התגעגעתי אז באתי

yaelcita

New member
התגעגעתי אז באתי

שלווווםםםםםםםםםםםםםם טוב אני מקווה שעוד יש כאן נפש חייה שזוכרת אותי, אם לא נעים מאוד , יעל כרגע מארגנטינה. בקיצור בשעה טובה ומוצלחת אחרי יובלות סוף סוף חיברתי את המחשב שלי לאינטרנט מהיר אז הגיע הזמן להשלים את טונות הדברים החסרים אז יש לי בקשה אליכן: אחרי כל כך הרבה זמן כבר שחכתי מכל האתרים הטובים, אז מישהי יכולה לשים איזה לינק לאתר עם סרטונים או עם ספויילרים לעונה 4? תודה רבה\ רבה רבה

ofrikit

New member
שלום שלום..

אני זוכרת אותך... האתר היחידי שאני מכירה שיש בו קטעים מהעונה הרביעית זה האתר של אנדריאה... http://www.the-areopagus.com/media/Sandstorm/

JTrulez

New member
את לא מעודכנת..אנדריאה סגרה את האתר

לפני חודש בערך.... בכל מקרה אני מכירה את האתר הרישמי של הכי גאים שיש..יש שם מלא סרטונים אבל הכעיה היא שאי אפשר להיכנס לשם מחוץ לארה"ב.....אפשר להיכנס רק עם גישה מוגבלת דרך הכתובת... http://origin.www.sho.com/queer יש שם סרטונים מכל פרק מהעונה הראשונה ועד 409!

yaelcita

New member
תודה רבה

מה קרה לכולם!??!?!?!? נעלמו? השמות היחידים שאני מזהה של אופיקית ונטע.. איפה כל היתר? פשרו בשיא?

g a g a

New member
התשובה בגוף השאלה ../images/Emo4.gif

וולקאם באק

mya 6

New member
היי יעל!!

חזרת מאנגרטינה כבר?? טוב לשמוע ממך!. אני עדיין בדעה שהפורום הוא המקום להשיג חומר על הסדרה. כמו שאת רואה, עדיין אנשים טובים באמצע הדרך שמוכנים לעזור.... גם אני הייתי עוזרת בכייף,רק חבל שאני לא מכירה אתרים טובים בכלל.. :\

E2100

New member
השם שלי זה גיל -

ואני בטוח שיש פה בנות נהדרות ובנות עם כינוי -שאני מכיר כי היה פעם אתר עצמאי לגאים -בישראל והוא יתקלקל משהו חבל

yaelcita

New member
ממ לא עוד לא חזרתי

מארגנטינה.. אבל כבר יש לי אינטרנט בעברית מהיר ככה שסוף סוף יש לי איך להכנס לפורום..... מה נהיה מאיה? מעיין? יפית? כולן נעלמו!??!!? טוב שוב, אם יש למישהו קישורים טובים.... אני אשמח לקבל....

E2100

New member
תגידי יש תחנה בארגנטינה -

שמשדרת -איזה עונה עכשיו בארגנטינה -האם רואים שם גם את הג'ש
ואיך הערוץ נקרא האם יש סמל על המסך {
} .......... .................................................................

yaelcita

New member
יש

משדרים את עונה 4 בHBOPLUS הבעיה היא שזו חבילה שצריך לרכוש בנפרד מחבילת הכבלים הרגילה ומכיוון שאני גרה בדירה שכורה שגם הכבלים כלולים בה, אני לא יכולה לעשות אותה..... חבל חבל מה שכן שידרו בערוץ כבלים רגיל זה היה את הגרסא הדוחה הבריטית. ואני שואלת את עצמי: מתי יבוא יום שאני שוב הראה את רנדי על מסך!?!?!!?

JTrulez

New member
את יכולה לראות אותו על מסך...

מסך מחשב!! חחחחחח ואנשים היו עוזרים לך אבל אנחנו לא מכירים שום אתר.....):

E2100

New member
אני רואה הזה במחשב

אין לי יס ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -אני רואה הזה כל יום ראשון מוריד + יש לך ווינדאוס מדיה אפשר להגדיל הזה ,וגם הם את שמה תעכבר {צעצוע על המסך . נכון מופיע לך ריבוע קטן בלחיצה ימנית על העכבר זה שאל אותך הם את רוצה מסך מלא -ולהפך -ויש לך טלוויזיה

yaelcita

New member
חחחחחחח תודה

אני יודעתלתפעל את הוינדאוז מדיה פלייר ... וברגעים אלו ממש יורד לו לאיטו פרק 401

yaelcita

New member
אני בשוק- אני בהלם..ספויילר (אולי)

זה לא כל כך ספויילר אבל מכיוון שאני לא יודעת מה מדיניות הספויילרים הנוחכית החלטתי להיות יותר מדי זהירה מאשר להרוס למישהו ואוווו שינו את ההתחלה, ז,א את השיר והפתיח..... אוף!!!!עד שלא ראיתי אותו שחכתי כמה גייל סקסי.. ועד שלא ראיתי את הדקה הראשונה של העונה שחכתי כמה רנדי נראה מצוייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןן באסה: כל היסקים שלי עו העונות הקודמות נשארו בארץ

E2100

New member
YAELCITA

בכלל פרק 401 .. שינו את שיר הפתיחה וגם את מתבלבל כי חשבתי שהבוס החדש של -SHOWTIME הרס כי הוא הוסיף ,מישהי סתספר -כמו באגדות אבל זה משתפר לקראת 404 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה