התבכיינות לימודים

RenanaD

New member
התבכיינות לימודים

(כי אם אכתוב את ההודעה הזאת יהיה לי תירוץ לדחות את הלימוד בעוד כמה דקות
)

בשבוע הבא יהיה מועד ב' ואין לי כח!

זה חומר משעמם, משמים ומזעזע ורק המחשבה עליו מרדימה אותי

למועד א' לא למדתי יותר מדי וקיבלתי 10. כן, מתוך 100
אבל אני חייבת את הקורס הזה כי הוא תנאי למעבדה שלקחתי בסמסטר ב'. והקאץ' הכי נורא? שהמרצה בקורס הוא הפרופסור שאעשה אצלו תואר שני

ועד שחשבתי שנפטרתי מזה, הוא אמר לחברה שלי (שגם תעשה אצלו) שאנחנו צריכות לקחת את ההמשך של הקורס הזה בסמסטר ב'. זה כבר קורס של תואר שני, אבל הוא ביקש מאתנו לקחת אותו עוד בתואר הראשון ואת הנקודות יחשיבו לשני. והוא ישלם עליו כמובן. אבל זה משמיםםםםםםם ואין לי כח לזה בשיט ועכשיו אני ממש דואגת שלא אעבור את המבחן

שמישהו ינער אותי כבר ויגיד לי להזיז את התחת ללמוד
אני אשכרה עוברת עכשיו על החומר בקוונטים, כדי להמנע מלהתחיל ללמוד לזה

Kill Bernard

New member
לגמרי התבכיינות לימודים!

המועד ב' שלי מחר

ולא סיימתי אפילו חצי מהחומר עדיין ואני עייפה ומרוב ניסיון לדחות את הלימוד אכלתי את כל האוכל בדירה שלי. באמת, את כולו.

Kill Bernard

New member
זה לא עבד

שאלה ראשונה, 70 נקודות. לבחור בין.. שני דברים שלא למדתי, יאי!

זה הצחיק אותי - כי חלק מהדברים שקראתי בסיכומים היה על זה שאנחנו קוראים למקריות טובה "מזל" ולמקריות רעה "גורל". וגורל זה טרגדיה, אז כל הקטע הטרגדיה זה שאתה מכיר בגורל שלך מאוחר מידי, ואין לך איך להימלט ממנו. אז קו המחשבה הזה שהפך אותי לגיבור טרגי נורא הצחיקה אותי, או סתם זה שלא ידעתי איך להתמודד עם זה שבמועד ב' אני הולכת להגיש מבחן ריק, אז הזיזו אותי מקום כי חשבו שאני מדברת עם אנשים!
רק צחקתי לעצמי, מה!

בסוף התברר לי שאחת מהבחירות זה משהו שכן למדתי ולרגע שמחתי כי חשבתי שאני אצליח לחפור עליו 5 עמודים. אחרי הקדמה של עמוד וחצי הגעתי למסקנה שאין לי מה להגיד עליו והסתפקתי בתשובה עם המון משפטים עמומים וריקים מתוכן של שני עמודים. וגם בשאר ה-30 נקודות שנראה לי אפשרי מסתבר שלא זכרתי שום דוגמה (מתוך ה-2 שהיה צריך להסביר) ורק אז גם הבנתי את זה שלא באמת הבנתי מה המשמעות של הדבר הזה ששאלו עליו.
אני מרגישה כ"כ טיפשה, כמו במבחני גיאומטריה של כיתה י"א שפשוט לא הצלחתי לראות את הפתרון וקיבלתי ציונים כמו "0" או "20".
רק שאז עוד הייתי צעירה וחשבתי שיש לי עתיד מחוץ לבית ספר. מה יש לי עכשיו?!

o0Invisible0o

New member

קודם כל,פרופורציה - יש לך עתיד מחוץ לביה"ס.

מבחן אחד זה רק מבחן אחד וזה גם מזה מבחן לא חשוב...לפעמים כשמאבדים הורה אז נכשלים במבחן אחד שתחת נסיבות אחרות היית מוציאה בו בין 95 ל100.

על המתמטיקה.
על הטרגדיה בתוך המבחן.

o0Invisible0o

New member

מקווה שתצליחי להושיב את עצמך וללמוד! יאללה רננה, את יכולה לעשות את זה!
[זה נסיון וירטואלי לגרום לך להזיז את התחת...
]

ולהתבכיינות שלי - הציונים מהארץ ממשיכים להגיע והם ממשיכים לאכזב..
זה ממש מעצבן כי אני מרגישה שזרקתי את הסמסטר הזה בכלל החילופים וזה מייאש ברמות כי לא התכוונתי לעשות את זה!! וכן למדתי כל הסמסטר אז..אמממ..אוף?

86 סופי בלפחד. הדס, אני מפחדת לשאול כמה קיבלת.
[בין 95 ל100?
]

Kill Bernard

New member
לא!!

87!! וזה עוד אחרי שהיא נתנה לי 100 ב-20% של השתתפות והדבר קריאה היחיד שהגשתי - שזה התחשבות מיוחדת ולא על סמך מה שבאמת היה! זה רק אומר שאני עוד יותר טיפשה!
זה לא נחמד לי! ושקט שם, חצופה!
למי אכפת מלזרוק סמסטר אם הפיצוי הוא סמסטר בחו"ל?! זה אחד תמורת אחד, חוץ מזה שהאחד שזרקת לא באמת נזרק כי זה ציונים טובים ולא מצוינים.
לי אין כלום, אני לא גרועה תמורת משהו ששווה את זה! אההההההההה!!

o0Invisible0o

New member
למה היא רעה?

גם לי היא נתנה 100 ב20% הזה..כי זה בעיקר המטלות צפייה נו, והן היו טובות!
אני לא מבינה מרצים שבמהלך הסמסטר על הגשות שנותנים להם הם מפרגנים וזה..ואז בבחינה את קוטלים את האמ-אמא שלך. אנחנו לא יכולים לדעת את זה מראש! שתתאים את עצמה ותהיה קשוחה כל הסמסטר ואז נפציץ במבחן בית! [או משהו כזה.
]

את לא טיפשה.

ותודה על העידוד, הוא באמת היה מעודד!
בואי לבקר אותייייייייייי...ידיד של הישראלית בא אלינו לסופ"ש ונראה לי שממש נחמד לו! הוא ישן על מזרון זוגי עצום בסלון ובא איתנו לכל הסיורים.

Kill Bernard

New member
אולי מתישהו. זה לא ממש עובר למשהו קונקרטי,

כי יש לי סמינר לכתוב ב.. שבועיים שלושה הקרובים! כשהוא יתחיל לקרות, נראה

כשהזמן ממש אוזל לי ונשאר לי משהו כמו חודשיים, תודיעי לי ואני אזדרז.

LemonLimeLilach

New member
התבכיינות בוקר-

למה כל הסדרות של אתמול העלו בפורמט של 200 מגה בערך????????????????????

limors2

Well-known member
בזמן האחרון מעלים גם וגם.

קודם בפורמט הזה בקובץ אייפוד, ומאוחר יותר (חצי שעה-שעה) איכות רגילה.

LemonLimeLilach

New member
זה לא לעניין בכלל

בשעה 8 וחצי עדיין לא היה באיכות נורמלית. 350 מגה זה חובה! רק עכשיו אני מתחילה להוריד

LemonLimeLilach

New member
התבכיינות צהריים

אני שונאתתתתתתתתתת לחלוק שירותים/אמבטיה עם עוד מישהו, ובטח כשזה גבר!! אוףףףף

Kill Bernard

New member
אז לא בא לך לחפש אפשרות חלופית,

כדי לברוח מהאיש המלכלך?

זה בהחלט לא נעים. מבינה לליבך.

dans girl

New member
התבכיינות ללא שעה ספציפית ביום. אני מצוננת
. זה לא כיף לי והראש שלי מרגיש כאילו דחפו בפנים מלא מלא צמר גפן. מצד שני - עדיף עכשיו מאשר במהלך השבוע, כשיש לי מעבדות. אם הן אי פעם יתחילו, בהתחשב בכך שהשביתה הזאת מתמשכת לנצצצצצצצצחחחחחחחחחחחחחחח (ועדיין לא החלטתי אם אני ממש שונאת את זה או ממש אוהבת את זה. כנראה תלוי בכמה זה יהרוג אותי כשיהיו השלמות).
עוד יותר לא כיף לי - אני צריכה ללמוד עכשיו למועד ב' באורגנית. מועד ב' כל כךךך מיותר ולא בא לי. אבל לפחות יש לי רק מבחן אחד לעשות היום.
טוב. אני מתחילה.
מעעעעעעעעעעעעעעעעכככככככככככככככככככככככשיו.

o0Invisible0o

New member
תרגישי טוב!!

תתנחמי בכך שאת חולה כשיש שביתה אז יש לך יותר זמן כזה לנוח ולהחלים? או לפחות השביתה נותנת לך יותר זמן ללמוד למועד ב'?
בכל מקרה, בהצלחה במבחן!
והחלמה מהירה!

למעלה