התגובה

התגובה

אז זאת התגובה של זאת ששלחתי לה התנצלות: "אגב.. שתקתי עד עכשיו כי זה ממש בידר אותי... עד ש**** (שמי בפורום האחר) או ראבק אין לי מושג איך קוראים לה... שלחה לי מסר... הלוו??? מה את שולחת לי מסרים? מה את מצפה שאני אגיד לך.. מותק אני סולחת לך, זה בסדר? יאללה יאללה ..." רשמתי לה בתגובה שאני התנצלתי כדי שאני עצבמי ארגיש טוב ולא כדי להתחנף אליה... אמרתי שההתנהגות שלה מבחילה ולא איכפת לי מה היא תאמר עליי בפורום או בצ´אט.. בשורה התחתונה אמרתי לה שאני לוקחת את התנצלותי בחזרה אחרי כמה דק´ הרגשתי שאני חייבת לרשום לה עוד מסר.. שם רשמתי ששוב לא איכפת לי מה היא תגיד לכל שאר החברים שלה.. אמרתי לה שהמצב שלי והמצב שלה זה אותו מקום הסברתי לה מה אני חושבת עליה ויותר מהכל הזדהתי... כרגע היא גם יודעת שבפורום אחר שהיא מנהלת שם אני גם איתה ושבפורום האחר היא יותר "אהבה" אותי ודיברה אליי יותר יפה כי הייתה לנו איפה שהו הזדהות... ועכשיו אני שוב לא יודעת מה לעשות...

מלאכית...

יש לי רק דבר אחד להגיד לך על הפורום הזה (לא זה ...חלילה- על זה ספציפית אני מתה...
) אלא על זה שעושה לך כ"כ הרבה צרות... ה-ו-א מ-ג-ע-י-ל! אנשים שם בטוחים שהם מי יודע מה...כל אחד תופס מעצמו מלך..ותסלחי לי מאד..אין סיבה! היחס שם מגעיל לכולם- לותיקים לחדשים...בשביל מה לעזאזל צריך להכנס לפורום הגנון הזה<?!? בשביל לריב?!?יאללה- תתנתקי מהם ויהיו לך הרבה פחות בעיות (או לפחות בעיה אחת פחות)

@@

New member
מלאכיתתתתתתתת.....

מתוקה שלי, אני מסכימה עם נרקיסי בכל מילה שהיא אמרה, אני גם חושבת שאני יודעת באיזה פורום מדובר ואם כן, הפורום שם ממש מבחיל, היחס גרוע וכולם יורדים שם אחד על השני, אז יקירתי עזבי את הפורום הזה במקום להתעסק בשטויות. פה אנחנו נשמח לאמץ אותך וישנם עוד הרבה פורומים. יום נפלא מתוקה. אוהבת ריקי

למעלה