התגעגעתי, אז באתי
חסר לכם אידיוט?
כבר זמן רב שלא הגבתי בפורום, כהרגלי להיעלם לתקופות ולתרץ, אנסה לעשות זאת שוב.
אני נמצא כרגע בתחילת לימודיי הסאונד שהתחלתי. המעבר בתוספת לימודים ועבודה מיד לאחר מכן, כרגיל, תרצן עלוב!
חווית הלימודים היא מהנה ומאתגרת כאחד, אך הלימודים שאני בחרתי לעצמי, גורמים לי ללא מעט הנאה, לצד גילויים מוזיקליים חדשים ואנשים חדשים שמסתבר שישנם עוד משוגעים, ממש כמוך ששומעים מוזיקה מוזר וביזארית שרחוקה שנות אור מהמיינסטרים הטיפוסי, ולכל אחד אישיות מעניינת וצבעונית, בפעם הראשונה בחיי כיף לי ללמוד. וזה לא דבר של מה בכך!
בין שיעור תיאוריה מוזיקלית לאולפן, לקיובייס, או לדברים נחמדים פחות כמו חשמל או מדעי האקוסטיקה, יש הרבה שעות של כיף ושל שיחות על מוזיקה בעיקר, חוויה בהחלט חדשה עבורי.
גם בצוות המרצים ישנם כמה אנשים ממש כיפיים שנותנים אחלה עצות ואחלה המלצות על מוזיקה, אתן כאן כמה דברים שגיליתי דרכם:
1. Kora Jazz Band - Oye Como Va
קטע מגניב לאללה של להקת קורה (נבל אפריקאי) ג'אז בנד. פרשנות מעניינת מאוד לשיר.
2. Victor Wooten - Zenergy
קטע מעניין מאוד של הבסיסט ויקטור ווטן ונגנים מעולים, אפשר לראות את הדינמיקה ביניהם באולפן. הראו לנו גרסא של סשנים של ההקלטה הזאת, בו רואים אותם מדברים תוך כדי ואת ההבנה המוזיקלית ביניהם וכל אחד מביא את הצבע שלו לזה, לצערי לא מצאתי את הגרסא הזאת אז שמתי את הרגילה.
3. Prem Joshua - Secret Place
מסע פסיכודלי לעומק המוזיקה ההודית, ע"י בחור גרמני שהמסע להודו שינה את חייו.
4. http://www.youtube.com/watch?v=7mkLoSqqvq8 - Michel Camilo - Caribe
ג'אז לטיני משובח.
יש עוד אך אני לא זוכר עכשיו הכל. שלא תחשבו אבל שלא קראתי בפורום מדי פעם, תודות לכם גם התעדכנתי לגבי החדש של יאנג, שמאוד אהבתי.
ובעניין אחר, אני גם קצת אגואיסט
ומעוניין בעזרתכם. קיבלנו מטלה קטנה בשיעור תאוריה מוזיקלית והיא למצוא שירים בכל מיני משקלים שונים, שירי פולימטר (שני מקצבים שונים במקביל), אבקש את עזרתכם למצוא לי שירים בפולימטר / פוליריזם, מי יודע אולי זה יכול להתפתח לשרשור נחמד 
חסר לכם אידיוט?
כבר זמן רב שלא הגבתי בפורום, כהרגלי להיעלם לתקופות ולתרץ, אנסה לעשות זאת שוב.
אני נמצא כרגע בתחילת לימודיי הסאונד שהתחלתי. המעבר בתוספת לימודים ועבודה מיד לאחר מכן, כרגיל, תרצן עלוב!
חווית הלימודים היא מהנה ומאתגרת כאחד, אך הלימודים שאני בחרתי לעצמי, גורמים לי ללא מעט הנאה, לצד גילויים מוזיקליים חדשים ואנשים חדשים שמסתבר שישנם עוד משוגעים, ממש כמוך ששומעים מוזיקה מוזר וביזארית שרחוקה שנות אור מהמיינסטרים הטיפוסי, ולכל אחד אישיות מעניינת וצבעונית, בפעם הראשונה בחיי כיף לי ללמוד. וזה לא דבר של מה בכך!
בין שיעור תיאוריה מוזיקלית לאולפן, לקיובייס, או לדברים נחמדים פחות כמו חשמל או מדעי האקוסטיקה, יש הרבה שעות של כיף ושל שיחות על מוזיקה בעיקר, חוויה בהחלט חדשה עבורי.
גם בצוות המרצים ישנם כמה אנשים ממש כיפיים שנותנים אחלה עצות ואחלה המלצות על מוזיקה, אתן כאן כמה דברים שגיליתי דרכם:
1. Kora Jazz Band - Oye Como Va
קטע מגניב לאללה של להקת קורה (נבל אפריקאי) ג'אז בנד. פרשנות מעניינת מאוד לשיר.
2. Victor Wooten - Zenergy
קטע מעניין מאוד של הבסיסט ויקטור ווטן ונגנים מעולים, אפשר לראות את הדינמיקה ביניהם באולפן. הראו לנו גרסא של סשנים של ההקלטה הזאת, בו רואים אותם מדברים תוך כדי ואת ההבנה המוזיקלית ביניהם וכל אחד מביא את הצבע שלו לזה, לצערי לא מצאתי את הגרסא הזאת אז שמתי את הרגילה.
3. Prem Joshua - Secret Place
מסע פסיכודלי לעומק המוזיקה ההודית, ע"י בחור גרמני שהמסע להודו שינה את חייו.
4. http://www.youtube.com/watch?v=7mkLoSqqvq8 - Michel Camilo - Caribe
ג'אז לטיני משובח.
יש עוד אך אני לא זוכר עכשיו הכל. שלא תחשבו אבל שלא קראתי בפורום מדי פעם, תודות לכם גם התעדכנתי לגבי החדש של יאנג, שמאוד אהבתי.
ובעניין אחר, אני גם קצת אגואיסט