התגעגעתי אז באתי...

עידן64

New member
התגעגעתי אז באתי...

היום, ביום המשפחה שאצלי מתחבר יותר ליום האם, בוחרת לפתוח את הבוקר בביקור בפורום המדהים הזה. לא שומעים אותי פה, אבל אני כמו דנידין: רואה ואינה נראית. כבר כתבתי פעם כמה מתרגשת לקרוא כל אחת ואחת פה, חוווה את הכאב שנוגע עמוק בפנים, מזדהה, לומדת, ממשיכה לעבור תהליך שלא יגמר כנראה לעולם... משלימה, נופלת ונסוגה, קמה ומתקדמת.... כל זאת כמובן כבת שאיבדה את אימה בגיל 19.7. ומההיבט השני: חווה את האמהות שלי, את האושר בשתי בנות מדהימות שיש לי. אחת בקורס קצינות כעת, והשניה בתיכון. מאושרת עליהן ומודה שזכיתי - יום יום, שעה שעה. מקדישה מחשבה רבה להעניק ככל יכולתי, לעטוף באהבה, דאגה, ואני שם בשבילן כל הזמן אמא, חברה ושותפה. חווה לפעמים את עצמי, מפצה אותן על מה שאני עברתי וחוויתי, על החוסר הגדול שלי באמא, על החור העצום, על שלא היה מי שדאג לי בשנים הללו. נזהרת מההשוואות אך לפעמים נופלת לשם ויודעת גם לקום. יום האם עבורי הוא יום מיוחד ומרגש בשני ההיבטים ששיתפתי.. עברתי חוויות רבות ולא קלות עד שזכיתי לשתי בנותי היקרות, עברתי תהליך ועדיין עוברת הקשור לאבדנה של אמי היקרה. נמצאת היום במקום אחר ממה שהייתי. הרבה יותר מאושרת, שלמה עם עצמי, אוהבת את עצמי, את החיים, ומאושרת על כך מאוד. מבקשת להדליק נר
לאמי היקרה ז"ל שכל כך אהבתי, נר
לבנותי היקרות שתהיינה לי בריאות ומאושרות,.. ונר אחרון
לכל אחת ואחת מהבנות היקרות מהפורום הזה, היכן שנמצאת, על המסע האישי שלה........ מכל ה-
עידן.

שמחה18

New member
שיהיה לך יום משפחה הכי מאושר../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על מה שכתבת ועל כל הכח שיש לך, אני מזדהה איתך ומתנהגת בדיוק כמוך היום אחרי כל התלאות שעברתי.

יום האם...

אצלי זה יישאר תמיד יום האם... בעברי הרחוק חוויתי את יום האם מההיבט של האין והחסר.. מזה שנים שאני נמצאת במקום אחר בתהליך האישי שלי, וחווה את היום הזה מההיבט של האמהות שלי, שהיא אושר שזכיתי בו ועליו אני מודה, ושמחה בכל יום מחדש על שני הבנים המקסימים שלי שכבר בגרו וגדלו. וכבר אין את אותה הצביטה שהיתה בעבר בכל פעם מחדש ביום הזה, ובעיקר לאור הסמיכות בין יום מותה של אמי לבין יום האם... היא נפטרה יומיים לפני יום האם - כ"ח שבט - לפני 37 שנים. וכן, גם אני לאחרונה לא מרבה לפקוד את המקום, אם כי בכל יום קוראת אתכן מזדהה חווה וכואבת איתכן. ויודעת כמה קשה היום הזה וכמה כאב ועצב יש בו... מצטרפת לעידן ומדליקה נר
לאמי האהובה, נרות
לבני הנפלאים שבזכותם זכיתי לאמהות שלי ו
לכל האמהות של בנות הפורום הנפלאות. לכולן ב

טוב שהתגעגעת,

כי אנחנו הרווחנו! תמיד טוב לראות אותך, ולקרוא אותך כאן ...

איזה כייף שבאת../images/Emo70.gif

גם אנחנו התגעגענו... אני התקשרתי לאבא ביום האם... כמו כל שנה... ודווקא עבר בסדר היום הזה... לילה טוב שיהיה

למעלה