התגעגעתי אז באתי, אני שמח כל כך

kurt2000

New member
התגעגעתי אז באתי, אני שמח כל כך

הי, מה ענינים? כמו שהזהרתי עברתי תפקיד בעבודה וכמעט שאין לי זמן לכתוב הודעות, אבל אתמול חשבתי על זה שמזל כתבה איך היא מתגעגעת לכל מיני שרשורים (אני יודע שזה היה ממש מזמן אבל כזכור לא הייתי פה מזמן...) והיה לי רעיון לאחד חדש... סטיה מוזיקלית! יש לכם אמן שאתם שומעים שלא קשור לסוג המוזיקה שאתם שומעים? זו סטיה מוזיקלית!! אצלי זה אושיק לוי!!! אני לא יודע מאיפה זה הגיע אלי אבל אני פשוט חולה על אושיק לוי!!! מוזמנים להוסיף את שלכם!!!

shahar1989

New member
אוו התגעגעתי../images/Emo140.gif

הראל סקעת, לאט לאט אנשים מלגים את זה.. מה לעשות, הוא מוכשר!

tohar6

New member
ייווו שלום../images/Emo24.gif

אני זוכרת שהזהרת..
ממ אייל גולן, זה אחד הזמרים עם הקול הכי יפה שיש היום... אני ממש ממש אוהבת לשמוע אותו..

O f r i s h

New member
הוהוהו טוב שבאת הביתה../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

המ, סטייה מוזיקליתO: היי פייב אולי?X: הם הכי חמודים ומושלמים שיש
אני מפתיעה את עצמי גם, אבל מאז שגיליתי את התיקה הנסתרת במחשב, עם מלא שירים מעברי הרחוק
נזכרתי כמה הם טובים:]

עודד../images/Emo13.gif

אממ סטייה מוזיקלית... (שירי המורדים קטנטנטות נטליה אוריירו) ספייס גירלס (זו לא סטייה)
חחחח לא מתביישת במוזיקה שאני שומעת

בת 1986

New member
הו, שלום לך../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

מה ניש? סטייה מוזיקלית?.. אממממ, יואו, לא עולה לי כרגע.. אממ, בעצם, אולי- ארז לב ארי, מישו מכיר אותו? בזמן האחרון אני ממש אוהבת אותו..

mazalika7

New member
עודד!!!!!../images/Emo9.gif

גם אני התגעגעתי! באמת לא היית פה הרבה זמן.. איך בעבודה החדשה? אהבתי את הפינה ממש! זה לא חדש שאני אוהבת איך שמוח שלך עובד, נכון??
הסטייה שלי: אני לא שומעת סיגנון כזה בחיים שלי! אבל זה השיר הכי יפה בעולם!! "חופשייה" של שרית חדד.. שיר מדהים!
רוצו לשמוע!

למעלה