התגעגעתי אז חזרתי:)

מסטרי

New member
התגעגעתי אז חזרתי:)

שלום חברי פורום נפלא...הייתי פה מזמן מזמן , ולא היה לי זמן לעקוב אחרי הסידרה ועכשיו אחרי שהדבקתי את הקצב ( ראיתי ברצף 7-8)
חזרתי:) אז שלום לכלולם ושאני שמחה על הפורום הזה..יש לי מלא לכתוב על עונה 8-7 , חפירות :) אבל כבר הגענו לעונה 9 אז אוותר על החפירות.........

הייתי חייבת לצרף קישור לסרטון ביו טיוב, יש מצב שהעלו אותן כבר ( למרות שלא זכרתי שראיתי אבל אולי פיספסתי, בכל זאת לפני שנתיים)
קטע שלא זכור לי בפרקים אז כנראה ירד והוא קורע....
http://www.youtube.com/watch?v=GTQASvmnLtE

קורעה על שני הבנים האלה.........................................

riktal

New member
קודם כל - ברוכה השבה!

שנית - תרגישי חופשי לחפור. עונה 8 רק עלתה ביס אז אפשר לדסקס עליה בלי בעיות וגם על העונות הקודמות כי זה מהות הפורום...נדמה לי

משי22

New member
ברוכה השבה

תחפרי, זה כייף! אני מבטיחה לקרוא ואפילו להגיב על כל עונה שיתחשק לך לכתוב עליה
(עד כמה שאני זוכרת, כי בכל זאת עבר קצת זמן...)

מסטרי

New member
איזה כיף:)

תודה .............כן חפירות שהם הרבה אחרי הפרק:) למרות שיש פרקים שאני עדין ממשיכה לצפות שוב ושוב....וואי חולה על הסידרה הזאת:)
אני רק אציין כאן שעונה ראשונה התחלתי בעקבות ג'נסן, אין עליו! שזה עוד שודר בכבלים
אני הייתי יותר צופה במלאך שחור מאשר בבנות גילמור...ובכלל אוהבת יותר תוכניות על טבעיות _( פעם הייתי צופה הרבה כמו: תיקים באפלה, מלאך שחור, באפי, חלק ממכושפות, כמעט אנושיים וכו', היום רק על טבעי)
ו אז נראה לי חל המהפך בעונה 3 2-של על טבעי , פשוט הדמות של סאם/ג'ארד כבשה אותי לחלוטין:) ואז כן בדקתי את בנות גילמור ( סידרה מתוקה:)
אז על איזה פרק אבחר לחפור זה ממש קשה:) אבל רק אציין שעונה 7 הרסה אותי לגמרי עם סם שלא יודע מה אמיתי ומה לא ודין מנסה לעזור לו...זה היה קורע לב, הרעיון הזה שהתסריטאים בנוו גאוני. קצת כעסתי על דין בהתחלה וריחמתי על סאם , אבל האמת שלדין לא הייתה הרבה ברירה.....ואני לא אדבר על עונה 8 כי זה ספויילר ,אבל אולי בהמשך.....וואו אאיזו עונה:)

משי22

New member
את יכולה לכתוב על עונה 8

כי הרוב פה כבר ראו אותה שהיא שודרה בארה"ב, אז זה לא ספוילר

Ayelet 363

New member
ברוכה השבה!

גם התחלתי בעקבות ג'נסן (הכרתי אותו במלאך שחור) אחרי על טבעי התחלתי בנות גילמור (בצירוף מקרים עם ג'ארד). באפי זו אחת משתי הסדרות ההכי אהובות עליי אם לא האהובה ביותר (השנייה זו דוקטור הו, אבל אני חושבת שאני מעדיפה את באפי), ומכושפות התחלתי לפני כמה שנים והתלהבתי אבל הפסקתי בפרק 3 כי ידעתי יותר מדיי וקיוויתי לשכוח (אבל ספויילרים לבאפי זכרתי 6 שנים עד שראיתי, אז לא יודעת כמה זה יעזור).

מסטרי

New member
תודה רבה

כן עשינו דרך דומה עם הסדרות בטלויזיה :) שמעתי הרבה על דר' הו אבל לא מסוגלת להתמכר לסידרה נוספת.....

למעלה