התבגרתי...

מירווש14

New member
התבגרתי...

צודק מי שאמר שאחרי תקופה קשה באה התקופה ה-י-פ-ה ........ בתקופה האחרונה הבנתי שלמדתי המון מהחיים, והתבגרתי.. למרות שיש לי עוד מה ללמוד ויש לי עוד להתבגר. היום ? אני מבינה קצת יותר בחיים שלי, אני יודעת להחליט החלטות לבד! כבר לא מזיז לי מה אנשים אומרים עלי ומספרים עלי ..בסופו של דבר אני יודעת שהכל בא מקנאה מהמקום שהכי שורף להם! ואם לא קנאה? פשוט אנשים מושפעים, רכלנים, חסרי חיים וחברים שרק מנפחים לי את האגו! למדתי לא לסמוך על אנשים בכזאת קלות..אפילו לא על האנשים שנמצאים כל היום איתי כי הם אלה שבסוף יפילו אותי וידרכו עליי . על הכבוד שלי ? אני הכי שומרת, לא נותנת לאף בנאדם יותר לדרוך עלי להפיל אותי ולשחק בי [: אני יודעת בדיוק מה הערך שלי וכמה אני שווה, למדתי לאהוב את עצמי קצת יותר (= נהנת ממה שיש לי , ולא חושבת על מה שחסר ..אוהבת במה שאני רואה מול המראה ! החיים בסה"כ הם מכשול ,מבחן לכח הרצון....... אנשים שהיו בעבר והיוו משמעות בחיים שלי? תודה שנעלמתם ממנו פשוט תודה! אם באמת הייתם אוהבים? הייתם נשארים עד הסוף ...... החיייייייייייייים ? הם פשוט מ=ת=נ=ה ! :] נצלו אותם ,חיים - בשביל ללמוד ! ולומדים? בשביל לחיות. ותמיד מכל רע תמצאו גם תטוב ... לכל דבר טוב, יש סוף שמראש הוא נקבע מן רגע לא צפוי שחייב להתקיים ולא משנה מה לנסות להתגבר על כל דבר לאט לאט, להבין שזאת המציאות שנראת כמו חלום...... מחר ? עוד יום חדש ... יום שלא כולל את העבר , הוא רק פותח בפנינו דלתות חדשות. פעם אני זו שנפלתי ונכשלתי , היום זו אני שעולה יותר ויותר למעלה (= וכמה שציפיתי וחיכתי ליום הזה שיגיע - שאני יוכל להגיד שהכאב סופסוף חלף והחליף אותו האושר העצום שיש לי כרגע ! אנשים , תהנו מהחיים - תנצלו כל דקה ורגע .... אל תהססו ואל תתלבטו על דברים , תעשו מה שטוב לכם . מה שנכון לעכשיו .... הכל בסופו של דבר רק לטובה ! אל תקחו דברים קשה ... תבליגו ....... החיים הם ד=ב=ש , אז תהנוווווווווווווווווווווו

The Aecerola

New member
מזל טוב.. זה קורה באיזשהו שלב בחיים

איחולייי!! /tapuzforum/images/emo23.gif

מירווש14

New member
ברור שזה לא הסווף , למה בת כמה אני ?! אני רק

התחלתי את החיים שללי , יש פווווווווווול מה עוד לעבור בחיים .. גם לך תאמין לי .

מירווש14

New member
אי אפשר לדעת עם זה יהיה קשה או קל ..

החיים לעולם לא קלים , למי שקל בחיים שידע שהוא לא על הגל הנכון !! אלה החיים , ק-ש-י-ם-! צריך ללמוד לחיות ככה ולהתבגר כל יום מחדש !

להגיע למסקנא הזאת לפעמים צריך

לשלם מחיר יקר. אבל כמו שנהוג לומר טוב מאוחר מאשר אף פעם לא

מירווש14

New member
נכון , אבל אם לא משלמים את המחיר היקר הזה ..

בחיים לא לומדים .. אתה מבין ? אם לא הייתי עווברת דברים כלשהם ולומדת מהטעויות האלה , היום היה לי שכל של ילדה ביישנית ומופנמת מאווד ! אבל אין מה לעשות מטעויות לומדים - ולא חוזרים עלהם !

זה נכון שזה דרך להכנס לבוץ להכיר

אותו לדעת כמה שזה לא טוב ואז לצאת. אבל עדין אם מההתחלה את אני וכל אדם שנכוה היה מסתכל על החיים ככללים . כמו לבנות ארון אם תכניס מסמר לא טוב ילך הארון אז האדם לא יעשה אתזה כך גם בחיים מקוה שהובנתי

מגניב19

New member
אני לא רוצה

לפגוע, אבל רוב הדברים הכתובים נראים כמו הגיגים של פריחה שקיבלה מקלדת לכמה דקות... אבל כן, חשוב להתבגר.

למעלה