התאמת חדרים

יום שמש1

New member
התאמת חדרים

שלום רב, באופן כללי האם עדיף לילד ממ"ד (ידוע לי שפחות מומלץ) עם חלון אחד שאינו בקו ישר לדלת (ידוע לי שחיובי) או חדר מואר יותר אך עם המון פתחים שאף נמצאים זה מול זה - 2 חלונות, 2 דלתות ופתח אחד לא סגור של ארון בגדים, כאשר חלון אחד נמצא בקו ישיר מול הדלת של השירותים וחלון אחד מול הפתח של ארון הבגדים (שניתן לעשות בו דלת הזזה). אשמח לקבל הנחיה ראשונית ושיהיה יום שמח

דנה A

New member
בחירת חדרים

שלום לך, ברוכה הבאה לפורום בחירת מיקום למיטה ובחירת חדר נעשים לאחר ניתוח שבו למדים איזה החדר הנו בעל הפוטנציאל החיובי ביותר, החדר התומך בבריאות מבין השניים, ובהרמוניית החיים. לגבי התיאור של החדר השני, אכן נשמע חדר מרובה פתחים ועודף יאנג, שעל פניו מתאים פחות לחדר שינה, אבל! באם החדר חיובי יותר מן הממ"ד ניתן להתגבר על רוב הבעיות שהעלת בחדר זה, סגירת דלתות או חלונות למשל. יום קסום דנה

יום שמש1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

דנה שלום, מודה על ההתייחסות ומבקשת ביאור, מהו עודף יאנג? שני החדרים מיועדים לשינה - או לנו או לפעוט. אני פשוט מנסה להחליט מהו החדר הטוב ביותר בעבורו מבין השניים. הממ"ד בגודל סביר בהחלט, אך פונה לכיוון פחות מואר. אם אהפוך את החדר השני לחדר ילדים, חשבתי להוציא את המדפים ולהפוך את חדר הארונות הקטנטן לחדר משחקים עם דלת הזזה בכדי לסוגרו בשעות השינה. מה דעתך? תודה ויום מבורך

דנה A

New member
חדרים

שלום לך, עודף יאנג הנו מושג המתאר מצב שבו יש עודף באנרגייה גברית, מואצת, למשל המון פתחים, חלונות, דלתות כאשר אנרגיית היין הנה האנרגיה הדרושה לנו לשינה, מנוחה, הירגעות את יכולה לקרוא בנושא זה - יין ויאנג בחדרי השינה- קישור למאמר. בחירת חדר המתאים לאדם מסוים, ובחירת מיקום המיטה בחדר כלשהי תלויים בנתונים רבים ושונים - איני מייעצת על גבי הרשת על בחירת מיקומים אלו, וממליצה שלא להתייעץ בתחום זה על גבי הרשת, משום ההשלכות הרבות לבחירת מיקום השינה. הפרדת משחקים מחדר שינה הנו מצב רצוי, את יכולה לקרוא גם על כך במאמר שצירפתי, היות והמשחקים והצעצועים מייצגים אנרגיית יאנג חזקה מאוד. ועל כך הפרדתם מן איזור השינה מומלצת. שבוע נפלא דנה אהרון

למעלה