התבטאות

gingy48

New member
התבטאות

מר מנשרוב היקר: אני מבין ללבך כמה כואב לך שמתבטאים לא יפה באתר שאתה מנהל. אבל תבין את המצוקה של תושבי העיר אשר מיסים משלמים בזמן ולא מקבלים תמורה. לכן המצוקה של התושבים, וכך פורקים את המטען הכבד אשר נושאים הם מאז בחירתו של ראש עירנו מר "רגב בני". נכון צודק אתה כשהסגנון לא מתאים, אבל כנראה אין דרך אחרת לזעזע את המערכת. ומאתר זה אני קורא לתושבי לוד להתלכד ולצאת למערכה נגד ראש העיר וחבר מרעיו. בואו נוריד את ראש העיר מכסאו, אנחנו משלמים את משכורתו ולנו הזכות להורידו קדימה תתלכדו ותחתמו על עצומה. נ.ב אני לא אפסיק לכתוב כאן עד ש................

gingy48 נכבדי

אני כתושב שגדל וחי בעיר הזו כואב לי לא פחות מאשר לאחרים תאמין לי שגם אני כואב את מצבה של העיר שבה אני חי אבל מכאן ועד לקרוא לראש העיר גרב המרחק גדול וזה לא מקובל עליי בכלל . תצעקו אני יחד איתכם יש דרכים מקובלות לזעזע את המערכת והפורום הוא אחד מהדרכים האלו בתנאי ששומרים על כללי מערכת תפוז. ותרבות דיון מסויימת . לעינין של דבר בהקשר להודעותיו של ס ד זה ניצול הפורום לניגוח בקטע אישי זו דעתי בלבד. שבת שלום גיא

yaronbro

New member
גיא בפורומים אחרים המצב גרוע יותר

ראה מה קורה בפורומים של הליכוד או שינוי באופן אישי אני לא משתגע על סגנונו של סבג הוא גס יורד נמוך ותוקף באופן אישי את מי שמגיב להודעותיו זה סגנונו אני לא חושב שצריך למחוק את הודעותיו להערכתי לאחר פרק זמן כאן הוא יבין בעצמו שיש מקום לעידון הכתיבה ואז תרומתו לפורום תגדל

אז מה ירון ידידי אתה מוכן שאני יתן

לפורום להיתדרדר למצב כמו בפורומים האחרים? אני לא חושב שאני יכול !!! מר סבג וכל אחד אחר צריכים להבין שכאן זה לא הפורום של שינוי או הליכוד ושכאן אני מקפיד על הכללים והודעות פוגעות ימחקו מיד . אני חושב שלא בקשתי משהו רציני וקשה לביצוע , רק לשמור על הכללים ותרבות דיבור בפורום זה הכל . גיא

yaronbro

New member
הפיכת רגב לגרב לא תדרדר את הפורום

לשום מקום גיא אתה מנהל ותיק ואתה יודע שלאחר פרק זמן כל אחד ממתן ומסגנן את כתיבתו כך שבסופו של דבר הדברים מתאזנים בהחלט יש מקום למחוק הודעות שפוגעות בצנעת הפרט או הודעות שחושפות קטינים בואו נהיה סבלניים ונאפשר לסבג קליטה מוצלחת בפורום גם אם סגנונו כרגע מחפש את דרכו

שוטר82

New member
ירון...

אם תילך ותראה את הכללים פה בתפוז ותקרא אותם טוב אז תבין על מה מדובר זה שלקרוא לבנאדם שהוא ראה"ע בשם גרב זה לא יפה

למעלה