התגלות מאוחרת

התגלות מאוחרת

צריך להתרגל לשעת האיסוף מהגנים, הגעתי ומן הסתם המוני אמהות ממהרות התדפקו על שער הפעוטון ,אחרי יום עבודה , חלקן מחוייטות בבגדי משרד, חלקן בגינס , אבל כולן אמהות מהגן . עמדתי איתן בין שאני הגבר היחידי. "איזה בן מקסים יש לך" אמרה אחת.. "אתה אבא של א ?" שאלה אחרת. כן , התפעלו המעובדה שאבא מגיע לקחת את הילד מהגן. אולי הן לא קלטו את העובדה המצערת שזה כורח המציאות של ילדים להורים גרושים. אתה מגיע לקחת מהגן פעמים בשבוע בימים קבועים, ומחזיר לגן למחרת . הגננת שואלת במין שקט מנומס"אתה רוצה לתת לי את הכתובת + טלפון כדי שאעדכן אותך?" נתתי, למרות שבכלל לא חשבתי למה צריך לעדכן אותי הרי ברור שאם קורה משהו - אמם תעדכן . בדרך אוספים את הגדול ושירה אדירה של שירי סוכות בוקעת מהספסל האחורי. נוסעים לבלות "בגימבורי" בקניון. שוב, עדת אמהות שברחו מהגשם, עם מבטי ספק הערצה ספק תמיהה. מסביב נסובות שאלות "בן כמה?" ,"איזה יופי הוא מדבר" , ושאר תובענות . וגברים ? פחות ממה שיש לי על יד אחת. SMS מהאם "הכל בסדר?" אספת אותם מהגן? לא , השארתי אותם לעובדת הנקיון... מה שאני בסך הכל רוצה לומר - שאני ממש נהנה :) חשבתי שיהיה לי יותר קשה להיתדר עם שני ילדים קטנים - אבל האמת , היא שאיזה טמבל אני שלא עשיתי את זה יותר קודם. זהו משהו אופטימי בכל הקטע הלא נעים של הגרושים. גיליתי שאני יודע להיות אבא , ואין כמו להרדים ילד שמחבק אותך ואומר לך את 3 המילים הנפלאות בעולם. אכן חג שמח :)

a n a t i 3 3

New member
מוכן להיות הגרוש שלי../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

אהבתי את ההתנהלות

יערית

New member
שורה תחתונה מקסימה|4ו|

ברוך הבא,להבא רצוי ומומלץ להשאיר את הילדים לשומר, הם אף פעם לא מחזירים

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

בא לך להעביר קורס? מנדבת את הגרוש שלי... יש עוד כמה כאן שינדבו נראה לי...
אהבתי מה שכתבת... תענוג לקרוא...
חג שמח...

Rinattt

New member
יוווווווווווו דיי להפחיד אותי...

אמרתי שפשוט חלק מהנשים יהיו מוכנות לנדב את הגרוש שלהן... חלק... לא כולן... לא דיברתי על הגברים כאן... לא הכללתי... מה אתה מתעסבן עליי מההההההההההההההההההההההה? עם פרצוף של טלה כועס נפלתי מהריצפה לכיסא חחחחחחחחחחחח עכשיו תרגיע אותי, נראה אותך!!!

האמת

עדיין מחפש גרושה נורמלית שתלמד את גרושתי ולדברייך...יש היום מה שנקרא האבות ה"חדשים" ייענו טובים עושים כל מה שצריך אבל מכיר עוד כמה שהיו אבא ונשארו אבא למרות ויותר בגלל הגירושים עכשיו תגידי לי זה פר זה?

קורס?

אהבה לא מלמדים , אהבה נותנים. להגיע לתובענה והחלטה שהילדים הם לא במשחק. מה בסך הכל יש לנו לאבות הגרושים..? ילדים שהם בעצם ריכוז של תום. אם לא אוכל להעניק אהבה למי שאמורים היו להגיע מהמקום הזה, למי כן אוכל? ישמע קלישאה , אבל הם מקור אנרגיה ואי של שפיות בכל שוק הבשר,ותהליך הגרושים/פרידה. אני אישית מרגיש שאני מקבל לא פחות ממה שאני נותן. יחד עם זאת לא שופט אף אחד , ואיש בעיניו יעשה.

Rinattt

New member
נשבעת לך...

אם היה לי חבר... הייתי עוזבת אותו ובאה אלייך!!!
מה שמנסה בעצם לאמר ויותר ברצינות... צודק!!! אני צחקתי בקשר לקורס, סתם ככה מהכאב שלי, של הבנות שלי... הייתי מסתפקת אם היה שליש כמוך וכמו אבות אחרים שכן דואגים...

מאחל לך למצוא את זה שיגרום לך

רגעים קטנים של אושר , אני באמת לא מרגיש מיוחד. וזה קצת מביך , בסך הכל המקום הזה נותן במה להוציא תחושות שלא ניתן להוציא בקלות אפילו מול חברים טובים. תרפיה - לא יותר מזה.

Rinattt

New member
לא הבנת...

יש לי המוני רגעים קטנים ואפילו גדולים של אושר!!! הכאב שלי כיום הוא... שלבנות שלי אין אבא נורמלי... אבל אני לא לוקחת את זה קשה מידי, לא משדרת להן כאב, הן מאושרות, יודעות שככה אבא שלהן... לא כל אחד מושלם יו נואו... < ואני לא אתחיל להסביר... > אם זה מביך אותך, אל תכתוב... כי בסה"כ מה שכתבת אכן כן מרגש... וחבל שאתה לא יודע לקבל... גם מחמאות... אין לך על מה להיות מובך... אלא להיות גאה... מה שניסיתי במשפט שלי שזה כמובן בצחוק... להחמיא לך על דרכך... לא חלילה... להראות שאני לא מאושרת!!! אני כן, ואני אפילו בדילמות... חחח (אם תקרא את השירשור שלי... תבין...) שיהיה לך בהצלחה, אתה בהחלט מתרגל למצב חדש כמו שצריך... בריאות ואושר מותק...

הבנתי :)

מקווה בשבילו שיבין ולא מאוחר מידי. שמח בשבילך שאת מאושרת , והאמת הייתי נורא רוצה בת בסיבוב הבא:) if you wish your dream come true,dont sleep!

Rinattt

New member
בת?

אני תמיד רציתי בנים... חלוםםםםםם... רק בנים... אולי כי גדלתי עם בנים, אני בת יחידה... ואלוהים אוהב אותי... הביא לי 3 בנות... מדהימות... ואני מברכת על כך שיש לי אותן... אין כמו בנות בעולם!!! מקווה שחלומך יתגשם לך... בהצלחה... < תירדם בעמידה, בטוח בת
>

d a n i e l s 5

New member
נכון, אתה לא מיוחד...

(אולי כן, אבל לא לצורך העניין) , אתה נוהג בטבעיות, ככה צריך להיות. אלה שנוהגים אחרת הם "המיוחדים" . אני באופן אישי מעדיפה למחוא לך כפיים על הרגעים המקסימים האלה רגעים של אושר ולא להריע לך על היותך אבא. תודה על השיתוף.

Rinattt

New member
צודקת...

אבא אכן צריך להיות אבא ולשאת בתוצאות... אבל אני... כל פעם מתמוגגת מחדש... מקנאה לי גם קצת < במובן החיובי ומפרגנת כמובן > כי מי שלא חש את זה... יודע להעריך... ומה שנראה לאחר מובן מאליו, לשני לא... כי הוא לא חווה את זה!

Rinattt

New member
ועוד משהו...

מעצבן אותי, וכבר קראת אותי נראה לי בהקשר הזה... שיש אימהות שמתלוננות שפעם פעמיים לא יכל לקחת את הילדים... או כאלו שמסיתות (לא קראתי כאן, שמעתי מהחיים בכלל)... זה בכלל מרתיח אותי!!! אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים? ככה אומרים...

יום אחד אני אאסוף

את כל התלונות ששמעתי בנושא אדפיס אותן ואשלח לגרושתי...אולי ככה היא תבין! אבל אני יש לי ספק רציני בעניין החלטתי ככה עם עצמי שהורה נקבה או זכר שמשתמש בילדים...צריכים לקחת ממנו אותם ותיכף יש מכבייייייייייייייייייייי

למעלה