התגעגעתי אליכם!

parparitush

New member
התגעגעתי אליכם!

יומיים לא הייתי פה והתגעגעתי לפורום אני מחכה כבר שנתגבש וזה תהליך ארוך עדיין.... ועכשיו לשאלה חשובה: מה אתם חושבים על הפרק של אתמול בהישרדות???? אתם באמת חושבים שגנדיה הוטרדה או שהכל פרי דמיונה??????

Boran

New member
אני חושב

שהוא נגע בה בטעות תוך כדי שינה. זה לא מתאים לאופי שלו. היא חשבה שיכול לצאת לה מזה משהו, שהיא תוכל להסית את הנשים ועוד גבר אחד נגדו, להעיף אותו ואז להיות עם הנשים בברית עם יתרון מספרי מול הגברים. היא רק לא לקחה בחשבון כמה שהיא יכולה לפגוע ככה בשמו של טד, ולא לקחה בחשבון שטד לא בדיוק יקבל את הנידוי שהיא מארגנת עליו בשקט. זה עוד מקרה שכולם אוהבים אותך כשאתה עם פרופיל נמוך, אבל אתה נהיה חמדן ומרים פרופיל.

parparitush

New member
לא יודעת נראה לי מוזר שנושכים

ומנשקים באמצע שינה
מילא להתחכך אבל לנשק??????? הטרדה לשמה!

Boran

New member
איזה לנשק

לדעתי הוא לא נשך ולא נישק אותה לפי דעתי הוא חיכך איבר מסויים שלו באיבר אחורי מסויים אחר ושמן מאוד שלה מתוך שינה, והיא ניפחה את זה כאילו הוא אונן עליה, ואז היא חשבה אם כבר אז כבר, והוסיפה את כל השאר. שימי לב שהקטע עם הנשיכות הופיע רק לקראת הסוף, בפעמים הראשונות שהיא סיפרה את הסיפור היא לא הזכירה את זה בכלל, ופתאום זה הקטע שהכי הטריד אותה?

parparitush

New member
חחחחחחחחחח

נכון עכשיו שאני חושבת על זה כשהם ליבנו ביניהם את העיניינים היא לא הזכירה את הנשיכה!!!!!! אתה מנהל הפורום או משהו כזה???

amitooshacham

New member
תכירי,

המנהל הכי טוב בתפוז
למרות שלפעמים הוא יכול להיות קצת.. אדוני ליצן!

Boran

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

עמית ליצן
אני בספק אם הכי טוב בתפוז, אבל אני מנהל את הפורום

גלׁ

New member
עמית../images/Emo26.gif

שמעת שעצרו את אדוני? זה היה היום בעיתון!

amitooshacham

New member
תלוי איך אתה מגדיר הוטרדה.

היא הסבירה בפרק בדיוק מה טד עשה לה.. לדעתה זה הטרדה, ולדעת אחרים זה לא..

Boran

New member
אם הוא עשה את זה בכוונה

אז לפי לשון החוק זו הטרדה מינית. לפי דעתי היא קודם כל ניפחה את הסיפור והמציאה פרטים, וגם לדעתי הוא באמת לא עשה את זה בכוונה.

לדעתי כן אבל....

אני גם מאמינה לו שזה רק היה מתוך געגוע לאישתו...ושהוא לא התכוון לזה בשום צורה אחרת בטח שלא הטרדה....

¥ Adi ¥

New member
אני לא חושבת שהוא שיקר

וגם אם הוא נגע בה באמצע הלילה, לא נראה לי שהוא התכוון לזה הרי מתוך שינה אנחנו לא מודעים בדר"כ למה שאנחנו עושים. אי אפשר לדעת בדיוק מה היה שם, אולי הוא חלם משהו או אני לא יודעת מה... לדעתי היא סתם ניפחה את כל הסיפור

למעלה