כמה עולים 50 סטיקים של פריסטייל? הנה התשובה: בסביבות 50$. את מדברת על האריזה, אבל לא מסתכלת בתוכה? הסטיקים עולים כסף, לא המכשיר. לשימת ליבך בוקר טוב

צה"ל

מן הסתם צה"ל יכול להחליט איזה סטיקים/גלוקומטר לספק לך כמו שעושה כל קופ"ח ע"פ שיקוליים כלכליים ואחרים. קשה לי להאמין שיפסלו חייל בגלל גלוקומטר אבל אולי אם תעשי המון בעיות בשל הגלוקומטר הזה................................ כשאני הייתי בצבא עשו לי את המוות בנוגע לסטיקים עד שהתחלף מפקד המרפאה. בעיקרון מכיוון שלא היה בבית המרקחת של החר"פ סטיקים מתאימים הייתי צריכה לקבל כל חודש אישור ממפקד המרפאה כדי לקנות אותם באופן פרטי ולקבל החזר על הכסף. המפקד הראשון נהנה כל פעם לעשות פרצופים לתת לי להמתין שעות וגם לצעוק עלי. המפקד השני פשוט נתן לי אישור גורף. כנ"ל לגבי האינסולין הייתי מבקשת מהרופא שיכתוב שאני צריכה יותר כדי לקבל את הכמות המתאימה - אז עוד השתמשתי במזרקים ומחבילה של מאה היו מוציאים וסופרים לי רק לי 90 (שלוש זריקות ביום) ומה קורה אם מחט אחת נשברת מתעקמת לאלוהים הפתרונים. הצבא הוא גוף גדול ובירוקרטי כדי לך ליצור לך קשרים בבית המרקחת או במרפאה כדי להקל את חייך.

newKiticat

New member
אני חשבתי שמתנדבים

מטופלים דרך קופת חולים.... האם זה לא המקרה?

newKiticat

New member
כשאני התחלתי לעבור את

תהליך ההתנדבות (ותודות למכבי שדפקו אותי זה התארך עכשיו בעוד 3 חודשים) אמרו לי שאני אהיה מטופלת בקופת החולים שלי... זה לא כולל תרופות?

i l a n n a

New member
מתנדבים וטיפול רפואי

חייל שהתנדב לצה"ל עם פרופיל 21 מקבל טיפול בקופ"ח בה היה לפני הגיוס... אבל, חייל שהפרופיל השתנה במהלך השירות (כמוני) מקבל טיפול במרפאות צה"ל כמו חייל רגיל. כל מתנדב זכאי לציוד (גלוקומטרים,משאבות וכו')כל עוד הוא מזדכה עליו יחד עם המדים. לזר- הצבא כן מספק את הסטיקים לפריסטייל (לא רק לקצינים בכירים) למרות מחירם אבל יש צורך לשכנע שמגיע לי לקבל אותם!

למעלה