התאקלמות?

talsada

New member
התאקלמות?

הי בנות, אני נמצאת כבר קרוב ל-3 שבועות פה בארץ עם מעין (4 חודשים), ושוב אני נתקלת באותה בעיה שהיתה לי קודם לכן: מעין רוצה לינוק בערך כל שעתים. אני לא יודעת אם זה קורה בגלל שהיא עדיין רעבה, או משועממת, הוא אולי סתם בגלל מתקפת האנשים שבאה לראותה... בקיצור, אני מותשת! המשקלים" 2.690, 2.400, 5.300 אשמח לעצה, או למס' טלפון של יועצת הנקה. תודה, טל.

1טלטלים

New member
התאקלמות והנקה

טל היי, שמחתי לשמוע שהכל בסדר ואת פה בארץ...אשמח לשמוע איך הייתה הטיסה . וח"ח על המשקלים...תינוק אמור להכפיל את משקל הלידה בגיל חצי שנה ...נראה שמעיין תעשה זאת קודם:חשבון פשוט > 2.690+2.690 שווה 5.380 והיא כבר 5.300 (טפו טפו טפו ,חמסה חמסה חמסה).לגבי מרווחים:אולי זה דפוס יניקה של מעיין(אזי היא עלולה לשנות אותו),אולי זה בגלל שכרגע היא נמצאת בארץ אחרת ויש הרבה המולה מסביב ,אולי זה בגלל שהיא גדלה בקצב מסחרר ,פעילה יותר מבחינה מוטוטרית וערה יותר לכל מה שקורה סביבה...ואולי ...באה לה לינוק כי חם יותר (אל תשכחי שנפלת בדיוק בתקופה של חמסינים ומזג אוויר חם יחסית)...ואולי ציצי של אמא מספק הכל לילדונת
שהות נעימה ומחכה לפרטים(הבטחתי לי זוכרת...) ונשיקות חמות, אמא של טל

talsada

New member
עדכונים, עדכונים..

הי רותי, הייתי אמורה להישאר פה 3 שבועות, אבל בסופו של דבר בגלל שהיינו צריכים להאריך את הויזות שלנו, הרווחתי עוד שבועיים... הטיסה עברה ממש טוב. למעין לא היתה בעיה עם הנחיתות וההמראות, כך שהכל היה בסדר. חוץ מזה היא ישנה איזה 7 שעות.. אבל, כמובן משהו אחר התפקשש. הג'ט לק שלה ארך 10 ימים!!! כאשר שנת הלילה שלה עברה ל- 5 בבוקר... עכשיו הכל הסתדר, נראה מה יהיה שנחזור לניו-יורק. לגבי המשאבה של מדלה, היא אכן עובדת על בטריות. וזה מעולה, אלא שהילדה המקסימה שלי מתעקשת לינוק ומאחר שאני לא מסוגלת לשמוע את הבכי הטרגדי שלה, נואשתי מהבקבוק. מדי פעם אני שואבת ומנסה אך ללא הצלחה. ועוד פרט מעניין בבואי לארץ, היא לא נותנת לאף אחד להחזיק אותה. שמתי לב לתופעה עוד בגיל חודשים וחצי, אבל לא ממש ייחסתי לכך משמעות, ועכשיו שאני פה, אני קולטת את המשמעות. לא סבא, לא סבתה, לא אחים ואחיות. מקסימום 5 דקות כשהיא במצב רוח טוב עד שפוצחת בשירה... איזה ייאוש! אגב זה נשמע לך הגיוני? חוץ מזה כמובן שביקרתי בשילב, ובייבי פוקס והשתוללתי. אגב, להוציא 2 חנויות, שם בניו-יורק, הבגדים פה בארץ הרבה יותר שווים.. למרות שכאן דווקא הלחץ הרבה יותר מורגש. תמיד נדמה לי שאם הייתי גרה ומגדלת ילד רגשות האשם שלי היו רבים יותר.. זהו פחות או יותר, אני מקווה שהעדכון שלי לא יותר מדי מייגע... אשמח לשמוע את דעתך.. וכרגיל, תודה תודה על הכל. חיבוקים ונשיקות טל.

למעלה