התאמה....

ע ר ב ה

New member
התאמה....

היי עינת. אני מקווה שאת מרגישה טוב. המון זמן לא שאלתי שאלה.... וסוף סוף יש לי. אני יוצאת זמן קצר עם בחור, וברצוני לדעת האם יש בכלל התאמה. שמי: 4+4+2 (פעם ראשונה שאני שואלת עם שמי החדש...) משפ´: 1+8+2+1+4 ת.ל: 9.5.1973 שמו: 4+2+6+2 משפ´: 1+1+3+5+1 ת.ל: 8.2.1968 אודה לך מאוד.

עינת

New member
ערבה

איזה יופי שיש לך מה לשאול
ומיד אני ממהרת לבדוק התאמה. יש מידה מסויימת של התאמה בינכם ועלי לומר גם שבו יש את היכולת הטבעית להתאים עצמו אלייך.תתכן גם בניה של קשר אשר ברבות הזמן יוביל אתכם להבנה ומנטליות זהה. מה שמציק לי מעט הוא נתיב הגורל של שניכם שהוא נתיב זהה לחלוטין ומסמל את אותו קושי שדיברנו עליו אבל עם מודעות של שניכם ועבודה על העניין תוכלו להצליח. בהצלחה

ע ר ב ה

New member
המשך.....

עינת.... העניין עם מספר 7 שלנו מאוד מפריע לי. הוא די שקט ופסיבי. אנחנו נפגשנו רק 3 פעמים ואני מתלבטת. צריך לעבוד קשה לפי דברייך. האם רצוי לי להפסיק בגלל גורל 7 של שנינו? מה את יכולה בכלל לומר עליו? מקווה שאני לא מטריחה אותך. אור ואהבה.

עינת

New member
ערבה

אני אישית הייתי נמנעת מהקשר כיוון שמראש ידוע לי כי יש כאן עבודה קשה ומי יודע אם הכל לא יגמר בעוגמת נפש... אכן הוא מאוד מופנם ומסתגר ואפילו ניתן לומר ש"ניחן" בקור רגשי.הוא אדם מאוד מתון וזהיר.כדי להתחבר אליו עלייך לדעת להתאים עצמך אליו...

למעלה