התגעגעתי

Roniii

New member
התגעגעתי../images/Emo24.gif

אז באתי... וואו, אני מרגישה כאילו לא הייתי כאן שנים. האמת היא שזה יותר קרוב לשלושה שבועות, שבהם הייתי בחו"ללללללל! טיילתי בדנמרק ובנורווגיה והיה מדהים! אמנם קפא לי הת_ת, אבל זה היה שווה את זה - הנוף הכי מדהים בעולם! בקיצור, אני רוצה עדכון מיד
כל מה שקרה, ואל תחסירו שום פרט

dragonit12

New member
שמחה שנהנת...

ממה שאני יודעת הפורום היה שקט... אני לא ממש יודעת מה היה בפורום כי אני גם לא הייתי המון זמן... בכל מקרה ספרי חוויות איך היה לך... וזה רק אם בא לך את לא חייבת

Roniii

New member
חוויות טיול (איך אפשר בלי...)../images/Emo6.gif

אז ככה - נסעתי לבקר חברה שההורים שלה עברו לקופנהגן (דנמרק). אז הסתובבנו בכל העיר כל היום והשלמנו חוויות (לא התראינו כבר שנה וחצי). ראינו את כל הדברים שתיירים חייבים לראות (הכי מגניב היה מגדל שבנה איזה מלך. במקום מדרגות מטפסים לקצה שלו בספירלה מטורפת שהוא בנה כדי שיוכל להגיע לגג על הסוס שלו. ומראש המגדל רואים את כל העיר - מדהים!), קפצנו לכריסטיאניה (שכונה שהקימו פריקים בשנות השישים ועד היום היא נראית ככה - בתי עץ מגניבים, הכל מאולתר ועשוי ביד, אנשים מצחיקים), נסענו איזה יום למוזיאון ממש מגניב בעיר אחרת, עשינו פיקניק ביער מלא צבאים, עשינו שיט בכל התעלות של קופנהגן ובעיקר אכלנו וצחקנו כל היום. אחר כך נסענו עם ההורים שלה לנורווגיה וטיילנו בנופים מדהימים - המון הרים, המון מים, המון ירוק. אפילו נסענו ברכבות שעוברות בתוך ההרים והפלגנו באניה ששטה בתוך פיורד. חוץ מזה ראינו את כל האתרים שיש באוסלו (ארמונות, כנסיות ועוד בניינים מגניבים) ונסענו לעיר ברגן, שם טיילנו קצת בהרים והלכנו למסיבות ולהופעות (הנורווגים הם קצת משונים. בהתחלה הם מאוד קרים, ואחר כך הם נהיים נחמדים. ובכל מקרה, הם די חנונים). וכמובן שהמשכנו לאכול ולצחוק. יצא ארוך, הא? אני מקווה שלא נרדמתן...

dragonit12

New member
שמחה שנהנת!!!

וממש לא יצא ארוך..וממש לא נרדמתי.. נשמע שהיה כייף..שווה ללכת לשם לא?

tzlilonit1

New member
וואווו רוני ../images/Emo13.gif..נשמע שממש נהנת ../images/Emo13.gif

מגניףףף לך!!

למעלה