התגלות

התגלות

אני נהנה לקום מוקדם בבוקר! גיליתי שאני נהנה לקום בבוקר לשיעור... וואי, איזה מוזר. במשך שנים הייתי קם מאוחר, והנה, אני קם מוקדם בבוקר (שלוש פעמים בשבוע) ונהנה מזה... איזה כיף!

rubber duck

New member
ברוך הבא למועדון ../images/Emo13.gif

אישיתי אני מאד אוהב לקום מוקדם
לא כל יום אבל פעמיים שלוש בשבוע הכי אני אוהב לקום לפני תחרויות
בימים כאלו אני קם ב 4 בבוקר או לכל המאוחר ב 5 ותוך 10 דקות אני כבר ברכב ואחרי כוס קפה וכל ההתארגנות
וזה כיף נכון שיש אנשים שיראו בי לא שפוי אבל הם יכולים .... לקפוץ לי
העיקר שאני נהנה
שרון

אתם שפויים !! בהחלט שפויים ../images/Emo13.gif

אחלה לכם תמשיכו להנות
.......אני אוהבת לישון וכשאין לי בבוקר סיבה מיוחדת להתעורר....ההמממממממ אני פוקחת את עיני רק בצהריים.......איזה כיף !! א ו ה ב ת ל י ש ו ן

בוקר טוב בן ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

טוב, פעם שניה שאני כותב את ההודעה הזו. (לא מרגיז הקטע הזה של האוטוריפרש של תפוז????!!!!
) בכל אופן כתבתי כך: יש אנשים אשר מעידים על עצמם שהם לא אנשים של בוקר. אני דווקה גיליתי שאני מאוד איש של בוקר. אני מתעורר בבקרים עם שיר בראש.. בזכות החברה הרצינית הראשונה שהייתה לי מנזמן זמן.. היא הייתה מעירה אותי עם השיר Goodmorning Sunshine של החיפושיות ומאז כשאני קם בבוקר, השיר מתנגן לי בראש, ומה זה כיף לי לקום.. גם כשישנתי רק 3 או 4 שעות אם אני שר את השיר בראש, אני מתעורר לחלוטין ונשאר ער ועירני במשך כמה שעות!! שווה לנסות למצוא דרך להתעורר בבוקר בכיף, עם שיר ספציפי ברקע.. וכך אחרי כמה זמן, כל מה שצריך לעשות זה לנגן את השיר בראש.. ואז מרגישים בכיף.. בהצלחה רוח

למעלה