התאמת זוגיות

אשכנזי

New member
התאמת זוגיות

הי עינת שמי יפית 1814 ושם משפחתי 132571 9685 ( אשכנזי צופן ) .. ראשית לפני הכל הייתי מעוניינת לדעת האם בחירת שם משפחתי הוא הנכון בשבילי או שגורם לי לחסימות מסויומות ( צופן הוא שם נעוריי ואשכנזי הינו שמו של בעלי לשעבר שאותו אני שומרת בשביל ילדתי ) שנית הייתי מעוניינת לבדוק התאמת זוגיות עבור 2 גברים הנמצאים כרגע בחיי ( הראשון הינו זמין בשבילי והשני הינו בן זוגי לשעבר , בהתאמה ....האמת אני מאוד מבולבלת כי הם חברים ) : 1. שם פרטי : 3265 שם משפחה : 871 ת.לידה: 24/02 2. שם פרטי: 341 שם משפחה : 7132245 ת.לידה : 26/03 אשמח לקבל את תשובתך שולחת המון אור ואהבה . יפית

עינת

New member
אשכנזי

ראשית מאוד מצער אותי שלמרות שיש הודעה ממני בה ביקשתי את סבלנותכם ,אין התייחסות וכל אחד מקטר ששכחתי אותו... שנית שאלת המון שאלות ואני עונה על שאלה אחת בלבד ,לכן בחרי את השאלה שעליה את רוצה תשובה.
שפע ו
עינת

אשכנזי

New member
תגובה

הי עינת ראשית צר לי שאת חושבת שאני חסרת סבלנות אני פשוט ראיתי שענית לכל אותם אנשים לפני ואחרי ולכן חשבתי שפספסת אותי . .. אז אני ממש מתנצלת אם הצקתי !!! שנית הייתי מעונינת שתעני לי על התאמת הזוגיות גם עם גדי וגם עם שרון אם לא קשה לך פשוט אני נמצאת במצב של בילבול רציני !!! אז תודה ושוב סליחה . שולחת המון אור ואהבה יפית

עינת

New member
אשכנזי

סוף סוף חזרתי מחופשתי והתיישבתי לענות לך אבל... בשני המקרים שכחת לציין את שנת הלידה של כל אחד מהם... אנא הוסיפי
שפע ו
עינת

אשכנזי

New member
ת.לידה

הי עינת להלן ת. לידה מלאים 1. עבור שרון : 24/02/68 2. עבור גדי : 26/03/69 וכמובן אני : 09/11/73 אשמח לקבל את תשובתך יפית

עינת

New member
אשכנזי

בדיקת ההתאמה העלתה כי שרון מאוד מתאים לך לעומת גדי שקשר איתו יהיה קשה ביותר וההתאמה שואפת לאפס.
שפע ו
עינת

למעלה