התגלות מאוחרת

אין טעם

מי שלא הבין גם לא יבין כבר. אני אפילו לא אטרח לשלוח לגרוש שלי את כל התלונות ששמעתי על גברים/אבות. אני הבנתי,קיבלתי והשלמתי שהוא עושה את המירב את המקימום שהוא יכול וגם זה טוב. כך גם מעבירה לבניי. יש טוב בכל איש ובכל מעשה. אפילו רגשות האשם שבו בחרתי להיות האבא של בניי כבר מאחורי.

והאנרגיות, מאמינה שיש מקומות

טובים יותר לנתב אותן-לא?

לא, לא שכחתי

לא מצאתי אייקון ועד לפני כשעה במקלדת הקודמת התקלקלו לי האותיות ד' ס' ועוד שתיים לא משמעותיות.

איזה יופי

וכמו שכבר אמרו לי חברותי הנשואות למה צריך להתגרש בשביל שאבות יקחו את הילים מהגן ויהיו איתם לפחות פעמיים בשבוע אחה"צ? ולך אבאלה, רק תהנה ותשמור אותם קרוב.

Jen74

New member
חבל שאתם, האבות, מגלים את זה רק

אחרי שמתגרשים... אם הגרוש שלי היה מתפקד כמו האבא שהוא היום לילדות שלנו הדברים היו נראים אחרת לגמרי...

פיקסון

New member
הכללות למה להכליל?

ומה אם אבות\בעלים שעשו הכל לפני הגרושים והכל הכונה גם ל"סק"ס" אז אין טעם להכליל

מוטב מאוחר...

רק שאני לא ממש מבין את כל הגברים הגרושים שפתאום עברו כזו "התגלות". ברור לי שאנחנו לעולם לא ניהיה "אמהות". אבל מכאן ועד להיות מופתאים מכמה זה כייף לבלות איתם?! חבל שאנשים נזכרים רק "אחרי" שיש להם ילדים וצריך לטפל בהם. וממש לא משנה אם זה אמא או אבא. אגב, בהצלחה בדרכך החדשה. אגב, יש גם ימים קשים !
בחיי שזה קורה, לא תמיד הכל נחמד וזורם. אבל זה חלק מהחבילה.

חזקוש

New member
אתה צודק זה תענוג, מנסיון

טוב שגילית ! שמח בשבלך שמצאת הנאה מכך, כתוב זאת בפורם נשואים נשואות. לעומתך התחלתי עוד שהילדים היו במעון, גם בהבאה וגם בהוצאה וגם בארוחות. ההבדל ביני לבינך שהייתי אז נשוי והמשכתי כך (להיות קרוב לילדים) עד שהגיעו לגיל הצבא ואז..... נפרדו דרכנו (שלי ושל האXסית ) ואני ממשיך להיות קרוב עם בניי ונהנה. חזקי

my sunshine

New member
אשריך

נצל כל רגע שיש לך איתם כי הימים הללו ספורים [הם עוד מעט יגדלו
] להיות הורה זו עבודה, ולהיות הורה טוב זו עבודה קשה שבעתיים כך שאין לקחת את הדברים כמובן מאליו כל הכבוד.

maof

New member
ואני בכלל נוהג לומר.........

עדיף מאוחר מאשר בכלל לא. מעוף

יש משהו מקסים ושובה

בגבר שמטפל בילדים שלו. אולי בגלל שבבית אנחנו רגילות שהבעל חוזר הביתה מהעבודה ולא עושה הרבה בבית שלא לדבר על הילדים והכל נופל על הנשים (ברוב המקרים, בכל מקרה יש יוצא מן הכלל) וברגע שרואים גבר שלוקח אחריות זה פשוט מקסים.

Kטלנית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אהבתי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה שנשאר לי זה כמו רבות וטובות לשיר בקולי קולות "לו יהי לו יהי אנא לו יהי כל שנבקש (אבא נורמלי) לו יהי...." אהבתי את מה שכתבת אהבתי את מה שאתה עושה עם הילדים אבל יותר מכל אהבתי שהודת אמרת: "... שלא עשיתי את זה יותר קודם" אז בהתאם לביצוע העכשיו כל הכבוד לך כי עדיף מאוחר מאשר אף פעם ! ערב טוב וחג שמייח

ד ו ל ה

New member
משהו נחמד שקראתי השבוע בעיתון...

אם אתה קופץ עם הילד בתוך שלוליות, שר שירי סתיו ואוסף איתו עלי שלכת, אחת משתיים: או שאתה הייטק בחופשה מרוכזת או שאתה גרוש וזה המפגש השבועי שלך איתו
נחמד לקרוא על החוויה שלך עם הקטנים אבל חייבת להוסיף שבעניי זה עצוב שהרבה מאוד אבות מגלים את ילדיהם רק לאחר הגרושים... דולה (שאתמול "התחילה" עם אב מסור בפינת הליטוף בין השרקנים...
)

למעלה