התביעה נדחתה

shay or eli

New member
התביעה נדחתה

כרגע קראתי באינטרנט שנדחתה תביעתו של תלמיד תיכון לשעבר בארה``ב, שתבע את בית ספרו על כך שסילק אותו בגלל שלבש חולצה של מרילין מנסון. לפי דברי ביה``ס התלמיד סולק בגלל שהוא הלך עם חולצה של מרילין מנסון ``בגלל שמרילין מנסון נוגד את הערכים החינוכיים של ביה``ס, ובגלל שהוא מעודד סמים ואלימות(אז איף!)``. מה דעתכם? האם זה יכול לקרות גם בארץ? טיעוני ביה``ס נשמעים לכם הגיוניים? אפשר להתנגד לזה?

Sham 69

New member
אני אגיד לך מה אני הייתי עושה

לא ניראה לי שזה יקרה בארץ אבל אם זה יקרה בארץ, אני נשבע לך, בלי התלהבות שאני מעדיף שיעיפו אותי מביה``ס, אף אחד לא יגיע לי מה ללבוש ומה לשמוע ולאהוב, אני אלבש מה שאני רוצה כל עוד זה לא פוגע בסביבה המסריחה שסביבי

shay or eli

New member
השאלה היא האם זה פוגע בסביבה

אמרתה שאתה תילבש כל מה שאתה רוצה כל עוד זה לא פוגע בסביבה המסריחה סביבך - האם זה פוגע בה? על החולצה בטח היה רשום אחד מה``סיסמאות`` של מרילין מנסון: ``I am The God of Fuck`` ``Do You Love Your Guns? God? Your Goverment (Fuck Yeah)`` או אחרים. האם אלה פוגעים בסביבה או שהם חלק מחופש הדיבור? בנוסף, אמרתה שאתה מעדיף שיעיפו אותך מביה``ס ולא יגידו לך מה לעשות - אבל האם אין דרך אחרת חוץ משיעיפו אותך מביה``ס? אתה לא חושב שיש איזשהו מוצא אחר כדי להגיע להבנה עם המורים? השאלות האלה מיועדות גם לכל שאר הפורום. ותחשבו על זה.

Sham 69

New member
תגובתי

אמממ... יש לי חברים שהולכים עם חולצות של ישו בן זונה ודם זה החיים שלנו, יעיפו אותם בגלל זה?, אז כתוב ``אני מאמין בשטן`` על החולצה ... ביג דיל... זאת דעה שלך אז אתה חושב שישו בן זונה, אז בא לך להכניס נר לרקטום, מי יעצור אותך? מה הם יגידו לך מה לחשוב? אילו דעות יהיו לך? אגב אהבתי את ``ותחשבו על זה`` גדול, מזכיר לי את ימי הקומדי סטור

Hell is beige

New member
אמנם זכות הדיבור ערכה לא יסולא בפז

אבל... כמה רחוק אתה מוכן ללכת בשבילה? באמת שווה לך שיעיפו אותך מבצפר רק בשביל שתלך עם חולצה שכתוב עליה פאק? תוותר בחייאת, אז לא תלך עם חולצה של מרלין, למה לדפוק לך את החיים בגלל חוק דפוק במוסד שאתה בו רק 15% מהזמן שלך למשך 4 השנים הבאות ועוד פרינציפ מפגר כזה... אז תלך עם חוקים דפוקים כאלה וחפיף, למה שפרנציפ ידפוק אותך לכל החיים, זה באמת שווה את זה?

shay or eli

New member
צודק אבל...

נכון שפרנציפ זה לא סיבה להרוס למישהו את החיים, אבל עוד לא קלטתי - מה כל כך מפריע לבתי הספר שילדים ילכו יביעו ככה את דעתם?

Obituary

New member
קטע של פרנציפ..

ולמרות שזאת סיבה ממש טיפשית לדפוק לך את החיים ואתה אחוש צודק אבל..כל בנאדם צריך שיהיו לו את העקרונות שלו. וזה לא קטע של ללכת עם חולצה שכתוב עליה פאק, זה קטע של חופש...אם ניתן לבית ספר להחליט מה נילבש ואיך ניראה אז נחזור עשרות שנים לאחור. אם גם אומרים לנו איזה חולצה ללבוש ואם נצבע את השיער (יש בתי ספר שאסור) או נעשה עגיל,או אם נבוא עם כפכפים או גופייה אז מה אומר לנו שהם לא יחליטו שנבוא גם עם מדים. בית ספר זה לא מה שהיה פעם..התקדמנו..לתלמידים כיום גם יש זכויות והם גם יכולים להשמיע את הקול שלהם, וכמה שזה ניראה לך לכם שאני סתם מזיינת את השכל ושזה רק חולצה תחשבו על זה שזה יכול להיות יותר מזה... כמה שהעולם הזה מתקדם עדיין לא נותנים לנו את החופש להיות אנחנו ולהביע תא הדעות שלנו למרות שהם לא הכי מקובלות...

למעלה