התאקלמות

La Vela

New member
התאקלמות

היי חברים חזרתי לארץ רק לפני כמה שבועות ובגלל זה לא הייתי כל כך פעילה. למען האמת אין לי כל כך נגישות למחשב. לצערי, לא אוכל לספק כתבות שטח מבירת הפלמנקו
אבל אני חזרתי לפחות בהרגשה שעברו שנתיים וחצי רוויות חוויות , הרבה למידה על הפלמנקו והחיים וכן עברתי הרבה שינויים הכרתי אנשים ויצרתי קשרים או איך שאמר שאמר השועל בנסיך הקטן, אולפתי. אז עכשיו מתחילים מחדש..... כל מי שמעוניין בפורום בצורה זו או אחרת של שיתוף פעולה עשייה ויצירה אשמח לשמוע ( אני עוסקת בתחום הריקוד ) כמו כן אני מעוניינת לפתוח קבוצת מתחילים ואולי גם בינוניים ושיעורים פרטיים...עדיין מחפשת מקום וכן תלמידים...אז אם מישהו שומע משהו
בלי שום קשר אני בתחושה שנושא השירה בארץ חייב לצבור תאוצה .מי שחוזר מספרד נוכח לדעת שזה חלק שקשה מאוד לנתקו מן הריקוד . כשיש שירה נכנסת נשמה לריקוד ונכנס איירה וכשאומרים לך לטרה אתה מבין על מה מדברים וזה לא עוד מושג לא ברור בפלמנקו.אז איך עושים את זה ? אני שמחה לבשר שיש לנו היום נציגה בסביליה אשר נרשמה לשנת לימודים זו בפונדסיון ללמוד שירה. אני מקווה שתעשה חייל וכן ירבו עד כאן

flamenca

New member
ברוכה השבה ארצה!!!

יופי לשמוע ממך! אני מסכימה איתך לחלוטין בנושא השירה. זה יכול להיות רעיון טוב לארגן פה סדנאות שירה עם מורים מספרד )בדומה לסדנאות שיש עם רקדנים(. לא שאני חושבת שזה תחליף לנסיעה לספרד, אבל כמו כל דבר שצריך להתפתח, הדבר הראשון שחשוב לעשות הוא להגביר את המודעות אליו. אולי אפשר לארגן משהו בעזרת קרן עדי?

Zidan de Toledo

New member
../images/Emo140.gif BIENVENIDA HIJA

אל דאגה, את הרי יודעת מה טיבען של התחלות..אני בטוח שאט אט תמצאי את דרכך אל האושר.. לגבי שירה, 'קרן עדי' מנסה לעשות עוד ועוד בתחום הפלמנקו בארץ, זה פשוט עניין של זמן. בחנוכה, למשל, תהא לראשונה סדנא לגיטריסטים שביננו (בנוסף לסדנת ריקוד)! הערב אני אפרסם את הפרטים המלאים!

Urimel

New member
עוד גיטריסט בסביבה

שלום זידן, נשמע מרגש! איפה אפשר להשיג את קרן? אני מחפש זמר/ת ללוות (אני גיטריסט). תודה

Zidan de Toledo

New member
קרן זאת לא מישהי..

זוהי "קרן", עמותה שנולדה לקדם את נושא הפלמנקו בארץ..לצערנו אין הרבה זמרים או אמנים ששרים בארת, אבל הלוואי וירבו. הזמרת יסמין לוי למדה בספרד בעזרתה של "קרן עדי" למשל.אתה מוזמן להיכנס לאתר על מנת לקרוא את פעילות ה"קרן". ואתה יותר ממוזמן להמשיך לחפש זמרת/זמר..ואם תמצא אל תשכח לספר גם לנו..

Urimel

New member
יחי קרן!!!

כן, אחרי שכתבתי את ההודעה הבנתי את זה. ואיך מגיעים ליסמין? יש לנו הרכב (גיטרה, CAJON, PALMAS ורקדנית) ן-CANTE יעשה את העבודה!!!! ביי.

welcome honey

as you know i'm in venice now but i will be more than happy to see you when i'm coming back and ofcourse to do something with you. i really need something new in my blod now. i didn't dance for so long now... well, i know that it is just a period of time that i need to rest and do some other things, but when i'm coming back home i'll speak with you about it seriously. hope to see you soon and that you're fine. love you gypsy

למעלה