התבלאגנתי....

under the rose

New member
תמיד ידעתי שזה ממנגו אבל

לא ידעתי את הכמויות והיחסים בין שאר המרכיבים... איזה מזל שאני בפורום הזה- אחרת הייתי עלולה למות (חס וחלילה טפו טפו טפו) בלי הידיעה כיצד להכין עמבה
אז, תודה רבה לך
*מתנצלת על השטויות שרשמתי- רק עכשיו חזרתי הביתה*

bitter end

New member
חחחח רואה? משתלם להיות בפורום הזה

שבוע הבא אפרסם מתכון איך להכין צימעס

milkshakit

New member
מה קרה ללוגו? ../images/Emo2.gif

שלום או היי?: שלום שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא מי זה היה?: לא. אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: שהעורב מביא את הילדים לעולם |עורב| למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: בלה בלה
האם חפרתי על הנושא מספיק?: כן :) האם היית מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן, תודה! שמת לב שכבר עברתי?: חח אז מה המצב?: אני יודעת.. מ-ש-ע-מ-ם מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אם אני בבית - והתקשרו אליי הביתה.
אתה צוחק מצחוק?: כן הרכבת פעם פאזל?: כן שיחקת בטטריס?: כן
ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: מי נפסל בשלב ראשון?! הוא הכי קל! כמה IC יש לך?: אה? חח הכוונה לאייקיו? לא יודעת. יש לך ICQ? יאפ אחלה תוכנה!?: בסדר שמת לב שזה היה ייבוש?: לא ייבשת פעם אנשים?: כן איך?: לא זוכרת אתה שותה תה?: לפעמים עם סוכר?: כן בלי סוכר?: עם! כמה סוכר?: 2 מתי הפעם האחרונה שהיית בשירותים?: היום מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: לפני שנה אתה יודע לצייר כלב?: לא וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: חח, לא יודעת השאלון הזה מפחיד?: מאוווד לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: כן טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:
אז מה המצב עכשיו?: אותו דבר חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: אחת?
יש לך יס או הוט?: YES יש לך בריכה בבית?: לא. אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא. נישארת כיתה?: מה פתאום
עברת באדום?: כן נהגת?: לא בן כמה אתה?: עוד מעט 19 אתה בן או בת?: בת, למיטב ידיעתי.. נפגשת עם סלבריטי?: לא יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: חום אדמדם מה מידת המכנסיים שלך?: לא זוכרת, כל פעם זה מידה אחרת. (חרוז
) מה אתה לובש עכשיו? סתם מכנס שלושת-רבע וחולצה רחבה. תפרט? מה יש לפרט?
איזה תחתון?איזזה צבע? עוד משהו?
. תחתון אדום. עושה ביד?מתי הפעם אחרונה?
מה זה השאלות האלה. חח לא שיקרת בשאלה למעלה?: לא

milkshakit

New member
חלק 2

למה?: ככה האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כן למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: כי הייתי חייבת היית פעם בגן חיות?: בארור חשבת פעם שאתה מאומץ?: לא חשבת פעם שאמך מכשפה?: חח לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזרים?: לא חטפו אותך פעם?: לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?: פלאפון. אתה בתול? כן
אם כן, רוצה לאבד אותם? מתישהו אני אצטרך אם לא,מתי הפעם אחרונה? בלעט. כמה הגודל שלך? מה זה!?
מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לפני כמה חודשים
מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: בימי הביניים נראה לי אתה מעוניין בחבר חדש?: כן אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: כלום מה עשית אתמול?: כלום מה תעשה מחר בעזרת השם?: תן לי לחשוב.. כלום. האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כן למה לא טיפסת פעם על גדר?: כן, וגם על חומה אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:
אם היית נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: אבל לא הייתי נגד
האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: לא האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: כן מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: לא מרצוני אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן לדעתך שרית חדד זונה?: לא
לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: כן האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא זוכרת האם הרגשת פעם בודד נפשית?: תמיד האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא
קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: לא אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לפעמים אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושבים הקידמיים של האוטובוס?: כן (?) אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: בלילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יטבתה?: יטבתה האם טיפסת פעם על עץ?: לא בנית פעם "מחנה"? כן היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?: כן עבדת פעם?: כן מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא אכלת שוקולד עם צימוקים?: כן שתית חלב עם עוגיות?: כן אתה רעב?: לא ועכשיו?: נופ לא בא לך שווארמה?: לא אתה אוהב אמבה?: לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?: שכחתי חח. מנגו?
אם לא, שאגלה לך?: כן אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. טוב כפרה ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן נכון, כי הצצת!
אם מישהו עם אבטיח היה נכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: תן ת'אבטיח ועוף לי מהבית. אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: לא שתית אקונומיקה?: לא שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: לא ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?:
עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: לא שומעת מה השיר הראשון ששמעת היום?: Ten - After The Love Has Gone זימזמת היום?: לא זוכרת מה חלמת היום?: כלום האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לפעמים האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: בערך מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: לא יודעת, אולי 2,3 איזה יום היום?: שישי מה השעה עכשיו?: 22:13 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: לא יודעת השם השני?: - והשלישי?: - למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: - באיזה גיל למדת שעון?: בכיתה ו' איך?: לבד באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: - את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו?:
התעייפת?: כן את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?: אה?
התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?: לא שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?:
? הזהירו אותך לא לשים אותו?: - הוצאת אותו?: - ברחת פעם מכלב?: כן פחדת פעם מציפור?: כן פחדת פעם מסוס?: לא רכבת פעם על גב הוריך?: כן משכת למישהו במכנסיים?: לא הורדת למישהו את המכנסיים?: לא התפרצת פעם בשיעור?: כן העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: כלום השאלון ניגמר?:שמח?או עוד? שמחה
נהנת ממנו? בסדר כמה? הרבה ואם לא ,למה? שש.

MisteryNick

New member
חצי אני ../images/Emo9.gif

שלום או היי?: היי ^.^ שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא ולא. מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: יגיד לו שחזיר הפליץ אותו או משו
למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי אין לי כוח. האם חפרתי על הנושא מספיק?: ממ....כה. האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: אהא [: שמת לב שכבר עברתי?: חחח XD אז מה המצב?: קקי. מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: "את שיכורה?!" אתה צוחק מצחוק?: חחחחחח כה
הרכבת פעם פאזל?: מממ....כע [: שיחקת בטטריס?: לא ממש. ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: מזה? כמה IC יש לך?: ממ אם אני חיה כנראה שמספיק. יש לך ICQ? כה,נטוש. אחלה תוכנה!?: איכ לא. שמת לב שזה היה ייבוש?: לא <?> ייבשת פעם אנשים?: נראלי. איך?: חחחחחחח לא'דעת. אתה שותה תה?: כשאני חולה עם סוכר?: ברור. בלי סוכר?: איכאיכ. כמה סוכר?: 4 וחצי
מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: חחחחח ממזמן מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: גיל 7 או משו אתה יודע לצייר כלב?: כה וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: כןכן
השאלון הזה מפחיד?: האמת שלא. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: בכ'ף ש'ך טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: למה לא
אז מה המצב עכשיו?: בפאנן חייכת עכשיו?: אין לי כוח לזה. ועכשיו?:לא. כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: הרבה יש לך יס או הוט?: יסיסיס יש לך בריכה בבית?: לא
אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות. יש לך עדיין שגיאות כתיב?:לא..........-.- נישארת כיתה?: לא עברת באדום?:כה נהגת?:לא בן כמה אתה?: 15 אתה בן או בת?: בת
נפגשת עם סלבריטי?: אהאה כן יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: שחור וסגול. מה מידת המכנסיים שלך?: 24
מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס של אחי וחולצת פסים. תפרט? ^ איזה תחתון?איזה צבע? שחור
עושה ביד?מתי הפעם אחרונה? לפני 5 דקות...נו. שיקרת בשאלה למעלה?: ח.ח.ח כן למה?: כי שאלות כאלה לא שואלים
האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: חחח כה למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: בשביל לקנות אלכוהול :X הייתה פעם בגן חיות?: כה חשבת פעם שאתה מאומץ?: חחחחחחחחחח לא חשבת פעם שאמך מכשפה?: עדיין
סתם.שהיא רוצה היא חמודה האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חחח לא. חטפו אותך פעם?: לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?: פלאפון.אתמול
אתה בתול? כן אםכן, רוצה לאבד אותם? בבוא היום אםלא,מתי הפעם אחרונה? כמה הגודל שלך? 40 ס"מ. מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: שלשום מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: הרבה זמן.וטוב שכך. אתה מעוניין בחבר חדש?: ממ לא ממש אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מעשנת למוות ובוכה על חיי האומללים מה עשית אתמול?: אותו דבר רק עם אלכוהול מה תעשה מחר בעזרת השם?: אותו דבר אני חושבת האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: למה לא טיפסת פעם על גדר?:ממ כה אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: חלקו בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: נמנעת ^^ אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי משעמם לי האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: לא בזמן הקרוב. האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: נראלי שכן
מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות,כמובן
שמעת פעם את מתי כספי?: חחח מיזה? אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: אע? לדעתך שרית חדד זונה?: איכ מי יגע בה
לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: לא
האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא. האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן. האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כה!@#@#$%@#%%2 האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: ממ אף פעם לא עמתי מיץ תפוחים
קרה לך שנשברה לך ביצה?:כה חח זרקת זבל מחלון במכונית?: כה אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: איפה שיש מקום אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא.חח אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: מה שיש
האם טיפסת פעם על עץ?: כה בנית פעם "מחנה"? חחחחחחחחח היית בצופים?: שנה שעברה |קוברת את עצמי| היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?:לא |עצלןבטלן| מילצרת פעם?:לא ולא שתית פאנטה בטעם ענבים?: כה איכ אכלת שוקולד עם צימוקים?: חח אני לא חובבת אוכל שתית חלב עם עוגיות?: כה אתה רעב?:לא ועכשיו?:לא ולא לא בא לך שווארמה?: צימחונית
אתה אוהב אמבה?: לא טעמתי
אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא אם לא, שאגלה לך?: אם באלך
אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: מממ באיזהשו שלב. נכון, כי הצצת! ששש.אני לא רמאית!
אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אפשר חתיכה? אכלת מרשמלו עם שיפודים?: איכ לא אתה אוכל בעמידה?: כשיוצא
שתית אקונומיקה?: לאלא שתית קליה?:לאלא אכלת אבנית?:לאלאלא ציחצחת היום שיניים?: אהא ליקקת היום את שיערך?: מממ..לא. עקץ אותך היום ייתוש?: כה!! בנזונה איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: פולואו דה ריפר-צ'ילדרן. מה השיר הראשון ששמעת היום?: לאזוכרת. זימזמת היום?: כה מה חלמת היום?: חח הייתי עיפה מדי בשביל לחלום. אין לי כוח יותר חחח

למעלה