התגעגעתי אליכם

אאריאל

New member
התגעגעתי אליכם

שלום ידידיי לאימונים זה שבועות מספר שלא הגעתי לאימונים, את חיסוריי אני מיחס באופן חלקי לפציעה ובאופן מרכזי לעצלנות. במגמה לתקן את המעוות אני מתכוון לחזור לאימונים במשנה מרץ. יש לי בקשה שאולי תראה קצת מוזרה, אך כיוון שאני מוכן לנסות הכל לא איכפת לי לבקש. אני צריך תמונה או משהו בסגנון שיזכיר לי את חשיבות האימונים והתרגול של קונג-פו מדיטציה ועבודה פנימית וחיצונית. כל רעיון יתקבל בברכה.

pinibs

New member
ידידי היקר

הי אריאל, שמעתי על פציעתך מבן, ואני מקווה שאתה חוזר לעצמך לאט אבל בטוח. האם אתה כבר יכול לעשות אימון מלא או שעדיין לא? אשר לבקשתך, אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון. האם אתה רוצה איזשהו תקציר על המתרחש בשיעורי הקונג-פו ואומנות היכולת? כי אם כן, יש לך פה לא מעט כאלה. האם אתה רוצה תיאורים קצת יותר ספציפיים (לגבי מדיטציה יש גם פה וגם ב"דרך הלוחמים")? אנא נסה להסביר קצת יותר מה יכול לתמרץ אותך, ואשמח לעזור כמיטב יכולתי. בכל מקרה יהיה מאד כיף לשוב ולראותך בשיעורים, אז החלמה מהירה, ואל תהסס לבקש כל עזרה. פיני פיני

Talia E

New member
הי...

יכול להיות שהמפתח הוא דווקא במשהו שכתבת: "אני מתכוון לחזור לאימונים במשנה מרץ". המסר שאתה מעביר למערכת שלך, הוא בערך "אני רוצה לחזור ללימודים חזק ומהר!" - אבל אולי המערכת שלך מוכנה רק ל"לאט ובעדינות"? נראה לי שזה קצת מבהיל, ואולי לא הרמוני למצבך... ואם אתה משדר לה תוך כדי, בנוסף "זה קשה" וגם קצת "אני אפס חסר משמעת עצמית, אפילו להתמיד בשיעורים אני לא יכול"... - וזה יכול להסביר למה קשה לך לחזור ללימודים... האם הצלחת לעקוב? עצתי לך: הפסק לשפוט את עצמך, ושדר לעצמך את החלק הכיפי והמהנה שבלימודים ולא את החלק הקשה. בנוסף, הרשה לעצמך את האפשרות של לחזור ללימודים לאט לאט, ולאו דווקא באש סערה...

טליה היא מדריכה מוסמכת

לפיתוח יכולות אישיוֹת. והיא טובה, האמיני לי!

למעלה