התגעגעתי אז באתי

מ ש ג ע ת

New member
התגעגעתי אז באתי

היי מה שלומכן אצלי הכל אחלה אתמול אני וחבר שלי הודענו שאנחנו מתחתנים ועכשיו מתחילות הדילמות אולם , צלם די גי וכל מה שצריך אבל השאלה הקשה היא מי תלווה אותי לחופה אני בוכה הרבה בגלל זה ממש קשה לי ברור שיש את האפשרות שסבתא או אחותי ילוו אותי ובכל זאת הגעגועים מתחילים לעלות תודה שיש לי את אותכן שאוכל לספר על מה שעובר עלי בטוב וברע

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שמחה עבורך ומאחלת את הטוב שבעולם ואת כל מה שאת מאחלת לעצמך.... יש כיום אופציות רבות ושונות לענין הליווי, ואת יכולה לעיין בשרשור שהיה בענין.בנוסף כמובן התייעצי עם חברות משפחה וכו'ובטוחה שאת ובן זוגך תמצאו את הדרך הנוחה והמתאימה לכם. כמו שאני מבינה יש לך סבתא ואחות שיכולות ללוותך, ועם כל הכאב והחסר נסי להינות מהימים הנפלאים שלפנייך וחשבי על כך שאת הולכת לדרך חדשה שתשנה את חייך. כמו כן אני בטוחה שאמך היתה מאוד רוצה שתהני ותשמחי בימים אלו, והיא נמצאת אתך גם אם זה במימד אחר שאינו פיזי. ושוב, ברכות מקרב לב...שתפי אותנו... כאן עבורך ואתך בשמחתך....

מזל טוב, משגעת! קולולולולו...

בטאגליינס יש קישור לשרשור "להתחתן בלי אמא" - שם אני מניחה שתוכלי להיעזר בהתלבטויות ופתרונות של בנות שהיו במצב הזה לפניך ... שיהיה בהצלחה!

Cat79

New member
מזל טוב ושאלה למבינים

קודם כל מזל טוב והמון המון עושר ואושר. דבר שני, ע"פ ההלכה, מעניין אותי לדעת מי באמת מלווה את הכלה.

למעלה