התבגרות

fossil1

New member
התבגרות

וואי ממש המון זמן שלא הייתי בפורום המועדף עלי ביותר :) ולעניין, אני בן 27 הכרתי בחורה מדליקה הקשר כבר נמשך כחודשיים,אני מקבל המון רמיזות לחתונה,מההורים שלה וכמובן ממנה. זאת מן הרגשה שלמעשההכל כבר הוחלט מראש מבלי לשאול את דעתי על זה. זה מוקדם מידי! המצב הזה מרחיק אותי מהבחורה! אני כבר לא רואה עתיד עם הבחורה רק בגלל הלחץ המרומז הזה! אני בבעיה,אני צריך לומר להתראות ולא ממש זוכר איך לעשות את זה בצורה הנכונה.... תודה לכולם על התגובות! בתקווה שיהיו תגובות :)

sunny8

New member
אין מנוס מלומר רק את האמת ...../images/Emo23.gif

עד כמה שזה כואב . אין מה לעשות . לקחת אויר ולהיות מוכן להכול. בהצלחה!

fossil1

New member
כמה מוזר

אני רואה עצמי כאחד שהוא מאוד מנוסה ופתאום קיבלתי בלאקאווט. קורה לא...

היי לך../images/Emo13.gif

זה בהחלט נשמע קשה. אבל עדיף לחתוך עכשיו מאשר להתמסד בלי רצון ונכונות לכך. אם אתה רואה שזה לא זה, לא הבחירה המתאימה לך, ואינך מוכן עדיין להתחייב אל תתחייב. ההשפעה של הסובבים אותך, ובייחוד כשמדובר במשפחה לפעמים גורמת לנו לעשות מעשה ואז להתחרט ולא קל לצאת ממצבים כאלו. לבוא ולומר להתראות היה נחמד זה בטח לא, לא מדובר בחברה שהתארחה לשבוע. אבל לשבת ביחד על כוס קפה, ולומר לה כל מה שבליבך. אתה צריך לעשות מעשה שאתה שלם עם עצמך, ואם אתה רואה לנכון שזו לא מערכת יחסים מתאימה עצור את זה עכשיו. ככל שהזמן עובר קשה יותר. היא בטח נמצאת בדעה שונה משלך, רואה את עתידה עימך, לכן עליך לעשות כבר צעד על מנת שהפגיעה בה לא תהיה קשה. עשה רק מה שטוב לך, אתה זה שהולך לחיות איתה את חייך, ואם זה עדיין מוקדם ואינך בנוי לזה אז באמת כדיי לנתק. אולי אפילו בשיחה תגיעו להחלטה ששניכם רוצים לחכות, והלחץ של הסובבים לא צריך להשפיע עליכם. חודשיים זה בהחלט מוקדם מידיי, זה לדעתי לא מספיק זמן כדיי לראות אם אכן זו הבחורה הראויה לך. הרכבת לא בורחת, קח את הזמן שלך, עשה החלטות בעצמך, כי אלו חייך בלבד.

fossil1

New member
אין מצב שאני....

יעשה משהו שאני לא מעוניין בו כמו חתונה,אפילו אם מצפים ממני! נ.ב תודה לכם על התגובות :)

zahav2007

New member
אני חושבת שהיא ממש לחוצה,ומפחדת שתאבד

אותך,לכן היא מתחילה להפעיל לחץ לגבי חתונה. השאלה היא אם אתה היית רוצה עתיד עם הבחורה הזו? אם יש משהו משותף ביניכם? אם יש כימיה חזקה? כמובן שחודשיים זה עדיין מוקדם מכדי להגיד אם זו האישה שאיתה תרצה לחיות כל חייך...אבל בטוח יש כבר התרשמות מסויימת! אתה יודע ,שגיסתי התחתנה עם בעלה אחרי חודשיים? כי במקרה שלהם הם הרגישו שזה ממש זה,ואין מה לחכות. אבל כל מקרה לגופו. לדעתי,אם אתה אוהב אותה,אז תשב איתה ותסביר לה שזה עוד ממש מוקדם לחתונה,ושעליכם יותר להכיר אחד את השני,ולגור אחד עם השני,ולפחות להיות יחד שנה,ואז להחליט! כי בכל זאת אתה בן 27 וזה גיל כזה כבר להתחיל להתיישב. אם זה זה כמובן! שיהיה בהצלחה ואל תשכח לעדכן אותנו איך היה?
יום נפלא זהב

למעלה