התגעגעתי אליכם

נעמצי

New member
התגעגעתי אליכם

הי אנשים! מה קורה???? אני מה זה התגעגעתי אליכם, איזזה חודש שלא הייתי בפורום..... האמת, זה באמת לא אשמתי, כי לפני פסח לא היה אינטרנט בבית עד שאבא קנה מחשב חדש, שלא עושה בעיות, עם מודם והכל נורמלי, ועכשיו אני מקווה ש טפו טפו טפו המחשב יעבוד תמיד! זה מה זה ביאס, אבל שתדעו לכם שחזרתי אליכם בן אדם חדש, עם הרבה פחות בעיות, והרבה יותר טוב לי עכשיו, גם בלב וגם בהכל.... עזבתי אתכם כשהודעתי שסבא וסבתא לא מגיעים לפה לפסח כי סבא שבר רגל, והייתי מה זה שבורה מזה, כי אני באמת התגעגעתי אליהם, וידעתי שאין סכוי שאנחנו נגיע לפסח לארץ. ואז ביום האחרון של הלמודים שלפני חג הפסחא פה, בגרמניה הלכתי כרגיל לבית ספר, ויכיתי שבחזור אבא יבוא לקחת אותי. הכל היה כרגיל, ואז הוא הגיע וראיתי את אחים שלי הקטנים באוטו שיא השמחים. התעלמתי מהם ומאבא, עד שפתאום ראיתי שאנחנו בשדה התעופה, ואבא מודיע לי שאני נוסעת בזה הרגע ל 5 ימים לארץ. אני צרחתי וכולם הסתכלו, אבל זה ממש לא ענין אותי. התחמנים האלה עשו לי הפתעה, כי הוא ראה כמה הייתי מדוכאת, וזה היה כזה כייפי. אני חושבת שזה ממש שיפר 5את היחסים ביננו ( שב3 שנים האחרונות כזכור לא היו משהו ) וזה היה כל כך חשוב לי כי הייתי בארץ גם בחלק מהפסח, וטסתי במימונה, אתם מבינים? וראיתי את סבא וסבתא ואת דניאל ורועי ושירלי......... וזה היה השבוע הכי טוב בחיים שלי, ואני ממש מרגישה שאני בן אדם חדש עכשיו, כשמחר אני אתחיל ללמוד שוב אחרי החופש. אני לא מאמינה איזה הפתעה הוא עשה לי עד עכשיו. כל הטיסה לארץ חייכתי כמו איזה מפגרת וזה היה חלום. פשוט חלום. חזרתי עם עשרות חבילות שוקולד פרה ובמבה ( וימותו הקנאים) וגם ביסלי, וכל הדברים הטעימים.............. שיההי לכולכם שבוע מקסים!

Odish16

New member
יווווו איזה כיייף!!!!

איזה מגניב! בחיים לא היו עושים לי את זה! כיף לך! *מקנאה* אני שמחה שנהנת..טוב, מי אל היה נהנה אם היו עושים לו דבר כזה? אז סבבה! מגניב לך!!! ולא לגרות אותי עם במבה וביסלי...:/ *מזילה ריר* :) ברוכה השווה לך!

נעמצי

New member
טוב,

זו הפעם הראשונה והיחידה שעשו לי כזה כיף. אבל זה היה פשוט סבבביישן ( בטוי חדש? ששמעתי בארץ..) וחזזרתי שזופה לחלוטין ובטוח כולם פה ימותו מקנאה בבית ספר.

נעמצי

New member
ואגב הייתי בהופעה של המורדים

סבא וסבתא שלי קנו לי כדי שאני אלך עם רועי ודניאל להצגה - הם חייבים לנגוע בלוסיאנה, או איך שקוראים לה-- והיה כיף. אני לא רטיתי את הסדרה - אז הייתי היחידה באולם שלא שרה בעל פה את כל המילים - אבל היה פשוט הסטרי. כולם צרחו ואחרי ההופעה לקח לקול שלי ( ולאזניים) שלי 3 ימים לחזור לעצמם.

justnoa

New member
ברוכה הבאה

ושמחה שנהנית:)) **מקנאה** **מקנאה** טוב לשמוע שאת במצב רוח טוב!

חחח כן גם אני הייתי במורדים

בביקור לארץ... זה היה פשוט טירוף מה שהלך שם, איזה היסטריה! וביום שהייתי היתה הפגנה נגדם מחוץ ליד אליהו, זה היה קורע, כל ההמעריצים של המורדים התעצבנו וכולם כזה "איך מעיזים להפגין נגד פליפה המושלם שלי???" בקיצר אני שמחה שנהנת, אני יודעת איך הרגשת כי גם אני חזרתי לפני שלושה ימים מחופשה בארץ, והיה שמח! אין כמו ישראל!

justnoa

New member
אני מניחה ש...

בטח נגד העניין הזה שלאנשים פשוט נמאס, לא יודעת בעצם... אולי בגלל שזה דיי פורנו רך או משהו.. בעעה... סדרה מוזרה ביותר!

הייתה הפגנה של

הנוער העובד והלומד או השומר הצעיר, אין לי מושג אני לא מבדילה בניהם (משום מה) ושל עוד כמה ילדים מאיזה תנועה דתית, והם אמרו שהמורדים משחיתים את הנוער והם החזיקו פוסטרים שכתוב עליהם "אלה הם הגיבורים האמיתיים שלנו- דוד בן גוריון, הרב עובדיה יוסף..." ועוד כל מי כאלה שאני לא זוכרת את השמות, וגם "מורדים במורדים" חחחח זה היה יום כזה קורע וכל המעריצים שלהם מה זה התעצבנו, טוב חח לא משנה, היה מצחיק.

sivani

New member
זה היה של הנוע"ל,

ולמרות שאני מהנוע"ל אני לא תומכת בה. אבל האמת,המורדים מגעיל אותי לא בגלל שזה פורנוגרפיה לילדים- אלא בגלל שזה נהיה אובססיה

Odish16

New member
חופשייייייייייייי!!!

אני היתי מכורה לקטנטנות עוד מגיל צעיר..זה מה שקורה אחרי שטיפת מוח, בקיצור, נשבעתי לעצמי שאני ל-א רואה המורדים..אבל אז..( טם טם טם טם...).. לפתע פתאום..לחצתי על הכתפור..והופס! מה נאי רואה? המורדים!! ואז ראיתי כמה פרקים..ו..זה היה נחמד בהתחלה..אחר כך פשוט נגעלתי מכל הקטע של ה.."פורנו הרך"..וואט אבר..ועכשיו כל המכורים הזה..או שמא..אובססיבים? פשוט..רחמנות עליהם..ג'יסס קרייסט! לא נורמלים! מטורפים! משוגעים! מה לא????????? זה פשוט עצוב לראות את הנוער במצב הזה..(וכמובן ילדים בני 3 ומעלה) שרואים את זה..פוקס קידס..ועוד איפה שמים את התכנית הזאת..בעעעעעע הקיצר..מ-ג-ע-י-ל..! חוץ מהשפה הזאת..גררררר

justnoa

New member
חחח

השומר הצעיר זה חולצה כחולה עם חוט לבן (הייתי כמה שנים טובות מחיי) והנוער העובד זה אותה חולצה עם חוט אדום (ניסיתי פעולה אחת ולא נדבק בי)

למעלה