התבכיינות לימודים

RenanaD

New member
נגמרה השביתה

שזה טוב מצד אחד, אבל גרוע מצד שני כי קיוויתי לקבל את השבוע כדי ללמוד למועד ב' שיש לי ביום חמישי

ובא לי למות, הולכות להיות השלמות של 4 שעות תרגול קוונטים ברצף כל פעם

dans girl

New member
אמג, בהצלחה
זה נשמע גיהנומי למדי. אנחנו התחלנו עכשיו קורס בשם "מבוא לקשר כימי", שזה בעצם להגיד קוונטים, רק בלי באמת להגיד את זה (זה כמו שחדוו"א אצלנו היה "מתמטיקה לכימאים ומדעי כדוה"א". האוניברסיטה שלנו אוהבת to sugar-coat things). עדיין לא הגענו ממש לקוונטים, אבל כבר מההקדמה, אני יכולה לראות שזה לוקח את הקרם-דה-לה-קרם של כל הקורסים הכי מתועבים בתואר הזה ומזקק אותם לקורס גיהנום אחד. ועל כן - אני לא מקנאת בך בכלל.
גם אני קצת מתבאסת מתום השביתה, אבל סתם מתוך עצלנות. היתרון - סיכוי סביר שבוטלה לנו מעבדה אחת בכימיה אורגנית, של ריאגנטי גריניארד, שאמורה להיות מגעילה לפי מה שהמתרגל המעפן שלנו באורגנית ב' חזר והדגיש כל סמסטר שעבר, אז יש מצב שהוריי. לגבי מעבדה בפיזיקלית - הסקפטים טוענים שבשבוע ההשלמות הם הולכים לעשות לנו את המעבדה הנוספת, אבל אני עדיין מקווה שמעבדה אחת פשוט תבוטל. בכל מקרה ביום שלישי יש לי את המעבדה הראשונה במהירות הקול של גזים, תאחלו לי בהצלחה

ולמזלי יש לי רק 2 קורסים הסמסטר, אז לפחות להשלים תרגולים לא אמור להיות כזה מוות.

RenanaD

New member
אבוי! תהני

איך היתה המעבדה היום?!
יש לי מעבדה מחר שלא למדתי אליה כלום (
) ומחרתיים מועד ב' שאני לא יודעת בו כלום. נפלא

למעלה