התבכיינות..

frolic

New member
התבכיינות..

לא הספקתי להפרד ממנו כמו שצריך ביום ראשון והוא לא התקשר כל היום ורק בלילה הוא התקשר ועד שסוף סוף שמעתי את הקול שלו הוא אמר שהוא שכח את התג שלו בבית ובגלל זה הוא לא יוצא השבת, זאת אומרת.. הוא גם ככה אמור לחזור חמשו"ש הבא אבל נתנו להם לצאת גם החמשו"ש הזה והוא היחידי שלא יוצא בגלל שהוא שכח את התג בבית, אוף!! אני לא מבינה איך הוא הצליח!!! והצעתי לו שאני אסע עד אליו ברכבת ואביא לא את התג והוא אמר שזה כבר לא משנה כי מחפשים אותו על קטנות {כי פעם הוא איחר בהמון זמן וויתרו לו על משפט} ואוף אוף אוף זה גרם לי להיות עצובה כל הערב וזה עדיין לא עבר לי ובא לי לראות אותו כבר!!!!!!!!! אני מתגעגעת :(

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif

קורה לפעמים =/ ואם המפקדים מחפשים על מה להשאיר אותו מכל דבר קטן אז כנראה שדבר כזה לא היה נמנאה.. אם לא על תג אז על משהו אחר. כיף לך שהוא יוצא חמש''ושים :(

frolic

New member
אז זהו..

שלא היה משהו אחר, כי הוא ילד טוב כזה.. והוא יוצא חמש"ושים פעם בשבועיים, אז זה לא כזה כיף.. יציאות של 11/3..

Jeanne D Arc

New member
את מתלוננת על זה?

חבר שלי יוצא רק שוש''ים פעם בשבועיים וגם כן חצי מהזמן אני לא רואה אותו בגלל עבודה/בצפר

frolic

New member
איף..

אני אישית הייתי מתחרפנתי, גם ככה זה הורג אותי לראות אותו ליומיים וחצי בשבועיים.. אז ליום וחצי? וואו.. ח"ח עלייך. לזכותו יאמר, שבזמן שהוא פה הוא {בדרך כלל!} משתדל שנהייה כמה שיותר ביחד. אבל זאת לא חוכמה ממש, אנחנו גרים מרחק של 15 דקות הליכה אחד מהשניה.. אז זה מגניב =)

devilz

New member
כן../images/Emo67.gif היא מתלוננת על זה...

גמני מתלוננת על זה... מותר להתלונן..... מושלם להתבכיין
למה לא? עד כמה שלך יותר גרוע (
ד"א) גם 11/3 זה לא משו... בעיקרון שבתפקיד שלו היציאות בכלל אמורות להיות 10/4...

Clueless Maiden

New member
):

מבינה אותך, וכן, כנראה שזה באמת בלתי נמנע. בנתיים תדברו בטלפון ונסי להעביר את הזמן עם חברות או בגרויות (אם יש לך כאלה)

../images/Emo201.gif

אין מה לעשות, כשמפקדים מחפשים על קטנות - הם תופסים :/ תסתפקי בינתיים בשיחות בטלפון איתו ותנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים (כמו שכבר אמרו פה - בבגרויות. זה לא שחסר או משהו..
), ותראי איך השבועיים האלה יטוסו צ'יק צ'ק

למעלה