התבודדות שכזו

hachtvcv

New member
התבודדות שכזו

הגעתי למצב של שחיקה, תשישות ועומס רגשי. אני מאוד צריכה חופש וניסיתי לגבש חופשה עם חברות. החברות ירדו מהעניין מכל מיני סיבות. אני מאוד רוצה לסוע לבדי כדי לחשוב, להתנתק, להיות לבד. הבעיה היא שאני חרדה מהתחושה שזה יתן לי. אני חוששת שזה יגביר אצלי את תחושת הבדידות. אבל דווקא הפחד הזה שלי גורם לי לחשוב שאני כן צריכה לעשות את זה ולהתמודד עם זה. מה דעתכם? ודרך אגב, אשמח לשמוע על המלצות למקומות כאלה...תודה...

תלתלית3

New member
להיות לבד זה מבחירה

להיות בודד זה הכרח. האם חופשה לבד תגרום לך להנות ? האם חוית חווית חופשה לבד ? אם את רוצה להתנתק אז אולי עדיף לבד. יש הרבה סדנאות של צמיחה אישית, הרפיה וכדו'. בחרי מה שמתאים לך. בהצלחה. אגב יתכן ואולי את זקוקה לאימון/הנחיה.

bridges

New member
ממשיך את מה שאמר קודמי...

אדם יכול להיות בודד כשהוא עם משפחתו או עם חבריו ואדם יכול להרגיש ביחד כשהוא נוסע לחופשה לבדו. בדידות היא הוויה, היא איננה קשורה למשהו פיזי, לנוכחות של אנשים או לא. לי יש תחושה שאת חיה כיום בהוויה של בדידות. השאלה שאני מזמין אותך לשאול היא: אם לא הייתה שם תחושת הבדידות הזאת מה כן היה במקום? ד"א האינטואיציה שלך נכונה, הרבה פעמים דווקא המקום שממנו אנחנו פוחדים או שאיננו נוח לנו הוא המקום שיאפשר לנו פריצת דרך באותו התחום. לדוגמא: אדם שלא מצליח לנהל את הזמן שלו לא מוצא את הזמן לסדנת ניהול זמן. אני חושב שמצבך די דומה. לגבי ההמלצות, חשבתי להמליץ לך על משהו אבל אולי כדאי קודם שתאמרי לנו על איזה סגנון של חופשה חשבת: חופשה בחו"ל, בארץ? תרמילאות? רונן

תגובה hachtvcv

שלום רב אני מבין שאת זקוקה לחופש עקב תשישות ועומס רגשי לפני קבלת החלטה עשי קצת סדר: מדוע חופשה תסדר לך את מצבך העכשווי את רוצה לצאת לחופשה לבד אך ניסיתי לצאת עם חברותי. פחד יגרום לך להיות ראקטיבית או שמא פרואקטיבית? איך תגיבי אם תחזרי מהחופשה ללא מטען חיובי. המלצתי : עיצמי עיינים חישבי על מקום חמים נקי מרעשים מזיקים משהו שתחושת הצפה תחמם לך את הבטן ואז אולי יתבררלך שניתוק הטלפון ,לקיחת חופש מהעבודה,וסתם פינוקים יומיומים יכולים לעשות המון. כול טוב.

למעלה