התאקלמות
היי חברים חזרתי לארץ רק לפני כמה שבועות ובגלל זה לא הייתי כל כך פעילה. למען האמת אין לי כל כך נגישות למחשב. לצערי, לא אוכל לספק כתבות שטח מבירת הפלמנקו
אבל אני חזרתי לפחות בהרגשה שעברו שנתיים וחצי רוויות חוויות , הרבה למידה על הפלמנקו והחיים וכן עברתי הרבה שינויים הכרתי אנשים ויצרתי קשרים או איך שאמר שאמר השועל בנסיך הקטן, אולפתי. אז עכשיו מתחילים מחדש..... כל מי שמעוניין בפורום בצורה זו או אחרת של שיתוף פעולה עשייה ויצירה אשמח לשמוע ( אני עוסקת בתחום הריקוד ) כמו כן אני מעוניינת לפתוח קבוצת מתחילים ואולי גם בינוניים ושיעורים פרטיים...עדיין מחפשת מקום וכן תלמידים...אז אם מישהו שומע משהו
בלי שום קשר אני בתחושה שנושא השירה בארץ חייב לצבור תאוצה .מי שחוזר מספרד נוכח לדעת שזה חלק שקשה מאוד לנתקו מן הריקוד . כשיש שירה נכנסת נשמה לריקוד ונכנס איירה וכשאומרים לך לטרה אתה מבין על מה מדברים וזה לא עוד מושג לא ברור בפלמנקו.אז איך עושים את זה ? אני שמחה לבשר שיש לנו היום נציגה בסביליה אשר נרשמה לשנת לימודים זו בפונדסיון ללמוד שירה. אני מקווה שתעשה חייל וכן ירבו עד כאן
היי חברים חזרתי לארץ רק לפני כמה שבועות ובגלל זה לא הייתי כל כך פעילה. למען האמת אין לי כל כך נגישות למחשב. לצערי, לא אוכל לספק כתבות שטח מבירת הפלמנקו