התבוננות....מהצד

glock X

New member
התבוננות....מהצד

אני זוכר שפעם התפללתי לאלוהים שיתן לי את הכוח להיות כמו ישו, כן כן כמו ישו, לדאוג לאחרים, וביקשתי ממנו גם את צורת הדיבור שתוכל לעזור לאנשים הייתי פורח רק מעצם המחשבה שיש לי את זה עד שהתחלתי לראות מה קרה לי , עד שחבטה בראשי המחשבה שלי עצמי אין בעיות אני טיפוס רגוע והבעיות שנתקלתי איתם שהיו שלי תמיד אבל תמיד נפתרו לבדם מבלי שום התערבות מצידי אבל,,מרוב שאני מנסה לעזור לאחרים , לעודד אותם, לדאוג להם, להכניס את עצמי לתוך הבעיות שלהם התחלתי להבין עד כמה שמה שביקשתי הוא מקולל אני מוקף אנשים עם בעיות , עם תסכול, עם דאגות, עם חוסר רצון לחיות עד שהבנתי שאלה הם בעצם החיים שלי, כמו מוסכניק שחי כל החיים שלו ליד מכוניות , בעצם הבנתי ש98 אחוז מהבעיות שיש לי בראש הם בכלל בעיות של אנשים אחרים ולא שלי, איך אני יכול לעודד את ההוא ואיך אפשר לגרום לבחור הזה להפסיק לקלל את הבחורה הזאת ואיך לעודד את הבחורה הזאת שיש חיים בחוץ והם יפים ברי מזל ושמחים, כל המחשבות האלה כבר חוסמות אותי וגורמות לי להרגיש אומלל שמוקף כל הזמן באנשים שיש להם בעיות , אלוהים או מי שאתה לא תהי אני מבקש ממך כל הקטע הזה גדול עלי, אני כבר לא מסוגל להתמודד עם זה , זה יותר מידי בישבילי , תן לי את החיים שלי בחזרה תן לי את היכולת לראות משהו לא בסדר ולא להכניס את עצמי אליו ולא להתערב עם בעיות של אנשים, אני כבר מסתכל על החיים בתור בעיה אחת גדולה שצריכה פתרון , זה גדול עלי אלוהים , אני לא רוצה להיות חייט שאת כל החיים שלו הוא מבזבז בין חליפות כי אני לא אוהב את זה, נולדתי להיות חופשי נולדתי עם הרגשה שכל הבעיות יפתרו מעצמן למרות שבשעת המצוקה זה נראה כאילו אין דרך מוצא אבל אתה תמיד ידעת איך להפתיע , תן לי לחזור להיות האדם הפשוט שלא מבקש כלום חוץ מלהצליח בכל מה שאני עושה והכי חשוב יותר מכל זה להמשיך להאמין בך וכוח השינוי שלך , אני רוצה להיות מוקף רק בעצמי ובדברים ובאנשים שאני אוהב ושמח איתם, את הבעיות אני משאיר לך וסומך עלייך שתפתור אותם אלוהים , את הלקח שלי למדתי .

היי גלוקס היקר../images/Emo24.gif

שאלה לי אליך ובגדול: אני לא אלוהים יחד עם זאת בתור אחת שטיפ טיפה מקורבת איליו אנסה לתת לך תשובה. ראשית משום מה עושה לי רושם שאתה בכלל יהודי אז למה לחפש להיות דומה לישו. מה רע באברהם אבינו שהיה אבא של כל אומות העולם וכולם מתקראים בני אברהם אבינו. הידעת שהוא היה ההילר מספר אחת שטיפל וריפא אנשים. בוא נלך הלאה: יצחק ויעקב היו ההילרים הבאים. משה רבנו היה איש רפואה אדיר ומנהיג דגול. אהרון הכהן שהוא גלגולו של פנחס הכהן ואליהו הנביא היו הילרים אדירים ומרפאים בדורם. ישו הגיע במועד מאוחר יותר והוא ניסה להעתיק את דרכם על פי אמונתי. ישו עשה דברים נפלאים בנושא רפואת העם וזאת בזכות היכולת לרפא בעזרת אנרגיות. בכל אופן לאחר שהבנו את הנקודה שגילית בעצמך את יכולות הריפוי שבך ולאחר שתחליט בצורה ברורה שעליך לדבוק במקור נתקדם הלאה. בתור ילד אור שכמוך מה שקורה איתך שאתה חי את השתקפויות החברה. מה זה אומר? בדיוק כפי שתארת: אתה טיפוס דפוסי שמאד קל לו להתחבר עם הכאב והסבל של הזולת. התקדמת כברת דרך ארוכה וזיהית היום שלמעשה אתה אכן רואה את ההשתקפות של האחר. על מנת להיות מי שאתה עליך ללמוד לנטרל את הזולת ולהפוך להיות מראה שלו ולא כלי או כד שיכיל אותו. תאר לך אדם שבא אל הפסיכולוג ומתחיל לבכות... האם על הפסיכולוג לפרוץ בבכי יחד איתו? איך זה יראה? איזה מן פסיכולוג מקצועי זה? ובכן אם גילית שהנך מטפל מלידה וזה היעוד שלך עליך ללמוד את השעור הראשון והוא הנטרול. איך עושים את זה? לומדים לנטרל את הרגש: הלב הוא אויב מס´ אחד של האדם. במילים פשוטות כשאתה נתקל בתופעה אחת מיני רבות שתארת עליך לדמיין בעיני רוחך את האדם המסוים שעולה במחשבתך מחובר אליך בחוט דמיוני אל עצם הזנב. כל שעליך לעשות הוא לגזור את החוט בדמיונך. לבצע פעולת שאיפה ונשיפה חזקה בנשימה שלך ולהתנתק מן האדם המסוים, פשוט לשחרר אותו אל הקוסמוס. לאחר מכן לבקש מאלוהים שברגע זה הפך להיות קשוב אליך רק את האנרגיות שלך בלבד. ככה תעשה עם כל אדם שעולה במחשבתך ואתה מרגיש שאתה הופך להיות להשתקפות שלו. עבור ככה על אדם אדם מאז שאתה זוכר את עצמך, מאז שהיית ילד קטן. אחרי שתבצע את התרגיל הזה בצורה קבועה במשך 40 יום רצוף אשמח לשוחח איתך ולשמוע חוויות. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

אננדה

New member
משיח בעל כורחו ../images/Emo140.gif

תיזהר ממה שאתה מבקש - כי זה עלול להתגשם
מהיכן מגיע הצורך לעזור לאחרים? לשתף? לתרום? או שמא להרגיש חי? מחייה? פוקח עיניים? מאיר? דברים שאנחנו רוצים בחיים הם לאו דווקא אותם דברים שאנחנו צריכים... ואחרי ש´טעמנו´ מזה וגילינו שזה סך הכל נבע מ´רצון´ מסויים תשוקה מסויימת, פיסת אגו חבויה- אנחנו מתקרבים עוד מדרגה לתוך הכרותינו עם עצמנו (מודעות פנימית??) ונראה כי למדת, הכרת, התקרבת... השאיפה היא להיות מי שאתה - לעצמך ומכאן תצמח ה´עזרה´ האמיתית לאחרים - אשר יראו אותך - ויבואו אחריך.

לגלוקס

אני מבין אותך גם אני כזה, רוצה לעזור לאנשים. הדימוי העצמי של מושיע זה חתיכת אגו-טריפ בשבילי. וכשאני נכשל בתפקיד הזה אני נתקף דיכאון קל ומבין שהנפש האנושית היא מורכבת ביותר. לפעמים היכולת להיות פסיכולוג טוב היא הניסיון וההכוונה שיש לך. תקרא ספרים, תבין גישות והשקפות עולם, תפגוש אנשים ותראה את המגוון. ותזכור, כמו שאמרת בעצמך, לא כל התנהגות חייבת להיות פגם. תובנה אחת שחייבים לדעתי להפנים היא שלעולם נהיה לא מושלמים, ולעולם לא נפתור את כל הבעיות. לפעמים כל היופי הוא לקבל את עצמנו כפי שאנחנו. הטבע האנושי הוא לכפות את הפנימיות שלנו על הצד האחר. וזה בלתי-נמנע, אבל מה שכן, אפשר לעשות את זה בצורה יפה. לא כל דבר הוא שלילי, לפעמים אנחנו נדרשים לעבור שינוי תפיסה ולהבין שחלק מהדברים שלא הרשנו לעצמנו עד היום, הם בהחלט יכולים להיות מקובלים. עד פה Proxima Centauri

למעלה