..."התגעגעתי...אז באתי..."

הזרקתי לבטן (אמא-לה!!!)

לא מאמינה עדיין שאני אחרי... אבל זה עתה הזרקנו לראשונה את הגונל לבטן... כל כך פחדתי, ואתן יודעות מה...זה באמת הרבה פחות כואב מהמנוגון בישבן! ואיך שאני פחדתי... השלב הבא יהיה שאתחיל להזריק את זה לעצמי...אתחיל לעבוד על זה ממחר(!) מישהי מוכנה להסביר לי למה עברנו לגונל ? (האמת היא שבטיפולי ההזרעה הגוף הגיב די טוב למנוגון...והפעם בפרוטוקול הוא קבע 3 גונל F ומנוגון...) האם יעביר אותי אח"כ למנוגון?...

בולה101

New member
כל הכבוד לך - מכתירה אותך../images/Emo47.gif

ודרך אגב- את לא מקבלת דיכוי??? ואם לא אז איזה כיף לך. לאט לאט תתחילי להנות מזה. וממליצה - רק בבטן. מקנאה בך על ההזרקות. קשה לי לשבת בחיבוק ידיים בלי להזריק. אבל אגלה לך סוד- בגלל שהחודש מחכים למכשופה והולכים על טבעי ורק אח"כ מחזירים מוקפאים הלכתי היום (היום ה - 12 למחזור) על דעת עצמי למעקב זקיק. כן זקיק ולא זקיקים. התרגלתי לגדל לול. אז ראו לי זקיק אחד עגול ויפה בגודל 21X19 . והאחות אמרה לי שהביוץ ממש אוטוטו. ונראה לי שאכן כרגע אני מבייצת. מרגישה את הדקירות שם למטה. אז כמובן שבישרתי לבעלול והולך להיות סוף שבוע פרוע. אחרי כל התרגולים על יבש הולכים לעשות על רטוב. אז מי אמר שאני לא עושה כלום???? מה זה לא נחשב???.. יאלה עוד בסוף יצא לי הריון ספונטני. אבל תכננתי על תאומות!!!!! טוב תהני לך ומקוה שכבר לא כואב לך. שיהיה סוף שבוע כייפי לכולנו

בשביל מה דיכוי?הבחורה כבר מדוכאת...

סת-ם (!) זאת אני שלחצתי על הרופא שלא לתת לי דיכוי...והרי ממילא אצלי אין מחזורי וסת ללא הורמונים, כפועל יוצא-אין ביוצים לא?... כרגע הוא אמר שכנראה שלא יהיה צורך...נראה הלאה! ביום ראשון אני נוסעת ל- 4 ימים לחופשה בים המלח...אינני יודעת עוד מה אעשה עם מעקבי הזקיקים... האמת שביום ראשון לפני הנסיעה אבצע הבדיקות...ואהיה בקשר עם הרופא לגבי ההמשך-האם להמשיך עם הגונל. מכיון שזוהי רק ההתחלה של הטיפול, אינני צופה התפתחויות דרמטיות, אעפכ"ן כדאי שאהיה ערוכה במקרה של תקלות מישהי יודעת מהו ביה"ח הקרוב ביותר לאזור המלונות של ים המלח? (האם יש בי"ח בערד?) מה עושים במקרה כזה? חוץ מזה, חוזרת על שאלתי לגבי הגונל - מה היתרון שלו על המנוגון????? (חוץ מזה שהוא יקר יותר ומכניס יותר כסף לקופות) שרון נ.ב. 1. מאחלת לך בולינקה סופ"ש פראי ופרוע...לכי על זה אחותי בלי יותר מדי תכנונים 2. מה נסגר בסוף עם המפגש בסוף השבוע? האם יוצא לפועל? נא לפרט מתי ואיפה...

רוית ב

New member
בביה"ח סורוקה

יש מחלקה מצויינת של טיפולי IVF לשעת חירום ולמקרה הצורך תבלי בטיול ותהני

רויתי תודה על המידע

זה חשוב ומרגיע לדעת שאם תהיה בעייה... בכל אופן אני מבוטחת כללית...מספיק שאשא עליי כרטיס מגנטי או שכדאי גם להצטייד ממכתב מהרופא?! שרון

רוית ב

New member
כשאני בטיולים אני לוקחת איתי

את כל החומר הרפואי בקלסר קטן כולל הוראות הזרקה !!!! כי לפעמים אני נשארת בצפון ליומיים שלושה - לצרכי עבודה ובכל עיר יש קופ"ח (גם אני בכללית) יש כרטיס מגנטי, והוראות הזרקה תמיד איתי כולל הכל אם חלילה אני אצטרך (ועד היום מלבד הוראות הזרקה לא הייתי צריכה מהם כלום.) אל תדאגי. וקחי איתך כרטיס מגנטי.

בולה101

New member
אכן סופ"ש סוער....

מי יודע , אולי יצא לי תינוק ספונטני קטן ואפתיע את כל הרופאים. האמת זה ממש עשה לי טוב לא לחשוב על זריקות וכאלו. והכי חשוב כמו שאמרתי בלי נזילות אז כיף לך , בלי דיכוי, סבבה. לגבי בי"ח, מה עם הר הצופים בירושלים??.יותר קרוב מאשר עין כרם. לגבי הזריקות שלי בהפריה אני זוכרת שבשבוע הראשון של ההזרקות לא עשיתי מעקבים והתחלתי מהיום השמיני לעקוב עם בדיקות דם ו US. בכל מקרה מקווה בשבילך שלא תצטרכי ותהיי עסוקה רק בלהנות. תרגעי לך שם בים המלח. אני זוכרת את הפעם האחרונה שלי שם לא יצאתי מהמים בים, לא אלו המעפנים של הבריכות. מזה מרגיע. היה צריך להוציא אותי בכוח מהאוזניים לארוחת צהריים. אל תוותרי על פינוקי גוף וספא למינהם. יקר אבל שווה כל שקל. תהני. לגבי מפגש הבנתי שהוא בראש העין בחול המועד משהו בשביעי לחודש יום רביעי. בטח עוד יעדכנו. אז תעשי חיים בובלה.

נועם@בת

New member
התכוונת עולה יותר כסף לקופות

המחיר האמיתי של הגונל הוא בערך פי עשר ממה שאת משלמת, כך שגונל בהחלט עולה יותר כסף לקופה. הגונל הוא FSH טהור שהמופק באופן סינטטי. לעומת המנוגון שהוא FSH וLH גם יחד, המופק ממקור אנושי (שתן של נשים בגיל הבלות, ליתר דיוק
). שיהיה בהצלחה נועם

למעלה