התביעה שלי

MxIxAx

New member
התביעה שלי

אני מקבל שוב ושוב חוות דעות שליליות מעורכי דין בקשר לתביעה שאני רוצה להגיש על סכיזופרניה, שוב ושוב אומרים לי שאי אפשר לקשר אותה לצבא. אבל שמעתי על מקרים שלא קושרו לצבא וכן הוכרו כנכות. אז מה יהיה איתי? אני רוצה לזכות בתביעה ובהכרה הזאת. נמרוד

smile2life

New member
כמו שאמרתי לך אישית נמרוד

אתה צריך לשכור עורך דין תותח. שניים מומלצים ומוערכים מאוד האחד זה עו"ד עומר יעבץ והשניה היא עו"ד סיגל יער שניהם נחשבים תותחים ושניהם מייעצים ייעוץ ראשוני חינם אין כסף וללא התחייבות. ישנם מס' נכי צה"ל שהוכרו על סכיזופרניה שפרצה בעת שרותם. אני מכיר חבר'ה שהוכרו על כך שנפצעו בדיסקוטקים בעת קטטות. כך שאני לא רואה סיבה שלא יכירו בך ביותר מ20 אחוזים בודדים

MxIxAx

New member
בדקנו אצל סיגל יער, אבל היא אמרה

שזה לא ילך מה עם עומר יעבץ], שכותב פה העניין שהיא אמרה, זה הקשר לשירות בצבא, שלא הוכח

MxIxAx

New member
מה זא אבוד לי

אי אפשר ללכת ככה, מה אני אמור להגיד כבר, אני בסך הכל מנסה לקבל מה שמגיע לי, הצבא אחראי על מה שקרה, אבל לא מצליח להוכיח קשר לשירות שלי, מה הבעיה עם זה כבר?!

smile2life

New member
כמו שאמרתי

ני לא עורך דין ולא פסיכיאטר - נסה לקבל עוד חוו"ד מעוורך דין אחר אם הוא טוב הוא ישלח אותך לקבל חוו"ד מפסיכיאטר - שיוכל לקשור את התפרצות המחלה לשרות. ואם הא טוב יותר אז גם יקבלו במשהב"ט את חוות הדעת הזו. רק תדע שהכל מאוד יקר. תתייעץ עם עומר - או המתן שיכתוב כאן.

MxIxAx

New member
הייתי אצל פסיכיאטר

הוא גם אמר שצריך לקשר לצבא, ואין איך, מסובך

MxIxAx

New member
חעחעחעחע

למי יש לי לפנות כבר, איפה עומר, אולי? אני לא יכול לייצג את עצמי, אני לא מכיר את המחלה שלי אפילו, בחיית, מה רוצים ממני

MxIxAx

New member
זה לא יעזור, אני לא מכיר את המחלה

אני מקווה שאני אהיה מסוגל לתקשר שאני אוכל לקשר בין המחלה לצבא, ההתפרצות בינתיים השפיות שלי מתפקעת מדי פעם בפורומים אלמוניים ברשת בעיקר, במיצג זיקוקי דינור מרהיבים, חבל לפספס שעשוע שכזה שהוא מתרחש.

smile2life

New member
הסבר על

סכיזופרניה ועל הדופאמין, שכנראה עודף ממנו (לפי "תיאוריית הדופאמין") גורם לסיכוזפרניה. התרופות השונות "מתלבשות" על הניורוטרנסמיטורים (מעבירים עיצביים), שאמורים לקלוט את הדופאמין ומחלישות את השפעתו. לפי נסיוני - ויתקנני חבריי, אם אני מטעה, ניתן להתגבר על השפעה זו בעזרת מדיטציה ורייקי - אך קודם יש לתת לגוף להתרגל למצב שבו הדופאמין לא שולט - ולכן טיפול נכון יכלול תחילת טיפול עם תרופות לאורך זמן ולאחר מכן שילוב מדיטציה ורייקי בהדרגה. אם הטעתי אנא תקנו אותי - במיוחד גילי, שלו נסיון בסכיזופרניה (שסעת)

MxIxAx

New member
תודה על הלינק שהוגש לי בעבר במירק

הוא הסביר לי על המחלה, גם ראיתי את הסרט נפלאות התבונה וגם למדתי ממנו, וזאת ההתחלה, מכיוון שאין לי אפשרויות רבות לבחון את עצמי מול הסביבה, מכיוון שאני די זאב בודד

עָנת

New member
הי נמרוד../images/Emo24.gif

בשביל לקבל הכרה ממשרד הביטחון,חייבים להוכיח הקשר בין המחלה/פציעה לשירות הצבאי.(אין דבר כזה שמקבלים הכרה ממשרד הביטחון,ואין שום קשר לשירות הצבאי
) כידוע לך:סכיזופרניה הינה מחלה שיכולה להיות תורשתית, מה שבהחלט יכול להשפיע על ההכרה.(החמרת מצב/התפרצות המחלה בשירות הצבאי) אם אין במשפחתך מחלות מסוג זה,או אם התגייסת בריא,וברשותך מסמכים רפואיים,נראה לי שיכול להיות פה קייס.(אתה יודע שהיחידי שיכול לקבוע הוא פסיכיאטר בלבד
) מצרפת לך 2 מאמרים: 1.רשימה מלאה של עורכי הדין.(אגב,עו"ד עומר יעבץ נמצא בטיפולים) 2.מצרפת לך מאמר" הכרה בסכיזופרניה" המון
בהמשך

MxIxAx

New member
עוד נקודה שלא כתבתי פה

הצבא גייס אותי בידיעה שיש לי בעיות בשורה התחתונה, היה לי עבר של טיפולים אבל לא מסרתי מידע שקשור למחלה שהתגלתה אצלי בסוף השירות.

עָנת

New member
השאלה האם הבעיות הללו יכולות

להיות קשורות למצבך הנפשי כיום
לגבי המידע שהסתרת
אתה יודע שזה
אסור בתכלית האיסור להסתיר מידע רפואי
נראה לי שאתה חייב להעזר בעו"ד. ואף לקבוע פגישה עם א.נ.צ
אני מקווה בשבילך שתוכר בכל זאת כהחמרת מצב. היות ומשרד הביטחון,יכולים לטעון שמצבך הנפשי לפני השירות הצבאי,היה לא כשורה(אילו בעיות היו לך
) נמרוד,מאחלת לך בהצלחה. ועיצה לבבית
בחינם ממני:אל תסתיר שום דבר מהעו"ד/מהועדה הרפואית,וזה רק לטובתך ולקידום האינטרסים שלך

MxIxAx

New member
אני לא מסתיר מה שאני לא יודע

זאת הבעיה! מה אני יודע כבר?

עָנת

New member
יקירי, תקבע פגישה אם אחד מסניפי

א.נ.צ. ובמקביל תפנה לקבל יעוץ משפטי ראשוני בחינם. אני איתך/בצד שלך/לטובתך.. נשמח שתעדכן אותנו.

למעלה