התגעגעתם אליי ??

התגעגעתם אליי ??

אני בכל אופן נמצאת ב
של אחרי (למרות שאני לא מעשנת בכלל בשום פנים ואופן.... והסקס היה מעולה כמובן שבלי
ככה הכי כיף!!!!!!!!!!! אומנם דודו תפס
ואני פשוט מרוב חרמנות החלטתי להעיר אותו בדרך מאוד מיוחדת פשוט מצצתי לו וזה היה מעולה כי אני מאוד אוהבת את זה והעור שם כל כך נעים ורך וטעים וחוץ מזה הסקס היה מעולה חוץ מהעובדה שבאמצע הוא חצי נרדם לי ואני אמרתי לו שבסוף הוא זה שיגיד המשכת הרבה אחרי שנרדמתי

pachanga

New member
אני התגעגעתי../images/Emo24.gif

מה שלומך חמודה? כן כן כמובן מתעללת בדודו
וכמובן שבלי
זה ממש כיף ופי כמה וכמה ה
שאחרי
חולה עליך ועל דודו!!!!!!!!!!!!

shlomie

New member
אני לא מבין ../images/Emo2.gif

איך אתה יכול להתגעגע מבלי להכיר אותה??? או שאתה סתם מנסה לגרור ממנה תגובה טיפשית שבעקבותיה תכירו? אתה באמת חושב שהן לא מכירו את כל התחבולות הגבריות הטיפשיות הללו? הרי מתי תתחילו להבין גברים... אנחנו המין החלש, לא הן! בגובה העיניים, אחי... ממני שלומי

יאנה

New member
שלומי.......

אנחנו כן מכירים ונראה לי שאתה לא כ"כ מתגעגע אלי
בכל מקרה, סיפורים נחמדים מאוד.

shlomie

New member
מה את מדברת??? ../images/Emo10.gif

אני מת מגעגועים ליאנה שלי...
תתקשרי אליי 303874-054 ממני שלומי

איך הערת אותו???

יפעת.... סחתיין על החמימות. את רוצה לומר לי שהוא היה רדום ואת הערת אותו פשוט ככה...בלי אזהרה מראש?? למיטב ידיעתי בנות לא אוהבות לרדת כשהאיבר רדום.. אודה לך אם תעני לי על סוגיה נוספת - לא שאני מממיא פה את הגלגל,ברור לי שזה דבר ידוע שאנחנו יותר נהנים לגמור (אוראלי) בתוך הפה. שאלתי - האם את נותנת לדודו שלך להנות ככה? בתודה מראש על ההתייחסות וסורי למי מבין הקוראים שנפגע/נעלב מהתוכן.

shlomie

New member
אני מצטער... אבל... ../images/Emo67.gif

מה זו השאלה הטיפשית הזו? אני מבין שיש שאלות שנובעות מחוסר ניסיון, אבל, נו באמת... לקבל ריגושים משאלות כאלו... לאן הדרדרנו, הא בנים? יכולה להתפתח פה שיחה שלמה והרכבת תאוריה מדהימה על מין אוראלי וגמירות בתוך הפה, אבל, מה לעזעזל זה מעניין אותך אם היא נותנת לו לגמור לה בפה או לא? אם אתה לא מכיר את התחושה אז אולי כדאי שתשאל את חבר שלה או מישהו אחר שגומר לחברה שלו בפה, אבל למה אותה? מה התשובה שלה כבר יכולה לתת לך? זיקפה...! אני מצטער שהתנפלתי דווקא עלייך אבל, שאלות שכאלו מוציאות שם רע לכל הגברים לפחות לאלו שמנסים להכנס לתחתונים של נשים. בגובה העיניים, אחי ממני שלומי

מטצער אבל...

אחי, מצטער להרוס לך אבל אני חוויתי את ההרגשה כמה וכמה פעמים,ושאלתי לא נובעת מרצון שתארת. רק רציתי להתעניין ספציפית אודותיה כיוון שידוע שלא כל הבנות מסכימות לדבר כזה. זה הכל. בהצלחה.

shlomie

New member
וזה חדש לך? ../images/Emo2.gif

אם זו היתה השאלה שלך, אז אני מצטער... זו שאלה יותר טיפשית ממקודם !!! נו, עזוב באמת, אם הבחורה הנחמדה עושה לך את זה תגיד לה, אל תתבייש... אתה רוצה שאני אגיד לה? ומה זאת אומרת "לדבר כזה"? אתה לא יורד לבחורות או שכן אבל שואל "מה זה?" נו באמת, גם בחורות גומרות לך בפה ואתה בולע, ידעת? ישר לעיניים, אחי ממני שלומי במצב רוח קרבי היום

ROZELESS

New member
יפעת ממש לא אוהבת את זה .....

היא לא רוצה וגם לי אין עיניין לגמור לה בפה כשהיא מוצצת לי .... אני מעדיף לגמור לה בפנים תוך כדי לחיצה על האיזור של נקודת ה G ככה זה מעמיר לה צמרמורת ועושה עוד יותר טוב ........ ( ולכל החדשים ולמי שעוד לא הבין .. אני החבר שלה במציאות )

למעלה