התבקשתי להציג את עצמי...

TomaK

New member
התבקשתי להציג את עצמי...

אז אני טומק, מותיקי העז הכאוטית ו-וואלה (בדימוס), ואני המתרגם החדש ביותר של הדור השני, הפרוייקט של לה גמבה. בהתחלה הרגשתי קצת מנוכר על-ידי הפורום הזה, אבל עכשיו שכבר פעמיים הוא מסרב לשלוח הודעות שלי - אני מרגיש כמו בבית. אם יש לכם בקשות, שאלות, טענות, מענות, או כל דבר אחר שאתם רוצים שאני אדע - תכתבו בכיף. אם לא, שיחקתם אותה, חבר´ה. אחלה. יופי. תקראו גיימן.

EverMan

New member
הא ?

מז"א המתרגם החדש של הדור השני ? מטעם אופוס כאילו ?

TomaK

New member
החדיש ביותר

המתרגם החדש ביותר. _ביותר_. ז´תומרת, האחרון שהצטרף לפרוייקט. לפרוייקט של לה גמבה. תקראו גיימן.

La Gamba

New member
סתם כדי להבהיר משהו, למרות שאני

זה שהביא את ה"פרוייקט" לפה, הרעיון היה של סטרהאד.... (יש לי בעיה עם איך שאתה כותב את השם שלך באנגלית, איך מבטאים אותו בלי תנועה ביןH לD?)

strahd

New member
זאת שאלה שמעסיקה אותי עד היום

אומרים את זה פשוט סטראד עם גלגול של הלשון בין ה-ר´ ל-א´, כמה שישמע יותר טרנסילוואני. לפי מה שהבנתי מקור השם סטראד הוא במילה סטראח ברוסית שמשעותה פחד. ככה לפחות חבר רוסי שלי אמר, או שהוא צחק עלי.

מה שאני יכול להגיד לך זה

שסטראח זה אכן פחד ברוסית, אבל מה הקשר לכינוי שלך אין לי מושג.

strahd

New member
מיהו סטראד?

האנשים היותר ותיקים יודעים שהיה פעם עולם שקראו לו רייבנלופט (אשר מקבל בזמן האחרון תנופה מחודשת עקב הוצאת הרפתקאות חדשה), והיוצר של העולם והשליט של אחת הארצות הגדולות הוא סטראד אשר הופיע בספר ערפד הערפילים (ולפני כן במודול ההרפתקאות רייבנלופט). אני, חובב ערפדים בנעורי, שיחקתי עם חברי את הרפתקאת רייבנלופט ומאוד התחברתי אל הדמות, כשהייתי ה-DM ומאז קראו לי סטראד בין החברה, כינוי שהיה איתי שנים - בערך כבר 10 שנים! השם סטראד נועד לתת הרגשה קצת של פחד וקצת של אימה כמו דרקולה. כמו כן משהו רומני קצת.

חבל שהפסקתי

לקרוא את ערפד הערפילים באמצע(או קרוב יותר להתחלה)...

strahd

New member
יש ח´

האות X ברוסית משמשת בתור העיצור ח´. האות H היא העיצור נ´. כמו במותחן של אגאתה כריסטי שמצאו את האות על מפית וכולם חשבו שזה איזה אדם ששמו מתחיל ב-H, אבל זה היה של רוסיה בשם נטאשה.

לכל המעוניין לדעת

נבדוק אם הפורום קולט רוסית: страх ובמקרה שלא, כך כותבים פחד ברוסית: CTPAX

Palass

New member
קולט רוסית?

יש גםאותיות שונות ברוסית (מאנגלית), אתה יודע.

לא לזה התכוונתי

בפורום ניתן לכתוב ברוסית. הנה, גם האותיות האלו באות מאנגלית: г ш щ ж э д л ы ф я ч б ю ???

כלל וכלל לא.

רק הוספתי רוסית כשפה ב-"הגדרות". ברוב הפורומים כשאני מנסה לכתוב ברוסית זה כותב סימנים שמשמעותם שפה בלתי מזוהה, אבל בפורום הזה היא פועלת...

Palass

New member
האמת היא..

שבזכות אגאתה כריסטי אני יודעת את זה. בזכותה ובזכות אנימורפס (אאל"ט)

למעלה