התגעגעתי !!

tali_le

New member
התגעגעתי !!../images/Emo24.gif

שלום לכולם קודם כל (הבטחתי) ד"ש, חיבוקים ונשיקות לכולכם מאושר, הטירונית הגאה! היא עצמה תכבד אתכם בנוכחותה כבר מחר או לכל המאוחר ביום חמישי וחוצמזה.... סיימתי את הקורס! היה אדיר והיה נפלא הכרתי את האנשים הכי מדהימים בעולם הציבו אותי במצפה רמון (אני עדיין מחכה לתשובה מהם אם הם רוצים שאני אבוא מחר או ביום ראשון) סה"כ עברו חודשיים ואני עדיין ממש ממש מרוצה (ודי מופתעת מזה) יום שישי יש לנו מסיבת סוף קורס יום שבת פשטידיה (על האש של אשכנזים) במכבים ואני אפילו אצרף לכם את מילות השיר - מבצעים 63! שכתב צוות האוסקר (היה לנו טקס חלוקת פרסי אוסקר בשבירת דיסטנס) למרות שבוודאי לא תבינו כלום וזה גם לא יעניין אתכם אבל לי זה כיף! אז הנה: א´ - אב"כ ב´ - בש"ח ג´ - זה מצב גדר מהי ד´ - זוהי דלת במצב של מלחמה ה´ - הרים ו- ו´ - ואדי - בהם אנחנו מוקפים ז´ ח´ - שתיהן ביחד זה חל"כ - תלך מפה פזמון: מבצעים 63, א-ב, א-ב, לכולם דופקים בראש, א-ב, א-ב, וסוחבים עצים בינתיים, א, א-ב, לכולם כאב אוזניים, א-ב. ט´ - טוסטר י´ - יב"א כ´ - כולם בסבבה ל´ - ללממהה?? מ´ - משה משה נ´ - נשמה פזמון: מבצעים 63, א-ב, א-ב, ת´מטבח צריך לשטוף, א-ב, א-ב, לנקש תעשבים, א, א-ב, לרוקן כמה פחים, א-ב. ס´ - סקביאס ע´ - עלינו, ואנחנו לא נושמות! פ´ - פיקמו"צ צ´ - צ´כלצ´ - זה הצבע בחולצוצ´ ק´ - קור ו... ר´ זה... רדיאטור פה בחדר שחונק לי ת´נשמה! פזמון: מבצעים 63! א-ב, א-ב, מסיימים היום סופסוף, א-ב, א-ב, עברו עלינו רק חודשיים, א, א-ב, זה נראה כמו שנתיים, א-ב. מה צריך לבוא עכשיו? איפה ש´ ואיפה ת´ ? ש´ - שלום ו... ת´ - תודה. וכבר הולכים פה מעובדה ד"ש לאסי, ד"ש לטוסטר, ד"ש למשה הקיפוד נפגש בעוד יומיים ונאכל רק עוד ועוד פזמון: מבצעים 63! א-ב, א-ב, הולכים עכשיו לטייסות, א-ב, א-ב, לא נשכח גם מפי"כים, א, א-ב, תעשו הרבה חיים, א-ב. וזהו נכון יפה? טלי ואפי - יש לי חשבון לא סגור איתך (שבטח יפתח לך ולאושר חשבון לא קטן ודי אלים)

דן צ

New member
יווו שנים שלא היית כאן ../images/Emo39.gif

ברוכה השבה לחיק משפחתנו הקטן מזל טוב לסיום הקורס ותלבשי חם כי במצפה רמון מאוד קר. לא הבנתי כלום מהשיא אבל העיקר הכוונה

ברוכית הבאה !!!

את רוצה להגיד לי שעד עכשיו לא נתנו לכם סופ"שים?!?!?! מה זה צריך להיות ההפקרות הזאת? ואיך את מסבירה את זה שאת נהנית בצבא!?!?. ממך ציפיתי ליותר. ולגבי החשבון הנפתח, אנא פרטי במסריי שכן אשמח לקצת אקשן זדוני בחיי.

tali_le

New member
נתנו....

אבל... בצורה צפוייה אבא שלי לא הצליח להתאפק מלנסות ולהוכיח את כישוריו הטכנולוגיים וכתוצאה מזה כל סופש בבית המחשב לא עבד מה שגרם לי לתופעות קריז של גמילה מסמים, בעיקר אחרי שאושר הגיעה והתחלנו במאפיה היסטרית של תפוזניקים שם - אני, אושר, אפי (לא את, אלא מישהי ממתגייסים, מירב שרק קוראת את הפורום הזה ולא כותבת ועוד ועוד ועוד...) וכן, אני מודה בזה אני ממש נהנית בצבא וזה נובע פשוט מהאנשים הבאמת נפלאים שהייתי איתם בשירות עד עכשיו כולם טוענים שזה ממש מוזר, אבל אני ממש נהנית אני כבר מצפה בקוצר רוח לנסוע מחר לבסיס החדש, במצפה רמון המקום הכי יפה בארץ ללא ספק ולהתחיל את ההתעסקות (אם כי אני חושבת שהשמחה לנסוע לבסיס נובעת בחלקה מהבטחת הרבעוש שקיבלתי היום מהקצינה שלי) אולי מישהו מכם יספר לי מה קורה פה? מה חדש? מי חדש? למה כמה ואיך? ואפי - צפי מסר קרוב.. טלי

maayan15

New member
שאלווםםםםם

נשמע שאת באמת נהנת וזה ממש אחלה....ואני אומנם לא הבנתי את רוב השיר...אבל כנראה שזה החלק היפה בו..הוא אומר הרבה למי ששם...

למה לא כותבת? כן כותבת!

(לפעמים...) בקיצר... גם אני ברמון! צריכה להגיע בראשון. לא יודעת איך בכלל או לאן ללכת. אני אדבר איתך כבר. (וכל מי שקרא, אם בכלל, אני מרב ( בלי יוד ), בת 18 וקצת, עם פז"מ של חודשיים פחות יומיים. מגוייסת טריה בחה"א, מש"קית מחשוב. זהו.)

tali_le

New member
מרב!!

גם את ברמון? אדיר!! נסע יחד ביום ראשון ונעשה קלירנס ביחד כי לא עשינו היום כלום, רק בזבזנו זמן.... (אגב, גם טל כהן, גם רויטל רותם וגם עוד מישהי מהטירונות שלנו נמצאות שם... ולא נשכח את הילה ורותם שבאו איתי) מגניב איך הייתה השבירת דיסטנס? טלי

שה לה לה...

אני ועוד אחת מהקורס שלי הוצבנו. שלחי לי הודעה לאייסי ונדבר כבר. השבירה היתה נחמדה, ולילך זו ההיא ששכחת איך קוראים לה. אני לא יודעת איך נוסעים בכלל, לאיפה צריך להגיע, מה נסגר עם המגורים וחד"א...! (אני לא לחוצה בכלל. בכלל לא.)

tali_le

New member
רק נכנסת וכבר חוזה עליי?

אושר אושר אושר מה יסגר איתך? מה קורה איתך? איך הסתיימה הטירונות? את באה למסיבה האדירה שלנו בשישי? טלי

אושר מ

New member
סליחה?!

למה לא מגיע לך? לאפי אני מבינה, אבל למה לכל שאר העולם? אני לא יודעת אם אני באה כי גלעד בבית. גם אין לי עם מי לבוא ואמא שלי לא נוטה לתת לי לנהוג בואדי ערה (עליה ירו שם פעם..)

למעלה