התאמת ויטמין

התאמת ויטמין

זקוקה לעזרה דחופה. אני סובלת מדלקת בשורש כף היד שלא נרפאה לאחר זריקת סטרואיד (היה ביד השניה לפני 4 שנים ועבר לאחר זריקה). כמו כן, מסתבר שיש לי גם דלקת בגידים מסביב לברך. בקיצור כולי דלקתית כרגע... כמו כן סובלת מנסיגת חניכיים (אולי יש קשר). אני מעוניינת לקבל עצה לגבי ויטמין או מולטי ויטמין שמתאים (בין השאר גם נשירת שיער ועיפות וחוסר אנרגיה) אני בת 39 והכי חשוב - חייב להיות ויטמין שמותר לקחת בזמן הנקה אשמח לקבל המלצה על ויטמין שהכי מתאים או שילוב של כמה. הבעיה הכי אקוטית היא הדלקת בגידים. אם יש משהו שגם יעזור לשאר אני אשמח מאד. תודה על העזרה

תוספי תזונה להפחתת דלקת

שלום רב, ראשית אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם לבדוק שאת לא סובלת ממחסור בברזל, B12, חומצה פולית ו/או ויטמין D. מכיוון שאת מניקה חשוב לקחת מולטי ויטמין שמתאים לנשים הרות ומניקות. פרנטל של סולגאר הוא מולטי-ויטמין טבעי המותאם במיוחד לנשים הרות ומניקות. נטילת מולטי ויטמין ייעודי חשובה במיוחד בשלב ההנקה, מכיוון שרמת הרכיבים התזונתיים בגוף קובעת הן את בריאות האם והן את בריאות התינוק. פורמולת פרנטל כוללת את כל הוויטמינים והמינרלים הדרושים כהשלמה בתקופת ההנקה: אבץ, כרום, ויטמיני C, E ו- B קומפלקס. כמו כן, פרנטל מכיל מינון נדיב של ברזל עדין – בצורתו האורגנית, שאינה גורמת לתופעות לוואי – החיוני למניעת אנמיה ולחידוש מאגרי הברזל שהתרוקנו במהלך ההיריון, בלידה ובדימומים שלאחר הלידה. הנחיות: 2 טבליות ביום, עם הארוחות. לגבי הדלקת: אני ממליצה לך על מספר תוספים המיועדים להפחתת רמות הדלקת בגוף: אומגה 3- חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3, EPA ו- DHA אינן נמצאות בכמות מספקת בזנותם של רוב האנשים. חומצות שומן מסוג אומגה 3 הן אבני הבניין של הרבה מנוגדי הדלקת הטבעיים הנמצאים בגוף. מחקרים רבים הראו שנטילת אומגה 3 בשילוב עם תזונה נכונה העשירה באומגה 3 , מסייעת לטפל בדלקות ובכאבים הנלווים אליהן. אני ממליצה לך לקחת 1-2 גרם אומגה 3 ליום. תוכלי ליטול את התוסף אומגה 3 "950" של סולגאר, המספק בכל כמוסה 950 מ"ג של אומגה 3. הנחיות שימוש: 1-2 כמוסות ביום עם אוכל. ויטמין E- במחקרים מדעיים שנערכו בבני אדם נמצא שוויטמין E הוא נוגד דלקת רב עוצמה. ויטמין E מסוגל להפחית משמעותית את רמתם של חומרים מלבי דלקת בגוף. אני ממליצה לך ליטול ויטמין E 200 יחב"ל. הנחיות שימוש: כמוסה אחת ביום עם הארוחה. המלצות תזונה להפחתת דלקת: מומלץ להימנע מצריכת סוכר ופחמימות מזוקקות, המעודדים את התהליך הדלקתי; ומומלץ להעשיר את התזונה בירקות ופירות, העשירים בנוגדי חמצון. כדאי להקפיד על תזונה דלת שומן וחלבון מהחי. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

למעלה