התאמה

התאמה

ברצוני לבדוק מהי מידת ההתאמה וסיכוי הקשר: אני - 8/5/71 ישראל בן זוגי - 22/8/69 ישראל כמו כן, הזוגיות שלנו בחודש האחרון מלווה במתחים, בחוסר תשומת לב מצידו, ומחשבות שלי לקום ולעזוב בגלל התחושה שאני לא רצוייה מספיק.ושהכל ברור מאליו. האם זהו זמן טוב לקום וללכת או להמתין ולראות הא "יתבהרו להם השמיים" ?

הממ..

לא צריך אפילו להסתכל בכוכבים שלכם, כדי להבין שמשהו לא טוב קורה. אבל מעבר לזה - אולי הגיע הזמן לזעזע קצת את הקשר, כדי ששניכם תרגישו את מהות הקשר מתחת לדברים - האם הוא חזק מספיק כדי להתעשת ולהתגבר, או שבעצם כדאי להנחית עליו מכת חסד, ולהמשיך הלאה ? זעזוע קטן שאולי כדאי שתעשי, כמו הצהרה על עזיבה קרובה - ושניכם תבינו מהר מאוד מה אתם רוצים לעשות עם הקשר. בעיקר את..

המשך להתאמה

יאיר שלום, ראשית,ברצוני להודות לך על תשובתך ועל תשומת הלב שהינך מגדיש לכולם בשעות המאוחרות של היום. כתגובה לתשובתך - אני רוצה לבצע זעזוע אך אני עלולה להפסיד "ובגדול" אם אקום ואלך, ואפילו אם רק אעלה על דל שפתיי את הרעיון.אני חוששת מהתוצאות. האם כדאי להמתין לזמן טוב יותר? עד שאחליט ש - today is a good day to die? האם יש בכלל סיכויי לשור ואריה? או בכלל לקשר הזה שפעם האמנתי בו?

ובכן..

כללית, יש באמת בין שור לאריה הרבה כימיה - שניהם מקבוצת המזלות הקבועים - אבל מעבר לזה - גם בשביל כימיה צריך לעבוד.. אני שומע יאוש מתחת למלים שלך, ואולי זה הזמן באמת להגדיר מחדש עם עצמך מה הקשר באמת נותן לך - ומה הוא לוקח.. את עלולה להפסיד בגדול את מה בדיוק ? נראה שהעניין עכשיו עובר לפחד ההפסד, אבל אם היה שם הרווח הזה שאת מדברת עליו - לא היית שואלת על העניין, נכון ? אם הקשר חזק, ומתחת לו יש באמת בסיס טוב לבנייה, זה יחזיר דברים לפרופורציות. אם לא - לא הפסדת כלום, יקירתי, ואולי אפילו חסכת לך זמן יקר של המתנה, עד שהתהליך היה קורה ממילא..

למעלה