..."התגעגעתי...אז באתי..."

..."התגעגעתי...אז באתי..."

יקירותיי, היה לי חודש קשה וכנראה שחלק מההלקאה העצמית היה למנוע מעצמי את תמיכת הפורום... אז מה היה לנו? היתה הזרעה שנכשלה והפילה לקרשים, היתה פנייה לועדה לשם ביצוע IVF (פנייה שארכה כחודש ימים(!) עד לקבלת תשובה), והיה חודש הפסקה ארוך ארוך של "לא לעשות כלום" (חוץ מבדיקות דם ובדיקת פאפ) ולמרות שמילאתי עצמי בהמון עשייה (עבודה, לימודים וכו') הרגיש לי כל כך ריק וחלול ומלא שנאה עצמית... והתגעגעתי לזריקות, לזקיקים המתוקים ולהרגשת העשייה וקידום הנושא...ולאופטימיות ... והנה, היום היתה פגישה לקביעת פרוטוקול טיפול, ובו"Z קיבלתי תשובה שהועדה אישרה 4 מחזורי טיפול והנה זה מתחיל... הרופא קבע להתחיל ב-3 גונלF אח"כ מנוגון וכוריגון, וקבע שכנראה נלך לIVFאיקסי (?!)... שאלתי האם יוקפאו ביציות...אמר שתלוי במספר... האמת שאת הכל ידעתי לבקש ולשאול תודות לפורום הנפלא ולידע שרכשתי בזכותו... עכשיו כשאי הודאות מאחורי ואני שוב בצוות העמלים, אשב ואלמד את הדברים לעומק... זקוקה לברכתכן ועידודכן!!! שרון

רוית ב

New member
ברכות ברכות מכל הלב!!!!!

פעם ראשונה בחיים שאני שומעת שמישהי מתגעגעת לזריקות...חחחחח ולזקיקים המתוקים..חחחחחחח.....צחקתי שעה. בהצלחה אישאללה - תאומים לפסח.

פּוֹנְג

New member
הי הופ (זה לעידוד ../images/Emo8.gif )

(זה הברכה)
(זה בשביל להרטיב אותך קצת)
וזה סתם כי בא לי. לא עשיתי איקסי כך שאני לא יכולה להגיד לך לא היו לי מוקפאים כך שגם בזה אני לא יכולה לעזור לך וגם אני בהמתנה - אז מה שנשאר זה השטויות שלי מלמעלה

נועם@בת

New member
כמה טוב שבאת הביתה...../images/Emo79.gif

וויני, ווידי, וויצ'י ובטא
. תניחה לרגע את הלימוד והחקר, ותתעמקי במחשבות חיוביות על התינוקת הקטנה שתתוסף השנה למשפחה שלכם. לחקור תוכלי בזמן ההריון, עכשיו תשחררי שליטה קצת
.
נועם

בולה101

New member
ומה אתנו?? לא התגעגענו???../images/Emo24.gif

איפה את לא רואים אותך??? לא שומעים אותך??. ככה נעלמים?? בלי להשאיר אפילו סימן אחד קטן?? ככה ניגבת לי את הדמעות וברחת??. לא נורא, נסלח לך מתוקה. אבל רק הפעם. גם אני לא עושה כלום עכשיו, נאדה. בעצם כלום = סקס פרוע עם הבעל בלי אמצעים וכמה שאפשר
מחכה למחזור כדי להתחיל סבב מוקפאים. באמת מבעס ככה לא לעשות כלום בנדון, בלי זריקות, בלי מעקב זקיקים, ממש מוזר לי. יש לי לפעמים הרגשה שאני מבזבזת חודש. אבל כמו שנאמר: הכל לטובה. מקווה בשבילך שתשתמשי רק באישור אחד ואת השאר תזרקי לפח. לגבי הטיפול שלך- איקסי זה הפרית הביצית ע"י זרע בודד ישירות לבייצית. הלוואי ויהיה לך יבול טוב ושיהיה משהו להקפיא (לגיל 50 אולי) זה מודרני עכשיו גיל 50. ויאללה , שמחה שחזרת אלינו. שיהיה בהצלחה הפעם. אוהבת

שירן55

New member
טוב שיש לאן לחזור כשמתגעגעים../images/Emo25.gif

אני מבינה אותך בעניין הגעגועים לזריקות, לעשייה שמקדמת את הרגע המיוחל.. גם אנחנו עדיין מחכים לרגע שבו נתחיל בהליכים יותר קרובים וממשיים, אין לנו הרבה ברירות נגזר עלינו לחכות ולהיות סבלניים-שמתם
נגזר מהמילה סבל. מאחלת לך שפע של סבלנות בלי סבל ובהצלחה

liatad

New member
../images/Emo101.gifזקוקה לקצת מידע

היי שרון, ברכותיי על תחילת טיפול בתקווה שהוא יהיה האחרון
אני חדשה בתחום ה- IVF ולמעשה רק אתמול קיבלתי תשובה שלילית על עוד הזרעה ועכשיו אני אמורה להתחיל את תהליך ההרשמה להפריה. אולי תוכלי לעזור לי- מה עושים? אילו בדיקות צריך והאם צריך לעשות אותם לפני שנרשמים? צריך לפנות לבי"ח באופן ישיר או דרך הקופה? באיזה בי"ח את עושה את ההפריה? אני רוצה לעשות בבלינסון כי הרופא שלי שם. האם שמעת המלצות? כמה זמן לוקח התהליך הבירוקרטי הזה (שמעתי שזה לוקח חודשים) או ליתר דיוק- מהיום, עוד כמה זמן אני כבר אתחיל את ההפריה? כמה שאלות יש לי
אני ממש מתנצלת פשוט באמת אין לי מושג בנושא ואשמח לקבל כל טיפ/מידע ממך או מבנות נוספות שעברו/עוברות את התהליך. שיהיה לך המון בהצלחה ותודה רבה על כל עזרה שתוכלי לתת לי- ליאת

נולי3

New member
קודם כל תנשמי עמוק

אני מאוד חדשה בעניין הזה ולא יכולה ממש לעזור לך (עוד מעט המומחיות יגיעו...
) בכל אופן, מנסיוני האישי רופא הנשים שלי מילא את הטופס לבקשה לאישור ל IVF, הם אף פיקססו את הבקשה ואת התשובה (לאחר שבועיים שלושה) מקבלים במרפאת האם שלך. עד כמה שידוע לי את יכולה לבחור איזה בי"ח שאת רוצה, ולגבי המלצות לבי"ח תוכלי לדפדף קצת אחורה, יש לכך הרבה שרשורים. הרבה הצלחה

היי ליאת

אנסה לענות לך מן הידע הדל והניסיון הקצר יחסית שבאמתחתי... בשביל ל"הרשם" לתהליך- עלייך, תחילה, לשכנע את הרופא שלך שכל האופציות האחרות מוצו וכנראה שאין מנוס אלא לנסות בדרך של הפריית מבחנה. אז ממלא הרופא בקשה לועדה הכוללת פרטים אינפורמטיביים כולל פירוט הטיפולים שבוצעו עד כה והמלצתו כמובן. התשובה מן הועדה אורכת בין שבוע לחודש, כשלצערי הגדול "נדנוד" אינטנסיבי לקבלת תשובה עשוי לקצר זמן המתנה (!)(...ותודה לך גלית27 על העצות הנהדרות שעזרו לי להאיץ ענינים) במקביל הרופא שולח אותך (ואת בן הזוג) לבדיקות שתן ודם מקיפות הכוללות בין השאר ספירת דם, בדיקת איידס, בדיקת נוגדנים להפטיטיס B ו-C, אדמת, טוקסופלזמה, מחלת הנשיקה וכדומה. לגבי בחירת ביה"ח, אני מבינה שיש אפשרות לבחור עצמאית. אצלינו השיקול היה הרופא ולמרות שלא ידענו דבר וחצי דבר עד כה על בלינסון, החלטנו שאנחנו אחריו באשר ילך. לביה"ח פניתי ישירות (כמובן שהרופא שלי נתן לי את מס' הטלפון של שתי המזכירות החביבות שיושבות במקום וביקש שאקבע איתן אליו בבוקר שהוא נמצא שם בכדי שנפתח תיק). את הפרוטוקול לטיפול קבענו באותו יום אחה"צ במרפאה שלו המוכרת והנעימה בת"א. את מעקב הזקיקים והדם אמשיך לבצע במרפאה שלי, כך שנשאר רק הנושא של השאיבה וההחזרה...לגבי זה, אני מנסה לקוות שהרופא שלי הוא שיבצע את הנ"ל ויהיה באזור בשביל השקט והביטחון...מנסה לא לחשוב על זה יותר מדי כרגע (דיה לצרה בשעתה...) חוץ מזה שכל התהליך הזה כולל הכל ארך כחודש ימים בלבד...אבל, כמובן שהדבר מאד אינדיווידואלי ותלוי בהרבה גורמים. מאחלת לך הצלחה! שרון

Galit29

New member
אוי שרון קבלי מיליוני../images/Emo25.gifות

על זה שהחלטת להוריד לי שנתיים מהגיל. בכל מקרה שמחה שעזרתי לך עם העצות

hyb

New member
גם אנחנו התגעגענו

בהצלחה חמודה-מקווה שזה יצליח מיד...ושיהיה לך נס פרטי משלך... המון המון בהצלחה

תודה על ה-../images/Emo24.gif

רק עכשיו אני מבינה כמה זה היה חסר... לגבי סקס, בולה, מה זה בדיוק...(?!) האמת היא שהייתי כנראה כזאת איומה בחודש האחרון שהבעלול תפס מרחק ליתר בטחון... הסקס הפראי האחרון שעשיתי היה מזמן...באותם שבועיים שלאחר צילום הרחם-אז עוד האמנתי בסיפורי ניסים ואגדות
... אצלי כלום זה באמת כלום...ואקום כזה ששואב לי את כל החיוניות הפנימית ("זומבילעת" בלשון נועם
)... תחושה חדשה ולא מוכרת שתוקפת אותי לאחרונה... להרפות משליטה...כן, כנראה שזה באמת לא היה מזיק לי, לו רק הייתי יודעת נועם איך עושים את זה בדיוק
... בכל אופן, פסח בפתח
והריח הזה של האביב
מפעפע בתוכי ומעביר אותי ל"מוד" אופטימי...
מקווה שימשיך וילווה אותי עד ההצלחה
(נסחפתי עם האייקונים אה?!...זה פשוט מהתלהבות שסופסוף למדתי איך לתפעל אותם...) המשך יום טוב! שרון נ.ב. פונג יקירה בהזדמנות זו, אברך אותך על המינוי המכובד...(ישר כוח!)

בולה101

New member
סקס פראי ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

האמת שאני עכשיו בשלב התירגולים. מנסה לחזור לכושר. מה קרה לך ??? את יודעת מה זה חודש שלם בלי זריקות, בלי ציצי כואב ונפוח, בלי הרדמות, בלי שאיבות בלי יונקי דם ופולשי ואגינה למינהם???? והכי חשוב בלי נזילות לבנות מהצנרת????. חייבים לנצל מאמי כל דקה. הזדמנות כזו לא נראה לי שתחזור לפחות לא בתשעה חודשים הקרובים ובטח לא אחריהם עם מחלבות התנובה שיהיה לנו. לא?????. יאלה כפרה צאי לדרך ומחזיקה לך אצבעות איפה שלא תהיי. ודיר באלק הפעם להבריז מהמפגש הקרוב אצל ליאורי. הפעם לא אסלח לך.

אמרתי לך כבר שאין עלייך?!

...בין היחידות שמצליחות להעלות חיוך על שפתי בימים טרופים אלה... שרון ~שתהתה מתי "תסגרי איתה חשבון" על ההעדרות מהמפגש אצליך...~

בולה101

New member
משאירה את החשבון פתוח

עד למפגש אצל ליאורי. ואל תשכחי להביא פנקס צ'קים.

היי שרון ../images/Emo20.gif

שהיה בהצלחה בטיפול, בתקווה שלא תצטרכי את כל ה- 4 מחזורי IVF
למה לקח לוועדה כל כך הרבה זמן לאשר את הענין? זה בד"כ לוקח כל כך הרבה זמן? באיזה קופה את? סליחה על השאלות
, תודה על התשובות
וכמובן שוב, הרבה הרבה הצלחה בטיפול
(בתקווה שהוא יהיה הראשון והאחרון
) ממני, האחת שלעולם לא מאבדת תקווה

אפרסקה

New member
מחזיקה לך אצבעות, התגעגענו!! ../images/Emo23.gif

מקווה שהיכרותך עם כל פרטי ההפריות תהיה קצרצרה ומוצלחת!! אני מזדהה עם ה"געגוע" לזריקות, גם אותי חוסר העשייה החודש משגעת... ממש נרקומניות נהיינו

למעלה