התגלה השקר

כמה קיבלת בהבנת הנקרא..?

או שקיבלת ציון מאוד מאוד גבוה ובגלל זה אתה רואה דברים שאני לא רואה, או שציון מאוד נמוך ובגלל זה אתה לא מבין מה שאתה קורא. בכל מקרה מה איכפת לך לעזור לי ולהראות לי איזה הוכחה למה שאתה אומר? אני לא רוצה הרבה כולה מסמך קטן ורשמי שמאשר שתלמיד ישיבה מקבל יותר מסטודנט . אתה יודע מה אפילו לא יותר , רק סכום שווה. עשה טובה יהודי , מה איכפת לך, הרי אתה אומר שהוכיחו לי את זה אלף פעם אז מה זה בשבילך להראות לי מסמך אחד לרפואה. אבל דיר באלאק לעשות ממני צחוק ולהמשיך לזיין לי את השכל עם סיפורים וטענות שמקורם במוחך הקודח. מסמך לפי המילון זה נייר רשמי של איזה משרד ממשלתי או לפחות פרסום ממשלתי מספר התקציב.

אשרת

New member
אני לא הולכת להתערב בדיון הזה, אבל

תחיל לשמור קצת על הפה שלך ואל תחלק פה ציונים לאנשים על הבנת הנקרא שלהם. אמנם פורום הוא במה דיונית פומבית אבל היא עדין לא שוק.

עדיף היה שלא היית מתערבת

כי אם את הולכת לספר שאני פגעתי פה במישהו בצורה אישית , אז נראה לי שרוב אלו שצופים מהצד בוויכוח יחשבו שאין לך תשובות ואת מנסה לברוח מעימות כי אין לך תשובות. חוץ מזה אם את רוצה שזה לא יהיה שוק אז אל תגידי " תתחיל לשמור על הפה שלך",כי נורא לא נעים לי לומר לך אבל זה נשמע כמו שפה של שוק.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אתה מצחיק. כבר יצא לי לקרוא דרכים טובות ומתוכחמות יותר אשר ניסו לגרור אותי לעימות מיותר. דבר שני, אם הייתי משתמשת במילה אחרת ל"פה" ופחות יפה אז זה אולי היה שפת שוק. אבל במיוחד עבורך: "אנא שמור על שפה נקייה, ושמור על תרבות דיון". תודה ושלום.

פלסטיק

New member
כנראה שקיבלתי ציון הרבה יותר טוב משלך

אבל בוא ואעשה לך את המשפט המאוד מסובך שאומר "המוציא מחברו עליו הראיה" פשוט יותר. אתה טוען טענה, עליך להוכיח אותה. לא הצלחת להוכיח? בעסה אבל בטח תשרוד. אני לא טענתי שום טענה חוץ מלהראות לך שטענתך שגויה, אני לא עובד אצלך ולא מתכוון לקבל ממך הוראות. יש לך טענות על הנתונים השקריים שהלעיטו אותך הרבנים ועשו לך בושות בפורום? תפנה אליהם. באותה הזדמנות תפנה אליהם בתלונות על כך שלא לימדו אותך מספיק דרך ארץ ותרבות דיבור.

מדברם אצלכם בשפה מיוחדת?

כי אם אני לא טועה אני הבאתי נתונים ואתה זה שאמור לנסות ולהפריך אותם. חוץ מזה אני מאוד מאוד מכבד רבנים אפילו יותר מאת טומי לפיד אבל אני אף פעם לא קיבלתי הוראות מהם, אולי בגלל שלמדתי בבית ספר חילוני, שזה עוד הוכחה שהחינוך החילוני דפוק לגמרי. אז תשמע גבר , אני מצרף לך פעם נוספת הוכחה שהחינוך החרדי מופלה לרעה , אם בראש שלך להיות ישר ולהודות בעובדות-תפאדל. אבל אם אתה שייך לזן החילוני הפאנטי שאכל את כל הזבל שהרבים שלו טומי לפיד ושולמית אלוני האכילו אותו ושבטוח שהחרדים הם טפילים פרזיטים שלא מתקלחים מספיק והעובדות לא מעניינות אותו אל תתרגז . אני אפילו מוכן לעשות לך ג'אסטה ולהגיד שניצחת והחרדים לא מופלים לרעה. http://www.manof.org.il/Index.asp?ArticleID=208&CategoryID=94&Page=2

adiavn

New member
למה אתה טורח להמשיך להתווכח איתו?

הרי אם הררי הנתונים שכבר נכתבו כאן לא שכנעו אותו, חבל על המאמץ.

פלסטיק

New member
נראה לי שאפילו אחד כמוהו נאלץ להכיר בעובדות

אומנם לא בקול רם, אבל הוא נאלץ לכתוב פחות דברים לא בדוקים. עובדה, הוא עבר להשמצות ושפה לא ראויה לאנשים מתורבתים.

וואלה שכנעת אותי

הבאת לי כאלו נתונים במסמכים רשמיים שבהם הוכח שהחינוך החרדי איננו מופלה לרעה ולכן אני מרים ידיים. באמת עשית עבודה טובה וקשה להתווכח מול נתונים כאלו מובהקים וברורים ומגובים . יישר כח על העבודה היפה! אם לא איכפת לך אז מכיוון שאתה בן תרבות לבן חילוני ונאור ואני נבער ושחור אני מאוד אשמח אם תוכל לתת לי כמה שיעורים בנימוס והליכות.

adiavn

New member
אתה מכיר את המונח "טרול"?

אני די מתקשה להבין למה אדם עם דעות כל כך פרו-דתיות כמוך מתעקש להמשיך לכתוב בפורום של מפלגה המתנגדת לכפייה הדתית. אין פורומים לש"ס או יהדות התורה?

תשמעו

אני לא אחד שנאחז בקרנות המזבח ואם בא לכם לחזור למצב הקודם שאתם מדברים עם עצמכם , אני לא אפרוץ בבכי מר. למעשה ,בתחילת דרכי כאן הצעתי לגברת מנהלת שכל הודעה שלי שלא תראה לה , היא יכולה למחוק לי בלי צורך לתת הסברים כי אני מקבל את זה שזה הפורום שלה וגם אם החוקים של תפוז לטובתי אני לא אדקדק בעניין. מעבר לכך אם ההנהלה תמצא לנכון לפנות אליי במסר אישי ולהודיע לי שאני לא רצוי כאן ,אני אעזוב מיד,לא צריך לחסום כי ממילא לא תמצאו סיבה חוקית לכך. רק תגידו ואני הולך.

adiavn

New member
תשמע

הצגת את הדיעות שלך, אחרים הציגו את שלהם, אף צד לא שכנע את השני. אז מה אתה רוצה בעצם? להמשיך לחזור על אותו וויכוח פעם אחר פעם בלי תכלית? אם זה המצב, בהחלט עדיף שתלך ותחסוך את הזמן שלך ושל אחרים.

פלסטיק

New member
אתה שופך את כל רגשי הנחיתות?

איפה בכל ההודעות שלי ראית שאני כותב שאני לבן? מי אמר לך שאני לבן? אני מניח שאתה מדבר על יהודים ממוצא אשכנזי ויהודים ממוצא ספרדי. אני יכול לבשר לך שלא ראיתי שנימוסים והליכות קשורים למוצא או לצבע עור. אולי בסביבה שלך נתקלת בתופעה הזו? שקלת להחליף לסביבה פחות גזענית? שיעורים בנימוסים והליכות תבקש ממישהו אחר, אני רק יכול לבשר לך שבניגוד לאמירות שלך נימוסים והליכות אינם עניין גנטי.

לא חושב

שאני הבעייה , נדמה לי שהיא יותר שלך. בגין הקטן שנולד בעיירת פיתוח בבלוק של שלוש חרדים חי לא רע עם אישה אשכנזייה עם תואר שני וחמישה ילדים חצי אשכנזים . מה שכן אני מזהה לא רע אנשים מתנשאים ואם אני לא טועה יש בפורום הזה לא מעטים ששיכים לבראנגה הזאת. לדעתי אתה אחד מהם, אבל אם טעיתי בך אני מתנצל מראש ומציע לך על מנת שלא יחשדו בך פעם נוספת לבדוק שוב את התגובות שלך כי לצערי הן יוצרות רושם שאתה גזעני יהיר וחסר נימוס בסיסי.

פלסטיק

New member
אם יש לך בעיה עם אמירה ספציפית שלי

אז תגיד. אל תשלח אותי לחפש כזו, כשאני כותב אני משתדל להתבטא כיאות. אם יש לך בעיה עם חברים אחרים בפורום תפנה אליהם, אף אחד מהם לא נותן לי דין וחשבון.

למעלה