התגייסות למשטרה

gringole

New member
התגייסות למשטרה

אני לא בטוחה שזה המקום אבל... אני אחרי שירות צבאי והחלטתי שאני רוצה להתגייס למשטרה. קראתי פה ושם באתר של משטרת ישראל אבל לא ממש הבנתי כמה דברים: כתוב שם שמי שרוצה להתגייס למשטרה ושירת בצה"ל (או שב"ס או עשה שח"ם) השנתיים יחשבו לו כותק. מה זה אומר? עוד משהו, אם אני רוצה להגיע לאגף חקירות בסופו של דבר, אני צריכה לציין את זה מתישהו? (בהתחשב שהדבר היחידי המקצועי שיש לי היא תעודת בגרות לא מזהירה במיוחד). איך הולך כל הגיוס למשטרה מבחינת תוכן? פשוט התמיינתי לקרבי מתישהו לפני הצבא, קשה לי להשתחרר מהצורה שבה היומיים האלה התנהלו. ואם יש למישהו עוד עצה\הערה יכול להוסיף. הלפ מי. תודה.=]

760

New member
גיוס למשטרה

באתר המשטרה, ישנו פירוט של מישרות והדרישה לגביהן. שלחי קורות חיים לפקס המצויין במודעה המעניינת אותך. במידה ותימצאי מתאימה, תזומני לראיון באותה יחידה. בסוף הראיון יחליטו באם להמשיך איתך בהליך הגיוס. במידה וכן, תשלחי למבחנים פסיכוטכניים ובהתאם לתוצאה, תזומני לראיון בלשכ"ג גיוס וכן בדיקת רופאה ומילוי תחקיר בטחוני. השלב הבא לאחר מכן הוא הגיבוש. שלושה ימים בבית הספר לכושר מבצעי בנעורים, שם תיבחני הן פיזית והן תיפקודית בהתאם לתפקיד אליו את מיועדת. במידה ותצלחי את הדרך הנ"ל, תזומני ללשכת הגיוס ושם תגוייסי למשטרה ותתחילי קורס שוטרים. בהצלחה. נ.ב., כיום רוב התפקידים בעלי אופי חקירתי, דורשים תואר אקדמי, עצתי לך, לכי ללמוד לימודים אקדמיים והתגייסי לאחר מכן. הדבר עוזר בדרגה (תתגייסי בדרגת רס"ל) וכאן השפעה ישירה על המשכורת. בהצלחה.

למעלה