התגעגעתי .... אז באתי מה שלומכם?? למה הפורום כזה רדום..?? או שזה רק אני?
פ פאזלית New member 15/12/05 #1 התגעגעתי .... אז באתי מה שלומכם?? למה הפורום כזה רדום..?? או שזה רק אני?
1 123נעמי New member 15/12/05 #5 ברוכה הבאה אנחנו יושבים בשקט ומחכים לך את מרכיבה בימים אלו פאזל או שאת בהפסקה
פ פאזלית New member 15/12/05 #6 אני שקועה כרגע עד הגג בלימודים..... יאוש כבד, אני מתה להגיע לסוף הסמסטר שיהיה לי קצת זמן להרכיב פאזל או שניים.
אני שקועה כרגע עד הגג בלימודים..... יאוש כבד, אני מתה להגיע לסוף הסמסטר שיהיה לי קצת זמן להרכיב פאזל או שניים.
1 123נעמי New member 16/12/05 #7 עזרה ציק צאק אנחנו מתארגנים כאן ועוזרים לך בלימודים בשביל מה אנחנו יושבים כאן קטן עלינו רק תבקשי העיקר שיתפנה לך זמן לפאזלים ב ה צ ל ח ה
עזרה ציק צאק אנחנו מתארגנים כאן ועוזרים לך בלימודים בשביל מה אנחנו יושבים כאן קטן עלינו רק תבקשי העיקר שיתפנה לך זמן לפאזלים ב ה צ ל ח ה
פ פאזלית New member 16/12/05 #8 איזה מקסימים אתם... אני כותבת הצעה לתזה... ואוי זה מתישששששששששששששששששששששששששששששש הרבה יותר כייף לעשות פאזלים. למעשה זה מה שמחזיק אותי , הידיעה שתום הסמסטר אני אתחיל לי פאזל. מישהו מרכיב כאן משהו מעניין או שכולם עסוקים/עובדים/לומדים?
איזה מקסימים אתם... אני כותבת הצעה לתזה... ואוי זה מתישששששששששששששששששששששששששששששש הרבה יותר כייף לעשות פאזלים. למעשה זה מה שמחזיק אותי , הידיעה שתום הסמסטר אני אתחיל לי פאזל. מישהו מרכיב כאן משהו מעניין או שכולם עסוקים/עובדים/לומדים?