התגעגעתי..

crafter

New member
התגעגעתי..

אני מחכה כבר לניצוץ או לכל דבר שיכריז על זאת שקולדפליי לא יצאו באמת להפסקה ארוכה כמו שכל הצהובונים מוסרים ..! אני לא מבין את השנאה הרבה שנאגרה לגבי קולדפליי! ואני לא מוצא שום להקה שמתקרבת ברמה המוסיקלית לרמה של קולדפליי..! כולם קנאים .. ! שזה פשוט מגעיל וקשה לי לראות כל יום .. עוד אנשים שמזלזלים ומכפישים את השם של קולדפליי בעיתונות הישראלית ..! זה התחיל מזה שטענו שכל הסימפולים של clocks קיימים ב speed of sound עד לזה שאומרים שכריס חושב רק על עצמו .. בקיצור .. למישהו יש מידע צח וטרי לגבי הלהקה שאנחנו כל כך אוהבים!?

daylighter

New member
צודק ב100 אחוז אחי ואני שונא את אלה

שאומרים שקולדפליי תחת השפעה של U2 והם בעצם מנסים "לחכות" אותם... ממש לא יפה!!!! תאמינו לי מרוב שהמוסיקה יותר מידי מושלמת אנשים מחפשים איפה לא טוב...אין מה לעשות ככה זה וככה זה יהיה ואנחנו המעריצים צריכים לשאת את המשקל הכבד של ההמצאות ושל כל השטויות האלה שמפריעים לאוזנינו..... אז אנחנו נמשיך להעריץ את כריס והם יכולים להכנס לי כולם ל__ת.....

aviGODFATHER

New member
גם המון אנשים משווים אותם לרדיוהד

ובתור אחד ששומע את שלושת הלהקות (U2, רדיוהד, קולדפליי) אני לא מוצא ממש דימיון, ולהגיד שקולדפליי מושפעים זאת מושפעות!

jony543

New member
אבל הם כן מושפעים!

אני מאמין שהם שמעו את רדיוהד ויו שתיים [
] ואין ברירה אם הם שמעו אותם מספיק [והם אמרו את זה כבר] אז בטוח שהם הושפעו מהם בצורה כלשהי. ולפעמים אפשר לראות את זה., זה לא אומר שהם לא מוכשרים במוזיקה או לא מקוריים. סה"כ הם לא המציאו תגלגל. הקטע הוא שהשילוב של ארבעתם - פשוט עובד. זאת עובדה
. איכשהוא זה יצא להם וזה קורה. קח דוגמא את מוניקה סקס [שדיי מזכירים לי את קולד לא בהכרך מבחינת המוזיקה] הם רק נפגשו ואחרי כמה ימים סיימו לעבוד על האלבום הראשון [ויפה מאוד] אז אתה לא יכול להגיד שהם לא מושפעים. ואתה גם לא יכול להגיד שהם לא מקוריים כמובן. ככה שהם פשוט עושים מוזיקה טובה ביחד וזהו.
מחר בחירות איזה כיף יש חופש
בעצם זה היום עכשיו כבר 1. אבל חפיף. ערב [בעצם לילה] טוב לכולם!

למעלה