התגעגעתי אז באתי

AdiBaba

New member
התגעגעתי אז באתי

היי אנשים. מה שלום כולם? המון זמן לא הייתי פה. אני רואה שכל הותיקים יוסי, רוית, אמיל ודן עדיין פה ועוד הצטרפו המון אנשים. כבר כמה חודשים לא קראתי את ההודעות פה ואני ממש לא מעודכנת מה קורה אתכם וכמובן מה קורה עם אלאניס. הלוואי והיה לי את הזמן לקרוא את כל ההודעות שהפסדתי. בפעם האחרונה שהתעדכנתי זכור לי שהיא התחילה לשיר כמה שירים חדשים בהופעות. האם יש דיסק חדש באופק או שהיא עומדת לסחוב אותנו כמו פעם שעברה? האם היא עוד נמצאת עם ראיין או יש לה כבר חבר חדש? אני כבר לא אנצקלופדיה מהלכת לענייני אלאניס, אבל אני עדיין מאד אוהבת אותה ומעניין אותי לדעת מה חדש איתה ולכן אני אשמח אם תעדכנו אותי בפרטים מעניינים עליה בחודשים האחרונים. אני יודעת שבשבילכם זה בטח לטחון מים, אבל מה לא עושים בשביל חברת פורום ותיקה? (או שכבר הספקתם לשכוח אותי וחסר לכם אם כן).

avivs

New member
שלום!

אלאניס עדיין עם ריאן. הדיסק החדש צפוי לצאת בפברואר. אם את רוצה לשמוע שירים חדשים בהופעות חיות אז תגידי ואני אשים פה קישור לאתר שלה שמאפשר את זה.

SALOMI

New member
תנו קישור

למי שיש קישור לשירים חדשים אשמח לקבל

Rוית

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif!

אין לפרסם לינקים להורדה בפורום... רק במסרים אישים או באיסי או איך שזה לא יהיה, אבל לא על גבי הפורום..

avivs

New member
זה לא הורדה

זה אתר מיוחד שנבנה בשביל האלבום החדש. יש שם חדשות עליו וגם אפשרות לשמוע (דרך האתר) את השירים החדשים בהופעה חיה. לא נראה לי שזה נכלל בלינקים להורדות.

Rוית

New member
אה זה משהו אחר, אם זה אתר רישמי

זה בסדר...

עדי !!!!!

יווו איך התגעגעתי!!! איך את מדברת?? שכחנו אותך? תגידי את נורמלית? מה שלומך??? הכול טוב??? טוב אז בקשר לריאן ולדיסק אביב כבר ענה לך, תסכלי בדף הנוכחי יש תמונות חדשות של אלאניס (אני מקווה שאת יודעת שהיא הסתפרה) לדעתי אלאניס הולכת לסחוב אותנו עוד קצת עם הדיסק הבא (כמו שהיא עושה כול פעם ובתור מעריצה ותיקה שלה את בטח יודעת את זה כבר...) טוב אני חייב לזוז מח מבחן בתנ"ך! אז לילה טוב ועדי תבואי לבקר קצת יותר!!!

AdiBaba

New member
ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא

אני בשוק אני בהלם אני המומה. מה הסתפרה??????????? מה מה מה מה.... איפה השיער המהמם שלה נעלם? אני זוכרת שאז היא גזרה קצת. הייתי בטוחה שכבר ארך לה חזרה.......אמאל'ה אני ממש מבוהלת מהתמונות. מתי היא עשתה את השינוי הזה? למה ואיך?.??..תגידו לי שזה רק חלום רע.... האם כולכם פה לקחתם את זה קשה? בטח כל המעריצים בעולם היו בהלם.

infatuation

New member
כן... כולנו לקחנו את זה מאוד קשה../images/Emo10.gif

אבל גם מנסים להבין אותה לאט לאט.. מה לעשות זו אלאניס שלנו אחרי הכל
ו.. אלאניס הופיעה בEMA??? ואני פספסתי???

AlanisJunkie

New member
עדי, עדי...:))

כמה שהתגעגענו. :) מה שלומך? אכן, כל הותיקים עדיין פה, גם נופרי, junk, אם את זוכרת...:) רוית כבר הספיקה להתגייס, ובקרוב, בחנוכה, הולך להיות מפגש פורום! אגב מפגש פורום, רוית ואני החלטנו שהפעם הוא לא יערך בעזריאלי, אלא בבית של אחד מחברי הפורום (הצעות יתקבלו בברכה). רוית ואני כבר בודקים אם יתאפשר אצל אחד משנינו (ושוב, אם יש לכם אחלה בית לאירוח ואתם נחמדים.....). אז תמשיכי לבקר בפורום, ומקווים לראות אותך במפגש.

j u n k

New member
אה כן איך העזת לשכוח אותי כך בכזו

גסות
מזל שיוסי פה להזכיר

Rוית

New member
עדי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יוווו LONG TIME NO SEE!!!! מה זאת אומרת שכחנו ממך?! אין מצב שזה יקרה, טוב לראות אותך שוב!!!! לאן נעלמת? איך החיים?
וכמו שיוסי אמר, אני בטוחה שכולנו נשמח אם תצליחי להגיע למפגש פורום שיהיה עוד חודשיים ככה!

BaBa LiVe

New member
לגביי בית!

מממממממממ אני אוכל...אבל זה חור! באיזור המרכז כמובן - פתח תקווה...

AdiBaba

New member
מתי היא הסתפרה? ו...

מישהו אולי יכול לתת לי קישור לשירשור הראשון בפורום בו יש תגובות ראשונות שלכם לתגלית המזעזעת הזאת. (ותודה על קבלת הפנים הלבבית)

BaBa LiVe

New member
קישור לשירשור שהכנתי

על התספורות של אלאניס :) יש תאריכים תראי! התמונות קשות - מאוד

למעלה