התאמה

shayone

New member
התאמה

שלום לכם אני מעוניין לדעת כמה דברים.. א. האם אני יכול לקרוא לעצמי בקלפים שלי...(כי עד היום הכל יצא לי די מבולבל ולא ממש הבנתי את התשובות שלהם לגביי)..זאת אומרת..לשאול שאלות אישיות על עצמי הזוגיות שלי עבודה לימודים וכל השאר..וגם לקבל תשובה בלי שתהיי שם איזו שהי מעורבות רגשית או אחרת...כזו שתפריע לדבר האמיתי להתגלות לי... ב.הייתי רוצה לדעת...אם יש סיכוי לתיקון יחסים בכל המובנים שלהם(נפשיים ריגשים ואינטימים ) בני לבין בת זוגתי לשעבר... והאם יעוץ זוגי יפתור לנו את הבעיות אחת ולתמיד? תאריך שלי: 22.10.72 שלה: 5.6.75 אשמח לתגובה רצינית ומעמיקה... בתודה מראש.. .ש.

XמטאורX

New member
הסנדלר הולך יחף!../images/Emo12.gif

שלום לך... א. אתה יכול, וזה אפילו מומלץ שתקרא לעצמך בקלפי הטארוט שלך (רק שתדע שאם הקלפים לא היו בשימוש זה זמן רב כדאי לטהר אותם) זה נכון שלעיתים התשובות לשאלות שאנו שואלים לגבי עצמנו בקלפי הטארוט יוצאות מעורפלות ואפילו מאוד מאוד פסימיות רוב הפעמים, וזאת בגלל שכולם יודעים שהסנדלר הולך יחף... לעיתים התחושות והרגשות שלנו כה חזקים שאנו כמו "מקרינים" אותם על הקלפים בעת העירבוב והפריסה, ואז נידמה כאילו התשובה שקיבלנו מהקלפים היא לא אלא השתקפות מדוייקת של התחושות הסובייקטיביות שלנו ולא תמונת מצב אמיתית. לכן אני ממליצה לך , קודם כל לפרוס לעצמך רק במקרי הצורך שאתה מרגיש שאתה "חייב", או שפשוט תבקש ממישהו שאתה סומך עליו ומבין דבר או שניים בטארוט שיפרוס עבורך. אם אתה פורס לעצמך תתנתק לגמרי מהשאלה עצמה, ממה אתה מרגיש לגבי העניין, מהתחושות שלך..פשוט תערבב את הקלפים- (חשוב מאוד מאוד שהחבילה תהיה מעורבבת טוב) תשאל את השאלה שאתה מעוניין לשאול את הקלפים בלי לערב את רגשותייך (להשתדל) ואז לשלוף את הקלפים. בד"כ ככה הפריסה יוצאת אובייקטיבית, זה תמיד עובד אצלי ...
ב. לשאלתך השנייה......שיקום היחסים עם אדם אהוב תלוי אך ורק בנכונות ובכוח הרצון שקיים בשני הצדדים לשחזר את הקשר וליצור שוב אמון הדדי אני מציעה שתבחן שוב עד כמה אתה מוכן להשקיע בשביל הקשר הזה וברור שתצטרך להקריב מעצמך כדי לשקם אותו. אם אתה רוצה אתה יכול להתאמן על מה שכתבתי לך בסעיף א´ ולפרוס פריסה זוגית בנוגע לשאלתך.. בהצלחה! XמטאורX

shayone

New member
תודה על התגובה ..אבל ...שאלה בפנים

שלום לך שוב תודה רבה על התגובה הרצינית בעניין מה שכן לשאלתך או אמירתך שם...כן יש רצון חזק של שינינו לנסות לשקם את יחסינו שוב ...הפעם אולי בעזרת טיפול מקצועי של טיפול זוגי.. שאלתי היא (ואני לא רוצה שום עירוב רגשי כי קשה לי מאוד לנתק רגשות אצלי ואין לי חברים שקוראים בקלפים וכד")דווקא מופנת אליך... בתור אחת שמבינה ויודעת ואולי יכולה לעזור לי להבין....על אף הרצון פשוט לא תמיד מסתדרים הדברים ולפעמים זה רק זמני אם בכלל...ולכן אני שואל אותך שוב...לפי הקלפים...איזה סיכוי יש לטיפול כזה בזוגיות שלנו? האם זה בכלל יפתור את בעיותינו אחת ולתמיד? או שמה זה יהיה כמו כוסות רוח למת? אשמח לקבל ממך תשובה רצינית ולעניין....לפי פריסה שלך לשאלה שנשאלה. אני אזכיר שוב תאריכים....אני:22.10.72 היא: 5.6.75 אשמח לתגובה בהקדם... בתודה מראש.. .ש.

למעלה