התגעגעתי אז באתי..

anii10

New member
התגעגעתי אז באתי..

חופשת סמסטר.. מבחנים.. לחץ.. דווקא כל אלה החזירו אותי לפה. (ואולי אלו שעות העבודה הרבות מול המחשב..) אז מה איתכם מה חדש פה? מה איתכם ועם המהומות באיראן? הדיווחים בטלויזיה כבר ממש הפסיקו האם אתם ממשיכים להתעדכן בדרכים אחרות? פרויז- הבנתי שאחרי פרסום ההודעה שלך אתה סוג של סלב, מה שהופף את כל הפורום הזה גם למפורסם.. ניה וגו'ן גו'ן שמתי לב ש'בהלת השידוכים והחתונות' עדיין בעיצומה.. (אפילו נכנסתי לקישור לבלוג שלך! ) משהו מתבשל? מצאתן מועמדים ראויים?

niya

New member
anii10 את "עשר"../images/Emo47.gif

מה שלומך? פרויז רק יצא עכשיו לסלביות אמיתית, אנחנו כל הזמן הזה חיכינו שהעולם כולו יגלה אותו...
וכמו שאת רואה, אני עדיין עומדת בסירובי להשתדך, ובצר לה JUN JUN פתחה בלוג שידוכים, ככה היא כנראה מגיעה לייעודה האמיתי בחיים ועושה נפשות (אנחנו כבר סידרנו לה אחלה מקום בגן-עדן, ליד ההוא, איך קוראים לו, god או משהו כזה...

פרויז1

New member
ליד רוחאללה חומייני. כי הוא

הקדוש המוכרז האחרון מאז מחמד מייסד דת האסלאם. והסיכוי שלנו להצליל לסדר שם מקום נובע משני פקטורים : 1. רוהאללה חומייני חי בתקופת חייה של המועמדת. 2. אנחנו נתכנן לו אחלה הרמון עם מקום ל- 70,000 בתולות, כשתפקידה של המועצדת יהיה לשדך אותן לגברים מוסלמיים ראויים. כיו"ר המועצה העולמית העליונה של כל הפדרציות היהודית הפרסיות אני כברר ממנה אותך לתפקיד מנהלת הפרוייקטים שם. תדאגי לתקציבים(תקבלי כמה שתרצי! )תכניות ואישורן (תוכלי להעזר בגמרי) וניהול כל הנושאים . תמני לך שרי אלפים, שרי מאות ושרי עשרות . תשבי בראשם של שרי האלפים., ומדי פעם תפגשי את שרי המאות השרי העשרות. זאת תהיה תרומתנו לדת האסלם, אשר רוהאללה חומייני - כך עוד ייכתב בספרי ההסטוריה ובמאמרים פוליטיים מקצועיים - גרם למעשה למהפיכת המודרניזציה שלה ויציאתה מחשכת ימי הביניים. פרדוכס? יש פרדוכסים רבים בחיים הציבוריים האנושיים.

למעלה